Thule Shine kinderwagen, een compacte stadswagen!

Bij Mamascrapelle zijn we fan van Thule! Deze prachtige design kinderwagens hebben ons al vele kilometers rijplezier gegeven. Zo heeft Ellen de Thule Sleek vele jaren gebruikt en ik zelf rol nu graag met mijn Thule Spring. Ze hebben allemaal comfort, eenvoud, mooie kleuren en een prachtig design in overeenstemming. En nu is er een nieuw famielid: de Thule Shine!

thule shine
Beeldmateriaal van Thule

Thule Shine

Thule introduceert een nieuwe kinderwagen voor in de stad. Het is een compacte en comfortabele wandelwagen voor eenvoud in de stad. Alle belangrijke kenmerken bezit het om je kindje in de stad te vervoeren. Het is geschikt voor pasgeboren baby’s tot kindjes die al lekker zelfstandig de stad willen ontdekken. Maar toch af en toe de veiligheid en het comfort van een kinderwagen nodig hebben. Er zijn meerdere accessoires aanwezig waardoor de wagen meegroeit met jou en je gezin.

thule shine
Beeldmateriaal van Thule

Leven van de stad

Verkeer, stoepjes, oneven tegels, openbaar vervoer.. een stadse wandelwagen moet tegen dit soort obstakels opgewassen zijn. Het moet makkelijk te manoeuvreren zijn, zonder dat je kindje zich oncomfortabel voelt. Een pasgeboren baby moet lekker kunnen blijven slapen als je door de stad wandelt. En dat kan zeker met de Thule Shine. De wagen kan met 1 hand geduwd worden en binnen een paar seconden vouw je de wagen eenvoudig op. Zo kan je in elke taxi springen of even in een koffietentje wat drinken.

Even snel een boodschapje halen? Langs de markt of heb je een grote gevulde tas mee van de opvang? De Thule Shine heeft een draagmand onderin die tot 10 kg aan kan. Ideaal ook voor een picknick buiten, de luiertas die mee moet of speeltjes om lekker in een park te spelen. Er is genoeg ruimte in deze kinderwagen!

stadswagen
Beeldmateriaal van Thule

Kenmerken Thule Shine

  • Veel comfort voor je kind door het achteroverhellend zitje tijdens dutjes
  • Gebruiksgemak voor de ouders doordat het met 1 hand te sturen is
  • Ruimtebesparend opbergen want het klapt compact in en blijft rechtop staan
thule shine
Beeldmateriaal van Thule

Ervaring

De Thule Shine is zo nieuw dat we nog geen testritje hebben gemaakt. Maar ik weet wel dat mijn Thule Spring nog steeds heerlijk rijdt. De kwaliteit van Thule is duurzaam en door alle accessoires groeit de wagen mee en kan het elk seizoen aan. Wat ik soms van mijn Thule Spring mis, is dat de wagen niet in de smalle gangpaden van de trein past. Het zou soms net wat compacter mogen. Verder ben ik onwijs tevreden en klapt de wagen makkelijk in elkaar zodat we bijvoorbeeld wel de treincoupé in kunnen. De Thule Shine is eigenlijk een antwoord op dat wat ik soms mis dus wat mij betreft klinkt het nu al als een ideale stadwagen!

Ik ben verliefd op de groene tinten. En jij? Nog even geduld, de Thule Shine is in februari 2022 te koop.

Andere Thule kinderwagens uit de familie

Lees ook onze andere blogs met producten van Thule:

Footer1
Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.