Miniverse – een nieuw gerecht uit de MGA keuken

Met de komst van MGA’s Miniverse is er weer een nieuw tijdperk aangebroken in het unboxing en spaarsysteem van MGA Entertainment. Het grote merk van L.O.L. Surprise, Rainbow High, Poopsie Slime Surprise en Na Na Na Surprise heeft weer iets superleuks gemaakt in hun ideeën keuken. Miniverse is een lijn miniballen om te knutselen!

Miniverse – gerecht

Mijn dochter heeft inmiddels al 3 Miniverse ballen en geniet echt van het maken. Het uitpakken gaat zoals we gewend zijn met veel verpakkingen. Een echt unbox feestje waar kinderen dol op zijn. Als ouder vind ik wel wat van al het verpakkingsmateriaal overigens, maar we doen gelukkig aan recyclen thuis dus we zorgen op onze manier weer voor het milieu.

@mamascrapelle.nl

MGA miniverse. Een nieuwe generatie unboxing speelgoed waar je ook mee kunt knutselen. tijd om te koken voor je poppen! #verkiezingspeelgoedvanhetjaar2023 @Speelgoedvanhetjaar2021 @Miniverse Make It Mini #miniverse #MamaScrapelle

♬ Unboxing – Andy Ms

Met Miniverse-ballen kunnen kinderen miniatuurversies van (niet-eetbare) gerechten maken, zoals hamburgers, pizza’s en milkshakes. Het hoogtepunt van het plezier zit in het ‘uitpakken’ van alle kleine zakjes en doosjes binnenin de bal, waarbij ze het mysterie van het gerecht ontrafelen. Tijdens het uitpakken ontdekken de kinderen een miniatuur tafeltje waarop ze hun gerecht kunnen presenteren, evenals items zoals bekers, bordjes, etenswaren, ingrediënten, bestek, rietjes, en meer, allemaal op schattig kleine schaal.

Miniverse

Er zijn Miniverse ballen in het thema café en het thema restaurant. Je kan ze allemaal sparen en gezellig samen maken met je vrienden en vriendinnen!

Eten maken voor je poppen

Ik vind de miniverse gerechten echt super leuk bedacht om bijvoorbeeld je poppen van heerlijke gerechten te voorzien. Geef ze een overheerlijk Miniverse-gerecht. Iedere Make it Food-bal bevat realistische mini-ingrediënten en keukenaccessoires om zelf replica’s van snacks, gerechten en toetjes te maken die variëren van taarten en noedelsoep tot overheerlijke sorbets en een pizza met champignon. 

Een stapsgewijze handleiding begeleidt hen bij het creëren van het ‘gerecht’. Er zijn bijna 20 verschillende versies van gerechten die kinderen kunnen verzamelen, ook wel bekend als collectibles. Het unboxen en in elkaar zetten biedt kortstondig plezier en bevordert fijne motorische vaardigheden. Het is een leuke activiteit om te doen tijdens een feestje met vriendjes en vriendinnetjes. Bovendien kunnen de eindresultaten van de Miniverse gerechten worden gebruikt in fantasierijk spel met bijvoorbeeld de verzameling poppen die je kind heeft.

Elk multipakket bevat realistische mini-‘ingrediënten’ en keukenaccessoires om je eigen miniaturen te maken van je favoriete hapjes en toetjes! De 5 EXCLUSIEVE Miniverse recepten in dit multipakket zijn uitsluitend verkrijgbaar als onderdeel van dit pakket. Je kunt ze NIET vinden in de Make It Mini Cafe™ of Diner-bolcapsules

ingredienten

Knutselen met hars

De Miniverse gerechten worden in elkaar gezet met hars. Hier op MamaScrapelle hebben we flink wat ervaring met epoxy hars. En het is tof dat MGA met deze hype mee is gegaan en iets prachtigs heeft bedacht voor kinderen die dol zijn op de wereld van LOL, NaNaNa en Rainbow High.

Hoe prachtig is het dat ze nu ook kunnen koken voor hun poppen. Hun ouders na kunnen doen met koken en bakken. De handleiding is duidelijk met plaatjes en de hars is met 5 minuten zonlicht al hard ( al wachten wij altijd een paar uur voor de zekerheid).

keuken

Elke minikeuken-speelset bevat realistische mini-’ingrediënten’ en keukenaccessoires om je eigen miniaturen te maken van je favoriete hapjes en toetjes! De speelset van Miniverse is inclusief oven, koelkast, aanrecht en schappen. Bevat ook 2 bonusrecepten, verrassingsingrediënten, plus 2 exclusieve mini-ovenwanten die alleen verkrijgbaar zijn bij deze minikeuken-speelset.

Nog een kleine tip. MGA heeft namelijk een pop-up store in Hoog Catharijne ingericht die volledig in het teken staat van MGA’s Miniverse. Het razend populaire speelgoedmerk werd begin dit jaar in de Benelux geïntroduceerd en viel dusdanig in de smaak dat nu ook de volgende gang wordt geserveerd: Miniverse Series 2. Daarnaast wordt de Lifestyle-serie in de Benelux verwelkomd. Deze set bestaat onder andere uit planten, aquariums en gezellige kaarsjes.

Miniverse – Speelgoed van het jaar 2023

De miniverse gerechten hebben gewonnen bij de verkiezing Speelgoed van het jaar 2023. Elk jaar wordt deze verkiezing georganiseerd, en een vakjury heeft de nieuwkomers op speelgoedgebied van dat jaar uitgebreid getest en beoordeeld op bijvoorbeeld kwaliteit, originaliteit, veiligheid en speelplezier. Er zijn 17 categorieën, en in elke categorie worden 3 winnaars gekozen die het Keurmerk ‘Speelgoed van het jaar 2023’ mogen dragen.

Ik vind het altijd fijn om goed speelgoed te kopen voor ons kind. Speelgoed dat te goedkoop is is gegarandeerd van slechte kwaliteit en dat is echt zonde van je portemonnee. Met het winnende speelgoed waar een heuse jury aan te pas is gekomen weet je dat goed zit.

  • Het speelgoed voldoet aan alle wet- en regelgeving. Het is uitgebreid getest, veilig en bevat geen schadelijke stoffen of onderdelen die al na 1x spelen kapot zijn.
  • Het speelgoed is origineel en geen namaak.
  • Het speelgoed is kwalitatief goed en geeft optimaal speelplezier.
  • Het speelgoed is inclusief. 

In elke categorie zijn maximaal 3 winnaars bepaald. Maar het publiek kan zijn stem uitbrengen op deze winnaars, en zo het allerbeste speelgoed bepalen per categorie. De publieksprijzen worden tijdens een speelgoedgala bekent gemaakt.
Maar voor jou als consument is het ook leuk om je stem uit te brengen want je maakt kans op mooie speelgoedprijzen.

Wil je ook je stem uitbrengen? Dat kan via deze link!
Nieuwsgierig naar onze andere recensies van Speelgoed van het Jaar 2023 houdt dan deze tag in de gaten! Naast Miniverse hebben we namelijk al heel wat ander tof speelgoed mogen recenseren!

Lees ook deze blogs

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.