Mexicaans genieten met de hapjes van Los Taqueros

In het weekend vinden wij het altijd heerlijk om verschillende dingen op tafel te zetten. Lekker genieten van verschillende dingen. Hoe leuk is het om de feestelijke hapjes van Los Taqueros uit te mogen proberen?

Los Taqueros – geïnspireerd op de Mexicaanse keuken

Ikzelf kende Los Taqueros nog niet zo goed. Eigenlijk helemaal niet. Hoe leuk is het dan als je de nieuwste hapjes mag uitproberen? Daar zeg ik geen nee tegen. De feestelijke hapjes van Los Taqueros zijn geïnspireerd op de Mexicaanse keuken. Lekkere warme hapjes met een Mexicaanse swing. Dat klinkt goed toch?

Nacho’s met kaas en twee dipsausjes

Regelmatig maak ik nacho’s met gehakt, kaas en groente klaar voor mijn gezin. Daarnaast maak ik ook zelf dipsausjes die erbij horen. Dat kost even wat tijd, maar is wel erg lekker. Ik was dan ook erg benieuwd hoe de nacho kit van Los Taqueros zou smaken. Net zo lekker of misschien wel lekkerder? Ik kan je in ieder geval vertellen dat de nacho’s zo op tafel staan. Je pakt hem uit, doet de nacho’s in de bak, kaas eroverheen en in de oven. En die kaas…. hij is lekkerder dan de kaas die ik gebruik! Twee soorten heerlijke kaas (mix van cheddar en Goudse). En dan heb ik het nog niet over de dipsausjes. De limoendip is onze favoriet, maar de tomaten salsa scoort ook goed. Wij gaan deze kit zeker nog eens halen. Wat is hij lekker zeg!

Empanadas met kip en gehakt van Los Taqueros

Ik kreeg niet alleen de nacho kit, maar ook twee soorten empanadas. Dit zijn Zuid-Amerikaanse pasteitjes. Eentje gevuld met gekruide kip, gebakken paprika, uitjes, een vleugje chilipeper en de ander met kruidige gehaktvulling. Een kind kan de was doen. Je maakt het open, stopt de empanadas in de oven en klaar. In een mum van tijd heb je heerlijke hapjes op tafel. Heerlijk als borrelhapje, maar ook prima als bijgerecht. De kinderen genoten in ieder geval van al het lekkers dat op tafel stond. Los Taqueros, bedankt!

Los Taqueros

Als borrelhapje of voor erbij

Naast de nacho kit en de empadas hadden we ook nog stokbrood en dat was meer dan genoeg voor het avondeten. De nacho’s en empanadas zijn ook heerlijk als snack ’s avonds bij die leuke film of als borrelhapje met vrienden. Mocht je kinderen hebben die dol zijn op nacho’s met kaas dan kan je er beter twee kopen. Voor ik het wist was die bak leeg. Zo lekker vonden ze het. En nogmaals….. doordat ze twee soorten kaas gebruiken wordt het ook echt een heerlijke gerechtje. Wil je iets neerzetten met een Mexicaanse swing? Dan zijn de hapjes van Los Taqueros een aanrader! Te koop bij de Jumbo!

Leuk om tijdens deze hapjes het spel Fiesta Mexicana te spelen!

Footer2 nieuw
Delen is enorm lief

Joyce

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied. Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Kleuter tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.