Skip to Content

Sleutelhanger knutselen met een gelukspoppetje en letterkralen

Zin in een makkelijke DIY? Deze lettersleutelhangers kun je heel eenvoudig maken. Ze zijn perfect als bedankje of cadeautje. En je hoeft echt geen creabea te zijn om deze te maken, want simpeler dan dit gaat het niet worden! Wil jij ook een sleutelhanger knutselen met een gelukspoppetje en letterkralen als afscheidscadeau of traktatie bijvoorbeeld?

Sleutelhanger knutselen met een gelukspoppetje en letterkralen Een leuk afscheidscadeau voor de juf, kindertraktatie of om dank je wel te zeggen

Sleutelhanger knutselen: een perfect cadeautje!

Deze lettersleutelhangers zijn niet alleen makkelijk te maken, maar ook nog eens superleuk als cadeautje! Deze kun je geven voor verschillende gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan moederdag, het afscheid van een collega, als bedankje voor de leerkracht op het einde van het schooljaar of met een verjaardag. Maar ze zijn ook heel leuk om te verkopen op Koningsdag!
Je kunt eenvoudig zelf een tekst bedenken, en het voor alle momenten geschikt maken. Voor deze blog heb ik verschillende voorbeeldjes met gelukspoppetjes gemaakt.

Verschillende teksten succes en bedankt

Wat heb je nodig om letter sleutelhangers met gelukspoppetjes te maken?

Voor deze letter sleutelhangers heb je maar een paar dingen nodig!

Benodigdheden gelukspoppetjes

Sleutelhanger knutselen met een gelukspoppetje en letterkralen maken

Letter sleutelhangers maken is super eenvoudig. Je hoeft echt geen goede knutselaar te zijn om dit te maken, echt iedereen kan het. En het is ook zeker leuk om dit samen met je zoon of dochter te maken!
Je kiest je favoriete gelukspoppetje en zoekt de letters die je nodig hebt om het woord te maken dat je aan de lettersleutelhanger wil. Deze rijg je eraan, en vervolgens eindig je met een sleutelhangerring.

Mijn advies is om een woord of naam te maken van maximaal 7 letters lang, anders past het waarschijnlijk niet aan het touwtje van het gelukspoppetje.
Denk bijvoorbeeld aan de volgende woorden:

  • Bedankt
  • Succes
  • Love
  • Juf/ meester
  • De naam van degene aan wie je het geeft
Sleutelhanger knutselen met een gelukspoppetje en letterkralen  Een leuk afscheidscadeau voor de juf, kindertraktatie of om dank je wel te zeggen

Nog een extra tip

Wil je je letter sleutelhanger nog leuker maken? Er bestaan ook vierkante kralen (met een groot gat) met bijvoorbeeld een hartje. Zo kun je een kort woordje zoals ‘JUF’ of ‘LOVE’ net wat extra’s geven, en zorgt het ook voor wat meer vulling aan de sleutelhanger!

Hieronder staan wat handige klikbare linkjes naar bol, zet je je ad-blocker uit als je ze wil zien?

Wil je pas over een paar maanden aan de slag met de Lettersleutelhangers maken? Wij halen regelmatig gewoon onze kralen bij AliExpress vandaan:

Hier een paar handige linkjes:

Lees ook deze blogs

Ga jij de Lettersleutelhangers maken?

Footer1
Kelly
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.