Skip to Content

Na Na Na Surprise 2-in-1 Cozy Series, een zacht feestje!

Vier een feestje met de Na Na Na Surprise 2-in-1 Cozy Series. Dit zijn zes poppen om te verzamelen in een cool winterthema. Iedere modepop komt met een bijpassende, zachte pom-tas en een verpakking vol feestelijke verrassingen. In mijn huis was dit een kennismaking met deze poppen. Mijn dochter daarentegen kende ze al van Youtube. Met als resultaat dat het insloeg als een confettibom, in mijn haar uiteraard. Ik was niet voorbereid voor dit kleurrijke spektakel. Maar een feestje werd het zeker tijdens het uitpakken.

Na! Na! Na! Surprise 2-in-1 Cozy

Na Na Na Surprise 2-in-1 Cozy

De winter is in aantocht en één ding is zeker: de zes splinternieuwe modepoppen van Na Na Na Surprise 2-in-1 Cozy zitten er warmpjes bij. Dankzij hun zachte outfits die zijn geïnspireerd op dieren die leven in de ijzige kou. Daarbij komt een bijbehorend pom-tasje. Deze poppen hoeven zij zich geen zorgen te maken dat de rillingen over het lijf lopen als het kwik onder het vriespunt daalt. Of als de verwarming niet aankan omdat de gasprijzen zo bizar hoog zijn.

Iedere pop is aangekleed met een fluffy outfit die qua design inspiratie haalt uit schattige sneeuwdieren. Er zijn er zes om te verzamelen: de Uil, de IJsbeer, de Zeehond, de Pinguïn, het Sneeuwluipaard en het Rendier. De Cozy Series is een 2-in-1-set en bevat niet enkel een pop, maar ook een handig, matchend tasje dat middels een hanger aan, bijvoorbeeld, een rugtas kan worden bevestigd. Iedere pop uit de Na Na Na Surprise 2-in-1 Cozy is 19 cm hoog. Ze kunnen verschillende poses aannemen dankzij beweegbare onderdelen.

Geen feestje zonder ballonnen en confetti met Na Na Na Surprise 2-in-1 Cozy

Waar de poppen goed zijn ingepakt in een warme outfit, kunnen ze op een feestelijke manier worden uitgepakt. Iedere Na Na Na Surprise 2-in-1 Cozy Serie pop valt vanaf de eerste oogopslag al op door de ‘confetti surprise’-verpakking. Open de kleurrijke verpakking, blaas de ballon op, verwijder de strip en de confetti vliegt vrolijk door de lucht! Hierop was ik dus niet voorbereid maar ik hoor om mij heen dat dit DÉ trademark is voor Na Na Na. Mijn dochter wist dit dus ook al dus de confetti kon ik uit mijn haar halen.

Door deze unieke verpakking is het wel echt een feestje. Mijn dochter vind het prachtig om eerst een ballon op te blazen om vervolgens te knallen. Ik snap helemaal dat deze beleving tof is. Al doen we het de volgende keer wel buiten hahah. Maar dat is de moeder in me die spreekt die weer moet stofzuigen na een drukke dag. Als ik zie hoe blij het mijn dochter maakt dan is dat me ook wat waard.

De Na Na Na Surprise 2-in-1 Cozy Serie is nu verkrijgbaar in Nederland bij onder andere Bol.com, Intertoys en Toychamp. In België kunnen consumenten terecht bij Toychamp en Dreamland. De adviesprijs van iedere pop, inclusief tas, is €34,99.

Meet the Na Na Na Surprise 2-in-1 Cozy dolls

Na Na Na Surprise 2-in-1 Cozy Serie bestaat dus uit 6 poppen met elk hun eigen dier wat er aan gekoppeld is. Wij hebben de Zeehond en het Rendier ontvangen. Nieuwsgierig naar al deze mooie poppen? Ik stel ze graag aan jullie voor!

donnie ranger

Donnie Ranger

Maak kennis met Donnie Ranger! Hij heeft prachtig bruin haar, een geprint gezichtje en geprinte kledingdetails plus schitterende mode. Zijn outfit is geïnspireerd op een rendier. Hij is gekleed in een shirt met lange mouwen en grafische print, ribbroek en jack van nepbont, pluizige beanie met rendierthema en laarzen.

