Ingeborg en Inge, een inspiratiekalender voor 2022

De scheurkalender van Ingeborg en Inge inspireert je iedere dag in 2022. Dat is fijn, want laat ik me nu heel graag inspireren! Inge en Ingeborg kende ik echter nog niet. Hun namen betekenen engel en engelbewaarder, dus dat belooft wat. Inge en Ingeborg willen in 2022 een engel en engelbewaarder zijn voor jou. Hoe lief is dat! In hun scheurkalender schudden ze je dagelijks zachtjes wakker.

PIP staat voor Positief Ingesteld Persoon

Ingeborg en Inge bundelen hun talenten en kennis in deze inspiratiekalender. De teksten zijn van Ingeborg TM Sergeant. Iedere dag vind je een kort (eigen)wijs citaat, een ademhalingstip of doordenkertje. En dat geschreven op een luchtige, maar toch verrijkende toon. De inspirerende teksten, tips en opdrachten zijn onder andere geïnspireerd door de yogabeweging. In 2022 kun je dus elke dag geïnspireerd de dag doorkomen. Wie weet brengt het je net de nodige motivatie, relativering, liefde of wijsheid die jou vooruit helpt of steunt. Lees de kalender bijvoorbeeld iedere ochtend om zo positief de dag te beginnen.

De tekeningen bij de teksten zijn van Inge Jacobs. Die bieden een knipoog bij ieder tekst en een fijne visuele ondersteuning. Mijzelf helpen afbeeldingen altijd om tekst beter te laten binnenkomen en om ze beter te onthouden. Anders gaat tekst nogal eens verloren in de drukte in mijn hoofd. Pip, het figuurtje op de kalender, lijkt op Inge en denkt en voelt als Ingeborg. PIP staat voor Positief Ingesteld Persoon en bundelt de krachten van Ingeborg en Inge.

Synthese van know-how van Ingeborg en Inge

Hoewel het nog geen 2022, heb ik voor jullie alvast gespiekt om te kijken hoe inspirerend de scheurkalender is. Hij hangt bij mij op de wc beneden. Daar kan ik niet om de kalender heen zodat ik me er iedere dag een momentje door kan laten inspireren. De teksten en tekeningen halen me even uit alle drukte van de dag en zetten me stil bij mezelf en mijn gevoel. De inhoud is afwisselend; van een mudra-gebaar maken, een yogaoefening doen tot een moodboard maken. Ik vind het een lieve en vrolijke kalender met zinvolle tips en oefeningen. Het blaadjes afscheuren gaat ook gemakkelijk.

Deze kalender van Ingeborg en Inge is dus een aanrader wat bij mij betreft. Het is bovendien een lief en leuk cadeau voor de feestdagen dit jaar voor een ieder die je een mindful 2022 gunt. Deze inspiratiekalender brengt een synthese van know-how van twee wijze vrouwen op een toegankelijke, positieve en grappige manier. Ingeborg en Inge laten je even ‘zijn’ en halen je uit de ren- en doe-stand. Ontdek samen met hen hoe je een jaar lang kan vertragen, verdiepen, herbronnen en gelukkig zijn.

Specificaties Ingeborg en Inge inspiratiekalender

Auteurs: Ingeborg TM Sergeant | Illustraties: Inge Jacobs | Uitgeverij Manteau / Standaard Uitgeverij | Verschijningsdatum: oktober 2021 | 9789022338490 | Meer informatie bij je lokale boekhandel of hier  

Footer4 nieuw
Mandy
Delen is enorm lief

Mandy

Hoi, ik ben Mandy Verleijsdonk (1987). Ik woon in Tilburg met mijn chihuahua Josje. Ik heb een bachelordiploma Psychologie & Gezondheid en werk als Medewerker Herstel bij FAMEUS. Daarnaast spreek en blog ik over mijn leven met autisme. Ik leef veganistisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.