LeoLeo: Het Alpacafeest! – Een muzikale familiefilm

Wij zijn dol op Alpaca’s! Ze zijn zo heerlijk knuffelbaar, schattig en een beetje vreemd. Perfect om een film over te maken. Dus toen wij de vraag kregen of we de familiefilm LeoLeo: Het Alpacafeest van Movie Company! wilde kijken leek ons dat geweldig. En toen werden we uitgenodigd voor de première. Zo spannend!

LeoLeo: Het Alpacafeest

LeoLeo: Het Alpacafeest!

Op de boerderij van boer Hector woont alpaca Lea met haar vriendjes. Boer Hector heeft een leuke verassing, namelijk Leo een nieuwe Alpaca. Leo moet wel een beetje wennen op de boerderij. Maar gelukkig leert hij iedereen al snel kennen. Wanneer Lea een feestje wil geven voor de jarige Luis wil Leo graag helpen. Maar dat is het moment dat alles in de soep loopt. Zal het de Alpaca’s lukken om toch een verjaardagsfeest voor Luis te organiseren?

Een vrolijke, muzikale film om te kijken met de hele familie.

Over de film LeoLeo: Het Alpacafeest!

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Glenn Coenen en Mariëlle van Diessen. Daarnaast bestaat de stemmencast uit onder meer Mieke van der Hulst, Noa Summers en Sabrine Hallewas. Belinda Vermeer is de verteller van dit muzikale spektakel en zingt de liedjes in LeoLeo: Het Alpacafeest!

Deze Nederlandstalige familiefilm draait vanaf 7 december 2022 in de bioscoop. Hij duurt 65 minuten en is geschikt voor alle leeftijden.

MovieCompany

Rik Sinkeldam en Andy van Veen zijn twee vrienden. Door hun gezamenlijke ervaring in te zetten zijn zij MovieCompany begonnen. Samen regisseerde zij LeoLeo: Het Alpacafeest! de eerste in-house geproduceerde film van MovieCompany.

Naar de première

Voor MamaScrapelle mogen wij naar de première van LeoLeo: Het Alpacafeest! Onze dochter stond meteen te springen toen ze dit hoorde. Want het is natuurlijk super stoer om deze gezellige film als allereerste in de bioscoop te mogen gaan kijken. Wij hebben hier in ieder geval al enorm veel zin in!

Meer filmtips voor deze winter vind je hier.

Winactie Première kaarten LeoLeo: Het Alpacafeest!

Wij zijn niet de enige die naar deze vrolijke première mogen. MamaScrapelle mag namelijk 6 kaarten weggeven voor de Première van LeoLeo: Het Alpacafeest op woensdag 7 december
Aanvang 15:30 uur FC Hyena, Aambeeldstraat 24, Amsterdam

Wil jij winnen? Laat dan gauw een reactie achter en vertel ons met hoeveel personen je wil gaan.

Winactie
Footer2 nieuw
Jolien
Delen is enorm lief

Jolien

Hoi hoi, ik ben Jolien. Ik ben getrouwd en moeder van een heerlijk eigenwijze dochter (2016). Sinds een aantal jaar werkzaam als Pedagogisch Medewerker op een kinderdagverblijf. In mijn vrije tijd ben ik een echte huismus. Ik geniet van een gezelschapsspelletje, een goed boek, tekenen, lekker eten of een beetje rommelen in de tuin.

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.