Bailey Frost

Maak kennis met Bailey Frost! Ze heeft prachtig wit haar, een geprint gezichtje en geprinte kledingdetails plus schitterende mode. Haar outfit is geïnspireerd op een ijsbeer. Deze Na Na Na Surprise 2-in-1 Cozy is gekleed in een tweedelige jasjurk met lovertjes en een ijsblauwe, metallic rok met bijpassende pluizige beanie met ijsbeerthema en ruw fluwelen kunstschaatsen.

Na! Na! Na! Surprise 2-in-1 Cozy
leona

Leona White

Maak kennis met Leona White! Ze heeft prachtig lang, zwart haar, een geprint gezichtje en geprinte kledingdetails plus schitterende mode. Haar outfit is geïnspireerd op een sneeuwluipaard. Ze is gekleed in een tweedelige set bestaande uit een mouwloze top en rok met studs, kort jasje van nepbont met luipaardvlekken met bijpassende, pluizige beanie met sneeuwluipaardthema en hakken.

Harper Waters

Maak kennis met Harper Waters! Ze heeft prachtig lichtpaars haar, een geprint gezichtje en geprinte kledingdetails plus schitterende mode. Haar outfit is geïnspireerd op een zeehond. Deze Na Na Na Surprise 2-in-1 Cozy draagt een gebreide, oversized trui met ingeweven zeehondjestekeningen en leggings met zeehondenprint, een beanie met kabelsteek en pompon en laarzen afgezet met nepbont.

harper waters
evie von hoo

Evie Von Hoo

Maak kennis met Evie Von Hoo! Ze heeft prachtig lang, wit haar, een geprint gezichtje en geprinte kledingdetails plus schitterende mode. Haar outfit is geïnspireerd op een sneeuwuil. Ze is gekleed in een tweedelig iriserend jack met rok, afgezet met nepbont, een pluizige beanie met uilenthema en hakken.

Isla Waddles

Maak kennis met Isla Waddles! Ze heeft prachtig paars haar, een geprint gezichtje en geprinte kledingdetails plus schitterende mode. Haar outfit is geïnspireerd op een pinguïn. Deze Na Na Na Surprise 2-in-1 Cozy is gekleed in een zwarte jurk met krijtstreep, een gekleurde satijnen voering en gegoten knopen, satijnen vlinderdas met bijpassende pluizige beanie met pinguïnthema en hakken met strik

Na Na Na Surprise 2-in-1 Cozy
Na! Na! Na! Surprise 2-in-1 Cozy

Feestje met Na Na Na Surprise 2-in-1 Cozy

De Na Na Na Surprise 2-in-1 Cozy serie is een eerste kennismaking voor mij met dit merk. We hebben twee diverse poppen ontvangen waarvan er dus 1 een jongen is. Dat is al opvallend anders dan andere merken. Ook zijn deze poppen heel opvallend. Ze zijn namelijk niet van plastic gemaakt maar van zachte stof! En de details zijn echt heel mooi gemaakt. De hoofddeksels kunnen niet af, maar wel kan je extra outfits aan- en uittrekken.

Doordat het een soort stevige lappenpop is, met bewegende ledematen, kan je diverse poses maken. Alleen echt zitten is ons nog niet goed gelukt. Maar ach, dat hoeft ook niet. Door de combinatie met dieren en zachte items hebben deze Na Na Na Surprise 2-in-1 Cozy poppen een hoog cute gehalte. Mijn beide dochters vinden ze erg lief en knuffelen ze graag.

Wat een leuke en andere vorm van modepoppen zijn de Na Na Na Surprise 2-in-1 Cozy dolls! En wat een unieke manier van verpakken. Kinderen zijn hier gek op, en ik snap wel waarom.

Na Na Na Surprise 2-in-1 Cozy

Kijk ook deze blogs

Footer4 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.