Suikervrij en Lactosevrij snoep van Food2smile bij de Plus

Ik ontving laatst een heel lekker persbericht! Bij de Plus verkopen ze sinds kort suikervrij en lactosevrij snoep van Food2smile. Hier heb ik als intolerant persoon voor lactose en sacharose wel oren naar. Of ik kan beter zeggen een mond naar. Ik was reuze benieuwd en had al snel een leuk tasje binnen. Notabene op de verjaardag van onze dochter en ondanks dat ze al genoeg zou mogen snoepen die dag mocht ze toch lekker ook mee proeven of zij het ook lekker vond.

Suikervrij en Lactosevrij Snoep

Suikervrij en Lactosevrij snoep Plus
Food2Smile

Als gastouder en snoepbewuste moeder geef ik dochterlief en de gastkinderen zo min mogelijk te snoepen. Uiteraard met verjaardagen en feestdagen mogen ze wel wat lekker. Zo hebben ze 1 dag 1 chocolaatje gehad met de Pasen en dat vond ik meer dan genoeg want waarschijnlijk kregen ze met de paasdagen genoeg te snoepen thuis. Ze kregen wel een mandje vol met lekkers mee naar huis hoor, maar de ouders mogen dan zelf beslissen wanneer de kinderen het mochten eten.

Zo ook dochterlief die wel dol is van chocolade, maar snoep eigenlijk tot de carnaval niet lekker vond. Nu krijgt ze heel af en toe een snoepje in het weekend, maar hier wil ik geen gewoonte van maken. Er komt nog genoeg tijd aan waarin ze kan snoepen wat ze wil.

Doordat ik zelf intolerant ben voor sacharose en lactose ziet ze mij ook niet snoepen. Papa snoept wel, maar meestal in de auto en dat ziet ze gelukkig dan ook niet. Dus aan het voorbeeld ligt het niet.

Food2Smile bij de Plus

Food2Smile staat voor bewust: geen toegevoegde suikers, minder aantasting van tandglazuur en minder calorieën. PLUS is de eerste supermarkt die het assortiment van Food2Smile in haar winkels aanbiedt. Het gaat om de vijf varianten fruitfingers, kandies, twisters, gummiebears en colabottles.

Als ouder is het soms best lastig om je kind een snoepje te onthouden, want vroeger kreeg jij ook wel eens een snoepje. Heel vroeger was een koekje bij de thee ‘s middags het enige wat je kreeg en dan was het wachten tot het avondeten.

Zelf krijgen de kindjes hier ook rond 3 uur een cracker of soepstengel en soms rond 5 uur alvast wat rauwkost om te snoepen als ze echt al veel trek hebben.

Met de snoepjes van Food2Smile kun je je kinderen eindelijk snoep laten uitzoeken in de winkel en 1 snoepje geven als ze heeel lief zijn geweest natuurlijk 😉

De test

Food2smile
Suikervrije en Lactosevrije snoepjes Plus

Ik ontving 3 zakjes van Food2smile om uit te proberen. De fruitfingers zijn zelfs helemaal veganistisch en smaakten echt heerlijk fruitig zoet. De Kandies en de colabottles waren ook zoet en dochterlief vond ze ook heerlijk. Het verbaasde mij eerlijk gezegd dat ook in de kandies er echt alleen natuurlijke kleurstoffen inzitten want de kleuren waren prachtig mooi om te zien.

Food2smile

De zakjes Food2Smile zijn vanaf €1,50 te koop bij de Plus.

Suikervrije en Lactosevrije snoepjes Plus

Dochterlief is verkocht en ik ook! Heb jij Food2Smile al zien liggen in het schap?

Footer5
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

2 Responses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.