5 leuke uitjes met vriendinnen een gezellig dagje weg!

Ben je op zoek naar leuke uitjes met vriendinnen? Dan zijn er veel activiteiten die je kunt ondernemen. Door voor iedereen iets te vinden dat bij de persoonlijkheid past, zorg je ervoor dat iedereen veel plezier beleeft. Je kunt bijvoorbeeld een leuke high tea in Breda organiseren, maar ook voor een actiever uitje kiezen. Maar wat zijn dan de leukste uitjes om te beleven? De leukste uitjes staan hieronder vermeld.

uitjes met vriendinnen high tea
Foto door micheile.com || visual stories via pexels

High tea

Een high tea is een leuk uitje met vriendinnen. Het is namelijk niet alleen dé manier om met zijn allen samen te komen, maar ook om te genieten van verschillende hapjes. Bij een high tea krijg je voldoende thee voor iedereen en heb je een goede mix tussen hartige en zoete hapjes. Tegenwoordig zijn er zelfs glutenvrije en suikervrije high tea’s te vinden. Wil je alcohol dan kun je ook gaan high winen!

Een make-up workshop

Houdt de volledige vriendengroep van make-up? Dan is het volgen van een workshop een leuk uitje om te doen. Tijdens de workshop leer je hoe je alles goed aanbrengt, zodat je een mooie look kunt creëren. Er zijn verschillende workshops en thema’s te vinden, zodat je steeds weer iets nieuws hebt.

Natuurlijk kun je er tijdens je uitje met vriendinnen een heel wellness thema aan maken. Naar de sauna, nagelsalon, make-up en dan na afloop een leuke fotoshoot!

uitjes met vriendinnen make up workshop
Afbeelding laura-chouette via Unsplash

Uiteten een leuke afsluiter van uitjes met vriendinnen

Je kunt ook met de volledige vriendengroep uiteten gaan. Er zijn veel verschillende restaurants beschikbaar en je kunt daarbij steeds weer naar een nieuwe menukaart op zoek gaan. Geen enkel uitje is hierdoor meer hetzelfde en je geniet iedere keer weer van nieuwe gerechten en de ingrediënten die hierin verwerkt zitten.

Interactieve musea

Tegenwoordig zijn er veel musea in Nederland te vinden, welke voorzien zijn van interactieve elementen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de musea met verschillende kamers, waar jij unieke en speelse foto’s kunt maken voor jouw sociale media. Niet alleen heb je hierbij de kans om een uniek uitje met vriendinnen te krijgen, maar ook kun je uren plezier beleven aan het maken van foto’s en video’s. De musea zijn in verschillende delen van het land te vinden en kosten over het algemeen ook niet veel om naar binnen te komen.

Middagje shoppen als uitje met vriendinnen

Het is misschien voor de hand liggend, maar met jouw vriendinnen kun je ook gewoon een middagje naar het winkelcentrum om te shoppen als uitje. Je kunt hiervoor iedere keer weer een andere stad uitzoeken, zodat je ook weer een nieuwe ervaring krijgt. Verschillende steden hebben daarbij ook weer andere winkels, zodat je jouw favoriete kledingstukken overal kunt halen. Shoppen zorgt daarbij ook voor een heuse modeshow, waar jullie ook weer leuke herinneringen mee kunnen maken. Boek er gezellig een overnachting aan vast en zo kun je ook de stad even rustig bekijken, heb je even me time van het drukke gezinsleven wellicht en hoef je niet zo op de tijd te letten.

online teamuitje MamaScrapelle StoerLeesVoer

Escape Room in uitjes met vriendinnen

Zijn jullie wat meer van de actie dan kun je natuurlijk ook naar een Escape room als uitje met vriendinnen. Ben je met een grote club dan kun je ook nog strijden in teams! Er zijn steeds meer Escape rooms te vinden door het hele hand. En je kunt hem ook nog digitaal doen mochten jullie overal verspreid wonen.

Lees ook deze blogs voor inspiratie voor leuke uitjes met vriendinnen

Footer3
Delen is enorm lief

Gastblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.