Activiteiten vriendinnenweekend voor een tof weekend met vriendinnen

Ga je er binnenkort even lekker tussenuit met vriendinnen? Dan kun je het gezinsleven even achter je laten en mooie nieuwe herinneringen maken met je vriendinnen. Om een succesvol vriendinnenweekend te plannen, is het natuurlijk wel belangrijk om leuke activiteiten te ondernemen. Wij geven je wat meer inspiratie en zetten een aantal toffe activiteiten vriendinnenweekend voor je op een rij!

High tea voor Moederdag

High tea of high wine als start activiteit vriendinnenweekend

Lekker eten en drinken hoort natuurlijk bij een weekend weg met vriendinnen. Een high tea of high wine is daarom zeker het overwegen waard. Bij een uitgebreide high tea kun je rekenen op heerlijke thee en hartige en zoetige snacks. Een high wine staat in het teken van heerlijke wijnen en bijpassende gerechtjes. Waar je ook voor kiest, een high tea of high wine staat garant voor een smaakvolle en gezellige ervaring en activiteit vriendinnenweekend.

vriendinnenweekend escape room
Image by RubioBudia from Pixabay

Een escape room

Een escape room is ook een uitje dat perfect als activiteit in een vriendinnenweekend past. Tijdens dit uitje is het de bedoeling dat jij en je vriendinnen binnen een bepaalde tijd uit een mysterieuze kamer ontsnappen. Dat doen jullie door puzzels en raadsels op te lossen en aanwijzingen op te volgen.

Als jullie met een grote groep zijn, kunnen jullie tegen elkaar strijden om te ontdekken wie het snelste kan ontsnappen uit de kamer. Met een kleine groep vriendinnen kunnen jullie juist samenwerken. Er zijn tal van escape rooms om uit te kiezen, de een nog spectaculairder dan de andere. Als je op zoek bent naar een onvergetelijk uitje, dan maak je met een VR escape room een geweldige keuze.

De winterfair
Workshop ‘Kerstengeltje maken’ Winterfair

Volg een workshop

Wat ook een leuke activiteit is voor een vriendinnenweekend, is een workshop. Hiermee kun je echt alle kanten op. Een workshop biedt jullie de mogelijkheid om creatief bezig te zijn. Denk bijvoorbeeld aan een workshop schilderen, dansen, cocktails maken of koken. Met een workshop leer je iets nieuws samen en beleven jullie een gezellige tijd.

virtual reality uitje tijdens vriendinnenweekend
Foto door Darlene Alderson: via pexels

Boek een VR-uitje activiteit vriendinnenweekend

De populariteit van virtual reality is in de afgelopen jaren flink toegenomen. Het is dan ook heel leuk om dit zelf eens te ervaren. Een VR-uitje is daarom zeker het overwegen waard voor tijdens het vriendinnenweekend. Tijdens zo’n VR-uitje krijgen jij en je vriendinnen de kans om virtuele werelden te ontdekken.

Van spannende virtual reality games tot ontdekkingstochten door unieke virtuele werelden, het is allemaal mogelijk. Deze VR Experience Den Haag is een aanrader als je op zoek bent naar een uniek VR-uitje. Dit is een activiteit voor je vriendinnenweekend die jullie niet snel meer vergeten!

vriendinnenweekend vriendinnen meiden proosten
Foto door Kampus Production: via pexels

Lees ook deze blogs

Delen is enorm lief

Gastblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.