Kindertraktaties uitprinten, een coronaproof manier

Als er iets is waar we ons bewust van zijn geworden het afgelopen jaar dan is dat wel hygiëne. We poetsen ons kapot en elke deurklink loert gevaarlijk naar ons. Ik ga ervan uit dat dit over een tijdje een gezond evenwicht krijgt qua bewustwording. Iets wat daaruit voort rolt zijn de kindertraktaties op school. Heel eerlijk, soms had ik wel bepaalde bedenkingen bij home made traktaties. Dus dat dit iets hygiënischer gaat vind ik een goede ontwikkeling. Ook zijn we druk met de switch naar veel meer thuiswerken en thuisscholing. En als we toch ons thuiskantoor en thuisschool schoner en meer compleet maken, is een goede printer eigenlijk onmisbaar geworden, bijvoorbeeld voor kindertraktaties uitprinten.

schoonmaken voor peuters
We zijn ons meer bewust van hygiëne dan ooit tevoren

Thuis

Thuisblijven, thuis zijn, thuiswerken, thuisschool en nog heel veel meer thuis. Een plek wat voor de meesten al fijn was, maar nu zijn we nog meer aangewezen op thuis. In het afgelopen jaar zie je de behoefte van de mens veranderen. Thuis moet nu ook opeens thuisschool of thuiskantoor zijn, er is behoefte aan meer eigen plekjes in huis. Tips voor mama’s om even de drukte te ontvluchten zijn er ook genoeg. Met die veranderende behoefte is ons koopgedrag ook anders. We kunnen niet even naar kantoor of een copyshop om iets te printen. En heb je geen papier of voldoende HP Inktpatronen dan kan dit serieus erg vervelend zijn. Dus het is in deze tijden altijd goed om een voorraadje van deze materialen te hebben. Niet alleen voor kindertraktaties uitprinten.

Kindertraktaties uitprinten

Kindertraktaties uitprinten

Maar speaking about… Kindertraktaties uitprinten! Een coronaproof manier en buiten dat ook nog eens erg leuk. Je geeft zo een simpele en persoonlijke touch aan een traktatie. Of bij een afscheid. Je kan voor een kleine foto kiezen of echt creatief losgaan. Jullie willen zeker een paar tips? Komen ze!

  • Lees de blog over coronaproof traktaties, hier staan bijvoorbeeld knijpfruitjes met een printje erop. Dit kan je ook makkelijk thuis uitprinten. Denk aan een foto die je aan een knijpfruitje hangt, of print monster oogjes en mondjes uit en plak die erop. Alles is mogelijk!
  • Een stuk fruit opleuken? Maak van je banaan een piraat, van je appel een monster en van je mandarijntje een vis. Print de onderdelen uit die je wilt gebruiken en versier je fruit ermee!
  • Zakjes vullen met printje erbij. Denk aan zelf je snoepketting maken of zelf monsters maken. Tik een leuke tekst en plak deze op een zakje of hang het eraan. In het zakje stop je dan een (drop)veter en Nibbits bijvoorbeeld
  • Een mini doosje pringles met een leuke label eromheen printen voor een kant en klare traktatie!
Kindertraktaties uitprinten

Er zijn echt heel veel mogelijkheden voor kindertraktaties uitprinten en we hebben een mooi bord gemaakt op Pinterest, neem eens een kijkje en laat je inspireren! Verder kan ik als tip meegeven om je goed voor te bereiden op deze thuis periode door je ’thuis’ ook hiernaar in te richten en om te zorgen dat je voldoende voorraad hebt van bepaalde items. Je wilt niet dat je halverwege het printen je HP 953 inktpatronen opeens op zijn, of welke je dan ook gebruikt.

Hou jij er ook van om voorbereid te zijn en een voorraadje aan te leggen? Ga jij je kindertraktaties uitprinten?

Kindertraktaties uitprinten
op schoolplaten.com kan je deze gratis downloaden
Footer3
Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.