Stoere jongens rugzak

Al eerder liet ik in blogs verschillende rugzakken voor meiden zien. Dit keer is het de beurt aan gastblogger Delicia om op zoek te gaan naar een stoere jongens rugzak!

Stoere jongens rugzak

stoere jongens rugzakstoere jongens rugzak stoere jongens rugzak

Dat kinderen snel uit kleding en schoenen groeien, was mij al bekend. Dat ze ook snel uit rugzakjes groeien is nieuw voor mij. Ja, echt waar, de rugzak van mijn zoontje is te klein! Hoe kan dat dan toch? Hij is pas 20 maanden! Zijn avondeten neemt niet zo heel erg veel ruimte in en het overdrachtschriftje, waar normaalgesproken elke dag trouw in wordt geschreven, is ook niet het grootste. Zijn medicijnen nemen al wat meer ruimte in, maar dat is ook nog wel te overzien. Het heeft misschien tóch ook te maken met het bekende uit kleding en schoenen groeien, want hoe groter hij wordt, hoe meer ruimte zijn kleding inneemt. Er gaat tijdens deze dagen in de nazomer de nodige kleding heen en weer: ‘s morgens is het nog te koud voor een korte broek en ‘s middags wordt dan naast zijn lange broek ook zijn jasje in de rugzak gedaan, omdat het daar te warm voor is geworden. Het gebeurt dus heel vaak dat het rugzakje niet dichtkan op de terugweg. Voor alle knutsels en frutsels die hij regelmatig meekrijgt van gastouder Ellen is dan eigenlijk geen plek meer. En die zijn zeker een nieuw rugzakje waard!

stoere jongens rugzakken

Tijd voor een nieuwe stoere jongens rugzak

Maar waar vind ik leuke kinderrugzakken die bij mijn stoere mannetje passen, een echte stoere jongens rugzak dus?

Een goede vraag. Ik moet zelf nog een beetje in de rugzakken groeien, geloof ik. Het enige bedrijf dat ik kende, was degene waar het huidige rugzakje van mijn zoontje vandaan komt. Maar daar had ik iets teveel pech!

Als kraamcadeau kreeg ik onder andere een schattig rugzakje met zijn naam erop. Tenminste, dat was de bedoeling. Nog voordat het bij mij per post was bezorgd, kreeg ik een berichtje van degene die het had besteld: ze had zich vergist in de naam. Een juiste versie was er al achteraan besteld en ook onderweg.

Helaas bleek ik daar ook pech mee te hebben, want er zat een scheur in één van de hengsels. Na wat heen en weer gemail met het desbetreffende bedrijf, mocht ik het terugsturen ter reparatie. En eerlijk gezegd ben ik niet tevreden met het resultaat…

Stoere kindjes rugzak

stoere jongens rugzakstoere jongens rugzak stoere jongens rugzak

Ik werd attent gemaakt op StoereKindjes-rugzak.nl – de nummer 1 in rugzakken en schooltassen voor peuters en kids. Uit 742 reviews kwam het rapportcijfer 8.8 naar voren, dus dat belooft veel goeds. De kinderrugzakken die ik zag op de site, spraken mij al meteen aan. Allemaal rugzakjes waarvan ik dacht: wat leuk! De één door een kleurencombinatie die ik zelf niet zo gauw zou bedenken, de ander door de figuren of dieren die erop staan en een ander door een tijdloze stoere uitstraling.

High Speed rugzak

stoere jongens rugzak

Voor dat laatste ben ik gegaan, tijdloos en stoer. In de categorie rugzak jongen vond ik de rugzak ‘High Speed’. Die naam klinkt natuurlijk al stoer! Wat je dan niet verwacht is dat de stof van de rugzak heerlijk zacht (zelfs bijna aaibaar te noemen) aanvoelt. De goede kwaliteit viel me meteen op. Deze stoere jongens rugzak kan wel tegen een stootje en we hebben nu wél genoeg ruimte voor alle spulletjes.

stoere jongens rugzak

Altijd makkelijk voor de dingen waarvoor je niet ver wilt grabbelen en graaien: een voorvakje. Het is dubbel af te sluiten en daardoor veilig voor de medicijnen van mijn zoontje.

stoere jongens rugzak

In het grote vak zitten ook nog wat kleine vakjes die heel makkelijk zijn. Ik gebruik het vak onder die met de rits voor het schriftje, maar er zou zelfs ook een tablet in mee kunnen, want de stof is extra dik daar en beschermd hetgeen in het vak dus extra goed. Daar kunnen dus ook mooi de breekbare knutsels in meegenomen worden!

stoere jongens rugzak

Ik ben in ieder geval in de wolken…

stoere jongens rugzak stoere jongens rugzak

En mijn zoontje liep er ook meteen mee weg 😉

stoere jongens rugzakken stoere jongens rugzakken stoere jongens rugzakken

Delicia
Delen is enorm lief

Delicia

Ik ben Delicia en in het dagelijks leven werk ik in de zorg. Sinds eind 2016 ben ik moeder van mijn zoontje. Op de dagen dat ik vrij ben, ben ik vaak samen met hem buiten te vinden. Bijvoorbeeld hardlopend naast mijn zoontje, want sinds deze zomer kan hij zonder zijwieltjes fietsen! In de avonduren maak ik, na het voorleesritueel bij mijn zoontje, graag tijd om te schrijven. Al een aantal jaar zit ik in het blogteam van StoerLeesVoer en MamaScrapelle. Ik schrijf niet alleen graag reviews van peuterboeken, maar ik vind het ook erg leuk om mijn visie en ervaringen te delen over gezondheid, interieur en (actieve) uitstapjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.