Skip to Content

Je vakantiefoto’s op 3D, laat je foto Floopen!

Floopen? Wat zeg je? Ja je vakantiefoto’s op 3D laten afdrukken is dus echt supergaaf! In deze blog neem ik je mee in de wereld van het foto Floopen voor een heel gaaf effect van je mooiste herinneringen!

foto Floopen wat is dat?

Floop Photography is een startup van 5 maanden oud. Met een speciaal apparaat bewerken ze de foto’s om ze 3D te maken en vervolgens uit te printen.
De foto’s zijn dan ook niet glad maar hebben hele kleine ribbeltjes waardoor er een realistische diepte ontstaat.

Het maakt natuurlijk niet uit wat voor foto’s je in 3D wil laten floopen, maar het mooiste is als je kiest voor foto’s in de natuur waarop je duidelijk iets op de voorgrond en achtergrond ziet. Dan komt de foto er het mooiste uit te zien in 3D. Wij kozen daarom om onze vakantiefoto’s in 3D te laten maken.

Je raakt niet uitgekeken

vakantiefoto's in 3D

Ken je van die boekenleggers die je heen en weer kan bewegen en waarbij er dan 2 verschillende afbeeldingen te zien zijn? Daar lijkt dit ook een beetje op. Door de foto langzaam te bewegen, of zelf van links naar rechts te bewegen en naar de foto te kijken blijf je nieuwe effecten zien.

Onze hersenen zijn gek op het interpreteren van diepte en het opnemen van informatie, daarom kijken we vaak maar heel kort naar een foto maar blijven we veel langer hangen bij een Floop, er is gewoon meer te zien en te ontdekken.

vakantiefoto's in 3D
vakantiefoto’s in 3D

De mooiste herinneringen van 2020

2020 blijft hoe dan ook voor iedereen een bijzonder jaar. Het jaar van thuisonderwijs, van opgesloten oudere mensen, het jaar van thuiswerken en van vakantie vooral in eigen land.
Zoals jullie hebben kunnen zien ging onze vakantie naar Portugal met Corendon gewoon door. Het was een bijzondere reis en we hebben intens genoten. Daarom kozen wij 3 foto’s uit die wij graag als vakantiefoto’s in 3D als herinneringen wilden bewaren.
Zo kunnen we altijd terugdenken aan ons moment op de hoogste berg van de Algarve, en op onze wandeling over de rotsen bij Portimao en de mooie rotsen die we bezochten in Lagos.

Waarschijnlijk krijgen ze een mooi plekje boven het aquarium, maar daar nemen we rustig de tijd voor, eerst willen we ze heel vaak in ons hand houden om de diepte te zien!

Vakantiefoto’s in 3D 100 % recyclebaar

vakantiefoto's in 3D

Niet dat ik denk dat je je vakantiefoto’s in 3D nu direct na een jaar weer weggooit, maar mocht je op een gegeven moment teveel fotokunst in huis hebben hangen, dan is het fijn om te weten dat ze 100 % recyclebaar zijn. Zo begint ons huis langzaam aan wel vol te worden met alle familiekiekjes en foto’s van dochterlief op allerlei soorten materialen. En op een gegeven moment moet je soms ook gewoon afscheid nemen van dingen!

Ga jij je vakantiefoto’s in 3D laten floopen?

Bestellen van een Floop kan nu via de website www.floopphotography.com. Je kan hier gewoon een foto uploaden en dan komt je vakantiefoto op 3D keurig verpakt via de post naar je toe. De site werkt ook op je mobiel en heeft een mogelijkheid om direct via o.a. je instagram of Flickr feed foto’s te selecteren.

ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.