Skip to Content

Welke foto’s zijn het waard om een fotoproduct van te maken?

In het leven hebben we al genoeg momenten vastgelegd. Maar wat doe je ermee? Gelukkig zijn er heel veel dingen mogelijk. Welke foto’s zijn het waard om te gebruiken voor een fotoproduct?

fotoproduct van je kinderen

Foto’s van je kinderen

Op nummer één en de eerste die ik noem. De foto’s van je kinderen moet je zeker gebruiken! Ik heb van allebei mijn kinderen een fotoboek van hun eerste levensjaar. Je kan natuurlijk hem online maken, maar voor dit fotoboek heb ik de foto’s uit laten printen. Wist je dat je bij smartphoto de eerste 50 foto’s van hen krijgt als je nieuw bent? Klik hier om naar de site te gaan!

Naast het fotoalbum heb ik ook van beide kinderen een foto op aluminium. Ziet er echt super mooi uit! Ook makkelijk op te hangen. Een fotoproduct die echt een aanrader is! Ellen heeft dat een keer gedaan een foto op aluminium, check de blog!

fotoboek

Van elke vakantie een fotoboek

Ik heb dus elke vakantie samen met mijn man, en later met mijn kinderen, vast laten leggen in een fotoboek. Tijdens zo’n vakantie maak je genoeg foto’s, dus zo’n boek is snel gevuld. Het liefste doe ik dit online. Dat scheelt zoveel tijd en je hebt een mooi fotoproduct na afloop. Ik vind het heerlijk om na een tijdje weer door het boek te bladeren. Het brengt je terug naar die heerlijke zomer. Maak jij ook altijd een fotoboek van jouw vakantie?

Je kan ook een prachtige 3D foto laten maken van je vakantiefoto.

Code: WELKOM50

Fotoproduct van een heftige tijd

Het klinkt misschien gek, maar het helpt om ook deze foto’s een plekje te geven. Ik heb afgelopen jaar behandelingen tegen borstkanker gehad. Tijdens die behandelingen hebben we overal foto’s van gemaakt. Het lijkt mij mooi om daar een boekje van te maken. Zo kan ik samen met mijn gezin terug kijken op afgelopen jaar en het daardoor samen verwerken.

We hebben vooraf een fotosessie gedaan. Foto’s gemaakt van hoe ik eruit zag. Ook die komen in het boekje. Afgelopen januari hebben we weer een fotoshoot gehad. Dit keer met mijn korte haren. Helaas ben ik door de behandelingen al mijn haren verloren. Een hoop mensen hebben ons gesteund. Ik zit eraan te denken om al deze mensen een fotokaart te sturen als bedankje. Op de kaart een foto van ons gezin met mijn nieuwe ik.

Foto’s die tot steun kunnen zijn

Door die behandelingen heb ik ook even in het ziekenhuis gelegen. Beide kinderen heb ik toen een knuffel gegeven met mijn parfum erop. Volgend jaar krijg ik een dubbele deep flap (borstoperatie) en moet ik zeker een week in het ziekenhuis blijven. Ik denk dat ik dan een knuffel met foto voor hen ga bestellen. Een foto van ons gezin of een foto van mij en het kind samen. Ik heb in ieder geval nog even de tijd om daar over na te denken. Maar met deze knuffel hebben ze mij toch nog even bij zich als ik er straks een week niet ben. Foto’s die tot steun kunnen zijn, zijn ook erg waardevol om af te drukken!

Foto’s van de mooiste momenten uit je leven

Elk leven heeft zo zijn hoogtepunten. Of dit nu de geboorte is van je kind of je trouwdag. Iedereen heeft wel zo’n hoogtepunt. Van al die hoogtepunten uit je leven maak je natuurlijk een fotoboek. Ik doe deze vaak ook in mijn agenda zodat ik ze altijd bij mij heb, maar nu zag ik toch zoiets gaafs. Je kan je eigen agenda maken met al je foto’s erin! Die moet ik maken. Kan ik de foto’s ook nooit meer kwijtraken. Een agenda met mijn trouwfoto’s, foto’s van mijn kinderen en andere mooie momenten. Er zijn echt zoveel leuke fotoproducten!

fotoproduct van je huisdier

Een fotoproduct van je huisdier

Heb je dierbare herinneringen aan een overleden huisdier dan is het mooi om hier een fotoproduct van te bestellen.
Maar denk ook aan een mooie gepersonaliseerde voerbak of koekjestrommel voor je hond of kat bijvoorbeeld. Een leuk cadeau om te geven met dierendag!

Tussendoor foto’s op een fotoproduct

Elke dag neem ik wel ergens een foto van en tussen die foto’s zitten genoeg foto’s om vast te leggen. Zeker leuk om terug te kijken wat je het afgelopen jaar hebt gedaan. Ik maak elk jaar in mei een familieplanner. En bij elke maand doe ik bovenaan een foto van die maand. Super leuk! Mijn kinderen reageren altijd erg enthousiast als we naar een nieuwe maand gaan. “Hé, toen waren we lekker in het bos om paaseieren te zoeken!” Zo denk je nog eens terug aan vorig jaar.

Foto’s voor Moeder- en Vaderdag

De kinderen geven elk jaar ons een cadeautjes met Moeder- en Vaderdag. Vaak bevat dat cadeautje een foto van onze kinderen. Vorig jaar kreeg ik een mok met een foto van onze kinderen. Elke keer als ik die mok nu pak krijg ik een glimlach op mijn gezicht. Mijn man heeft ooit een prentenboek met in de hoofdrol onze kinderen gekregen. De poppetjes hadden het hoofd van onze kinderen. Foto uploaden en klaar. Super leuk. Er zijn zoveel fotoproducten die je kan gebruiken voor deze dag en zoveel foto’s die je juist kan gebruiken!

Lees deze blogs voor meer inspiratie voor moederdag en vaderdag:

Wat is jouw mooiste fotoproduct?

Heb jij ook een foto op een product laten zetten? Waar heb je toen voor gekozen en welk moment legde je vast? Er komen steeds meer producten bij en voor iedereen is wel iets. Ik vind het in ieder geval zonde om die foto’s alleen maar op mijn telefoon te laten staan. Een fotoproduct kan namelijk altijd!

Footer1
Joyce
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.