Stichting Jarige Job en Totum – een leuke samenwerking

Er is een jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat is Totum! Totum bestaat 25 jaar en dat vieren ze samen met Stichting Jarige Job. ⁠⁠Dat moet natuurlijk gevierd worden. Speciaal voor deze gelegenheid heeft Totum 2 klassiekers IN een super leuke limited editon feestverpakking uitgebracht. Het gaat om de Motivo en Perlea. En omdat ik deze actie natuurlijk meer dan steun heb ik besloten om mijn twee ontvangen exemplaren weg te geven aan kindjes die dit heel hard kunnen gebruiken.

Stichting Jarige Job en Totum 25 jaar

Stichting Jarige Job

In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 80.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job!

www.stichtingjarigejob.nl

Voor veel kinderen in Nederland is het niet normaal om hun verjaardag te vieren. Dat kan verschillende redenen hebben waarbij geldzorg de grootste oorzaak is. Op hun mooiste dag van het jaar zijn er geen slingers, geen cadeautjes en niet trakteren op school. Veel van deze kinderen worden deze dag ziek gemeld op school uit schaamte. Maar Stichting Jarige Job helpt! Niet met geld om rekeningen van te betalen, maar met spullen! Feestversiering, traktaties voor op school, wat lekkers voor visite en natuurlijk een mooi cadeau!

En ook jij kan helpen. Zo kun je 35 euro doneren zodat een kind de dag van zijn leven kan krijgen, kun je met een teamuitje een dagje cadeaupakketten inpakken en er zijn nog veel meer mogelijkheden. Je vindt het allemaal op de website!

Motivo

Speciaal voor het 25 jarig jubileum heeft Totum een unieke samenwerking met Stichting Jarige Job. Je kunt de Motivo en Perlea samen voor €9,99 aanschaffen. Doe je dit dan doneert Totum hetzelfde setje aan Stichting Jarige Job.

Motivo is eigenlijk gewoon het ouderwetse hamertje tik maar dan in een feestelijke jasje en een handige kleine meeneemeditie. De figuurtjes in rood, blauw, groen en geel moet je nog even losdraaien en dan kun je gaan timmeren met de spijkers en de hamer. De kinderen in mijn kleuterklas vinden dit altijd een leuk werkje om te doen.

Perlea

Speciaal voor de meiden is de Perlea in een feestelijk jasje gestoken. Met genoeg armbandjes en draad om prachtige sieraden te maken. In de bijgeleverde instructies staan voorbeelden. Zelfs een hele ingewikkelde uitleg om er een sierlijk tasje van te maken. Daar zou ik dan zelf weer niet genoeg geduld voor hebben, maar de kralen voor de armbanden zien er goed uit.

Zelf breng ik deze twee doosjes van de Totum- Stichting Jarige Job actie, naar de Pleegzorgwinkel Westland. Een plek waar ik de afgelopen periode al veel naartoe ben gereden tijdens mijn zolder opruimacties. Bij deze pleegzorgwinkel mogen pleegouders gratis spullen halen voor de kinderen die zij met veel liefde en geduld opvangen. Hier zitten ook crisesopvangouders bij die soms maar een uur van te voren horen dat zij er een extra kindje bij krijgen. Vaak worden deze kinderen uit hun huis gehaald zonder dat ze hun eigen spullen mee mogen nemen. Hoe fijn is het dan om in een groot warenhuis spullen te halen als kleding en speelgoed.

Deze Jarige Job sets zijn verkrijgbaar bij:⁠⁠
Lobbes.nl Toychamp Intertoys Bruna Bol.com Blokker Wehkamp Top1toys

Steun Stichting Jarige Job

Stichting Jarige Job en Totum 25 jaar

Voor ieder verkocht limited edition artikel doneert Totum er één aan Stichting Jarige Job. ⁠⁠
Jarige Job bezorgt verjaardagsboxen bij jarige kinderen uit gezinnen die het minder breed hebben. Ik roep mijn volgers dan ook op om zoveel mogelijk kinderen te trakteren op een mooi cadeau van Totum!

Doe mee aan de actie via deze link: www.stichtingjarigejob.nl/totum ⁠⁠
⁠⁠
Help je mee?

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.