SuperHond & TurboKat, een pluizige superhelden film

De meest pluizige helden SuperHond Buddy en TurboKat Felix ontdekken hun superkrachten in de 3D-familiefilm SuperHond & TurboKat, die vanaf 17 november 2022 in de bioscopen uitgebracht wordt door MovieCompany. Een vrolijk en positief avontuur over ware vriendschap en stoer heldendom met twee nieuwe superhelden: SuperHond en TurboKat. En zeg ik thuis superhelden en dieren… Dan staan mijn dochters al te juichen op de bank. Deze combinatie is goud voor kinderen. Althans voor mijn kinderen!

SuperHond & TurboKat

SuperHond & TurboKat

In 1969 stuurt een wetenschapper zijn loyale hond Buddy de ruimte in en anno 2022 crasht hij in een klein stadje waar huisdieren voortdurend de dupe zijn van dierenhater Agent Peck. Buddy is wanhopig op zoek naar zijn baasje en werkt in zijn zoektocht samen met de geniale miljonairskat Felix. Samen beleven ze een dol avontuur dwars door de stad. Wanneer ze konijn Cassidy tegenkomen met haar achterban van dierenrechtenorganisatie G.U.A.R.D, worden ze geconfronteerd met agent Peck…

In het oorspronkelijk Britse animatieavontuur SuperHond & TurboKat (Engelse titel: StarDog and TurboCat) worden de Nederlandse stemmen ingesproken door Sara Dol (bekend van TikTok), Milan van Weelden (Grutte Pier), Fred Butter (musical Cats), Andy van Veen en Lynn Tackaert, wier stem al jarenlang in diverse Disney televisieseries te horen is.

SuperHond & TurboKat is en vanaf 17 november 2022 in het hele land in de bioscoop te zien. de film is geschikt vanaf 6 jaar en duurt ongeveer 88 minuten.

Filmtijd!

Voor MamaScrapelle mochten wij al voor de officiële Nederlandse première naar SuperHond & TurboKat kijken! En dat vinden we allemaal in huis leuk, want zoals gezegd: superhelden en dieren. Mijn dochters zijn gek op die combinatie. En ze zijn instant gek op hond Buddy. Deze is dan ook erg aandoenlijk en lief gemaakt. En gek. De film bevat spanning die bij de leeftijd past maar ook heel veel humor. Het bevat eigenlijk alle ingrediënten waar we op gehoopt hadden.

Regelmatig hoor ik mijn dochters lachen tijdens SuperHond & TurboKat. En zelfs hoor ik opeens dat mijn oudste dochter van 8 iets zielig vindt. Dit hoor ik niet vaak bij een film. Dat betekent dus dat het karakter van Buddy voor haar zo levendig is, dat ze empathie voelt. En dat vind ik als moeder weer mooi. In onze opvoeding leren we onze kinderen veel, maar empathie kan je nou eenmaal niet alleen vanuit woorden leren. Daarvoor zijn ervaringen nodig maar ook films en boeken zijn hierbij een goed medium om binnen een veilige omgeving dit te laten groeien.

Mijn oudste dochter heeft in ieder geval genoten van SuperHond & TurboKat met een lach en traan, en haar jongere zusje keek ook graag mee. Het verhaal verveelt geen moment, de karakters zijn divers en leuk. Een stoer en pluizig avontuur over helden en vriendschap in een fijn en positief jasje.

Winactie premièkaarten zondag 13 november

winactie

Het is een beetje kortdag, daarom een gigasnelle winactie. Ik mag 6 vrijkaarten weggeven voor de première van SuperHond & TurboKat aanstaande zondag om 12.00u in VUE Eindhoven.

Wil jij winnen? Laat dan gauw een reactie achter en vertel met hoeveel personen je wil gaan.

Footer2 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

6 reacties

  1. Alle 6 graag … beetje brutaal misschien, maar ja , met een groot gezin is het wel fijn dat het een keer niet om de “standaard” 4 kaartjes gaat 😊

  2. Cool!!! Wij hebben nog niets gepland voor zondag!!! Zou ze alle 6 wel kunnen gebruiken, mijn 2 kids, mijn vriendin en haar 2 kids en mezelf natuurlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.