Skip to Content

Sint Ahoy – een magisch avontuur op Curaçao

Ga mee op een magisch avontuur op Curaçao met Sinterklaas en zijn vrienden! Kunnen zij Kapitein Bakkeljauw helpen met het vinden van de schat van Kapitein Witbaard? Lees meer over Sint Ahoy en hoe je kans maakt op vrijkaarten!

Deze herfst komen er leuke sinterklaasfilms aan. Sint Ahoy is een film met avonturen, piraten, zeemeermin een schat en Sinterklaas!

Sint Ahoy

Terwijl Sinterklaas en zijn vrienden vredig onderweg zijn naar Nederland en België, wordt hun reis plotseling verstoord door Kapitein Bakkeljauw en zijn bende piraten. Dit onverwachte voorval dwingt hen hun koers te wijzigen, en uiteindelijk belanden ze op het prachtige eiland Curaçao, waar een legendarische magische schat verborgen ligt. Heb jij al zin in de Sinterklaasfilm Sint Ahoy?

Samen met Kapitein Bakkeljauw, de behulpzame taxichauffeur Ty en de betoverende zeemeermin Aquaria gaan ze op een avontuurlijke zoektocht om deze schat uit de mythen van Kapitein Witbaard te vinden. Maar, er zijn anderen die azen op hun schat… Stap aan boord voor een betoverend en hilarisch Sinterklaasavontuur op het exotische Curaçao!

Curaçao

Wat leuk om een Sinterklaas film op te nemen op het prachtige Curaçao. Ik zou daar nog graag eens naar toe willen, maar nu kunnen we met Sint Ahoy mee dromen van de prachtige stranden natuurlijk.
Kinderen houden van magie, van schatten en piraten en zeemeerminnen en dan gecombineerd met Sinterklaas wordt dat natuurlijk puur genieten.
En eerlijk is eerlijk om de trailer moest ik al lachen!

Inmiddels hebben wij de film ook zelf bekeken. Een heerlijke film waar piraten echt de hoofdrol spelen. Mooi om mee te genieten van het mooie eiland Curaçao en de spanning van het vinden van de schat. En wat die schat kan vind ik dan weer geniaal bedacht met het oog op het sinterklaasfeest!

Vanaf 4 oktober kun je naar de bioscoop en deze grappige magische sinterklaasfilm bewonderen.
De lengte is 85 minuten.

Cast

De Cast van Sint Ahoy:

Donny Ronny, Kim Feenstra, Mariëlle van Diessen, Fred Butter, Glenn Coenen, Steven Brunswijk, Liza Sips, Channah Koerten, Luca Savazzi, Horace Cohen, Ad-Just Bouwman Acteur, Melissa van Veen, Andy Peelman, Jérémie Vrielynck, Lynn Tackaert, Ruben Harish, Mark Scholten

Regisseur: Andy van Veen, Rik Sinkeldam

Deze herfst komen er leuke sinterklaasfilms aan. Sint Ahoy is een film met avonturen, piraten, zeemeermin een schat en Sinterklaas!

Winactie Sint Ahoy

Namens Movie Company mag ik 2×2 vrijkaarten weggeven voor de film Sint Ahoy

Gefeliciteerd: Marieke en Evelien

  • Laat hieronder, met een geldig emailadres, weten dat je meedoet.
  • Ik vind het leuk om te lezen welke kleine vriend of vriendin jij mee neemt
  • Een reactie achter laten op social media en MamaScrapelle volgen op Instagram en/of Facebook is lief!

Kijk ook deze blog met meer leuke kinderfilms er komen nog meer leuke winacties aan. Hou MamaScrapelle dus zeker in de gaten!

Lees ook deze blogs

footer-7
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Grietje van der meer

Thursday 12th of October 2023

Ik zou onze 3 kinderen meenemen. Ieder jaar is dit ons gezinsuitje en kijken we hier erg naar uit. Ze kunnen juist nu wel wat afleiding gebruiken na het overlijden van hun lieve pake vorige week, dit hakt er behoorlijk in.

Bianca

Tuesday 10th of October 2023

Mijn twee kinderen geloven allebei nog en vinden bioscoop superspannend, dus ik neem ze allebei mee. Wat is Sinterklaas toch een heerlijke tijd . Genieten!!!

Linda tromp

Sunday 8th of October 2023

Mijn zoontje omdat hij nog een leuk uitje met mama tegoed heeft vanwege het halen van z,n zwemdiploma

Gea van Wijck

Friday 6th of October 2023

Onze kinderen zijn dol op Sinterklaas en ik doe graag voor en met ze mee

Diana Van OS

Friday 6th of October 2023

Wat een super leuke winactie , ik doe heel graag mee Om samen met mijn dochtertje Alisha te kunnen gaat ze is 2 jaar . We lezen S,avonds al sinterklaas boekjes en dat vind ze heel erg leuk.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.