Beestenboel – een beestachtig avontuurlijke film

Wat zijn er weer veel leuke films in de bioscoop! Beestenboel is vanaf 24 januari te zien. Met mijn zoon van 6 en dochter van 10 heb ik de screener thuis bekeken, zodat we jullie er alles over kunnen vertellen. Nouja, niet alles natuurlijk, dat zou zonde zijn. Wel verklappen we alvast dat het absoluut de moeite waard is om gauw kaartjes te regelen bij je plaatselijke bioscoop. Of misschien win je ze wel via ons, dat zou helemaal mooi meegenomen zijn!

Beestenboel is de nieuwste bioscoopfilm. Ga jij ook met je kind naar de bioscoop voor dit beestachtig leuke avontuur?

Beestenboel

Welkom in Wild Land, waar gasten armbanden kunnen gebruiken om in allerlei dieren te veranderen. Vick, een hopeloze gids, komt erachter dat Wild Land een wedstrijd heeft met een prijs van een miljoen euro en besluit deel te nemen. Samen met Bramble de beer en een mysterieuze man genaamd Leon werken ze samen om de grote wedstrijd te winnen. Alleen lijkt de eigenaar van het park Tom Parks een dubbele agenda te hebben. Terwijl gasten transformeren in gemuteerde dieren, blijkt dat dit niet zonder
gevaar is. Lukt het Vick, Bramble en Leon om alle parkgasten te redden of blijven ze voor altijd wild?
Laat de dieren maar los!

Een heerlijke animatiefilm

Wat kan ik toch genieten van animatiefilms! Ik zeg dan ook wel thuis dat ik voor hen de film aanzet, maar dit is stiekem niet helemaal waar. Want Beestenboel is ook echt leuk om als volwassene (mee) te kijken. En ach, misschien moeten we daar ook allemaal niet zo geheimzinnig over doen. Animatiefilms zijn regelmatig gewoon echt heel knap gemaakt, dat geldt ook voor deze film.

Het verhaal is heel passend voor animatiefilms. Ook Beestenboel heeft namelijk een goede verhaallijn. Niet heel ingewikkeld, wel meeslepend. Al moesten de kinderen er wel even in komen in het begin. Ik merk wel dat dit vaker voorkomt als we thuis kijken dan wanneer dit in de bioscoop is, alsof ze dan toch wat beter gefocust zijn. Ik verwacht dan ook dat als je deze toffe film in de bios gaat kijken, je direct mee wordt gezogen in het verhaal.

Stemmencast van Beestenboel

Vind jij het ook altijd zo leuk om te raden wie ‘de stemmen’ zijn? Af en toe doe ik in de bioscoop bij animatiefilms mijn ogen kort even dicht en ga het dan proberen te raden. Dat lukt mij niet altijd, maar nu had ik er toch 1 goed! De stemmen in Beestenboel zijn ingesproken door:

Vick: Andy van Veen
Raymond: Rik Sinkeldam
Shirley: Belinda Vermeer
Tom: Fred Butter
Bramble: Milan van Weelden
Leon: Merijn Oerlemans
Briar: Paul Rosenboom
Phoenix: Loek van den Wijngaard
Lily: Noa Summers

De adviesleeftijd voor Beestenboel is 6 jaar en ouder. Dit omdat er wel wat actie in voorkomt en ook wat spannende stukjes in zitten. Mijn kinderen zijn absoluut geen ‘spannende film-helden’ en zij vonden deze film echt hartstikke leuk. Ze baalden als de ander even naar de wc moest en de film stopgezet ging worden. Toch misschien nog maar eens naar de bioscoop met ze, om Beestenboel lekker op een groot scherm en misschien wel in 3D te kijken!

Winactie

Winactie Beestenboel is de nieuwste bioscoopfilm. Ga jij ook met je kind naar de bioscoop voor dit beestachtig leuke avontuur?

Heb jij zin om 93 minuten naar deze geweldige film te kijken? Doe dan gauw mee met de winactie voor Beestenboel! Namens MovieCompany mag ik 2 vrijkaarten weggeven!

Gefeliciteerd Aleida

Wat mag je doen?

Optie 1

 • Reageer onder de social media post van de winactie waarom je graag mee wilt doen.
 • Delen is lief en vergeet ons dan niet te taggen. Anderen taggen en ons volgen is ook lief.

Optie 2

 • Reageer hieronder met wie jij graag naar Beestenboel wilt gaan.

Extra

 • Volg MamaScrapelle op social media indien mogelijk. We zitten op InstagramFacebookTikTokYouTube en/ of Pinterest. Like daar ook de winactie als extra winkans.
 • Delen van de winactie levert een extra winkans op. Tag MamaScrapelle als je dat doet.
 • Beide opties mag uiteraard ook!

Kijk hier voor meer leuke kinderfilms die in 2024 draaien.

Lees ook deze blogs

Footer2 nieuw
Linda
Delen is enorm lief

Linda

Ik ben Linda. Samen met mijn man, twee dochters (2013 en 2015) en onze zoon (2017) woon ik in Meppel. Vier dagen per week werk ik als directeur en orthopedagoog in het basisonderwijs. In mijn vrije tijd yoga en dans ik graag en lees ik veel.

9 reacties

  • Oh dat klinkt als een leuke kinderfilm die ik zelf ook wel eens heel leuk kan gaan vinden 🤭🤞🍀

 1. Wat een leuke actie. Ik maak graag kans op deze prijs. Mijn tweelingzoons zijn nog niet zo bekend met de bioscoop dit lijkt me een super leuke film om samen mee heen te gaan. En ook nog leuk voor mezelf.

 2. Dit lijkt mij een super leuke film! Ik zou graag mijn zoontje en dochtertje mee nemen! ❤️

 3. OMG , OMG, OMG 😱 This is AMAZING @ 😍 Hier zouden jullie mijn dochter dus echt super blij mee maken he ! En dat kan ze stiekem wel gebruiken na een grote stressvolle verbouwing. Dus nu duimen maar ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.