Skip to Content

Stoere jongens rugzak – een nuttig cadeau om te geven

Al eerder liet ik in blogs verschillende rugzakken voor meiden zien. Dit keer is het de beurt aan gastblogger Delicia om op zoek te gaan naar een stoere jongens rugzak!

Stoere jongens rugzak

Dat kinderen snel uit kleding en schoenen groeien, was mij al bekend. Dat ze ook snel uit rugzakjes groeien is nieuw voor mij. Ja, echt waar, de stoere jongens rugzak van mijn zoontje is te klein! Hoe kan dat dan toch? Hij is pas 20 maanden! Zijn avondeten neemt niet zo heel erg veel ruimte in en het overdrachtschriftje, waar normaal gesproken elke dag trouw in wordt geschreven, is ook niet het grootste. Zijn medicijnen nemen al wat meer ruimte in, maar dat is ook nog wel te overzien. Het heeft misschien tóch ook te maken met het bekende uit kleding en schoenen groeien, want hoe groter hij wordt, hoe meer ruimte zijn kleding inneemt. Er gaat tijdens deze dagen in de nazomer de nodige kleding heen en weer: ’s morgens is het nog te koud voor een korte broek en ’s middags wordt dan naast zijn lange broek ook zijn jasje in de rugzak gedaan, omdat het daar te warm voor is geworden. Het gebeurt dus heel vaak dat het rugzakje niet dicht kan op de terugweg. Voor alle knutsels en frutsels die hij regelmatig meekrijgt van gastouder Ellen is dan eigenlijk geen plek meer. En die zijn zeker een nieuw rugzakje waard!

stoere jongens rugzakken

Tijd voor een nieuwe stoere jongens rugzak

Maar waar vind ik leuke kinderrugzakken die bij mijn stoere mannetje passen, een echte stoere jongens rugzak dus?

Een goede vraag. Ik moet zelf nog een beetje in de rugzakken groeien, geloof ik. Het enige bedrijf dat ik kende, was degene waar het huidige rugzakje van mijn zoontje vandaan komt. Maar daar had ik iets teveel pech!

Als kraamcadeau kreeg ik onder andere een schattig rugzakje met zijn naam erop. Tenminste, dat was de bedoeling. Nog voordat het bij mij per post was bezorgd, kreeg ik een berichtje van degene die het had besteld: ze had zich vergist in de naam. Een juiste versie was er al achteraan besteld en ook onderweg.

Helaas bleek ik daar ook pech mee te hebben, want er zat een scheur in één van de hengsels. Na wat heen en weer gemail met het desbetreffende bedrijf, mocht ik het terugsturen ter reparatie. En eerlijk gezegd ben ik niet tevreden met het resultaat… Dus op naar een nieuwe stoere jongens rugzak!

Stoere kindjes rugzak

Ik werd attent gemaakt op StoereKindjes-rugzak.nl – de nummer 1 in rugzakken en schooltassen voor peuters en kids. Uit 742 reviews kwam het rapportcijfer 8.8 naar voren, dus dat belooft veel goeds. De kinderrugzakken die ik zag op de site, spraken mij al meteen aan. Allemaal stoere jongens rugzakken waarvan ik dacht: wat leuk! De één door een kleurencombinatie die ik zelf niet zo gauw zou bedenken, de ander door de figuren of dieren die erop staan en een ander door een tijdloze stoere uitstraling.

High Speed rugzak

vliegtuigen rugzak

Voor dat laatste ben ik gegaan, tijdloos en stoer. In de categorie rugzak jongen vond ik de rugzak ‘High Speed’. Die naam klinkt natuurlijk al stoer! Wat je dan niet verwacht is dat de stof van de rugzak heerlijk zacht (zelfs bijna aaibaar te noemen) aanvoelt. De goede kwaliteit viel me meteen op. Deze stoere jongens rugzak kan wel tegen een stootje en we hebben nu wél genoeg ruimte voor alle spulletjes.

ritsen

Altijd makkelijk voor de dingen waarvoor je niet ver wilt grabbelen en graaien: een voorvakje. Het is dubbel af te sluiten en daardoor veilig voor de medicijnen van mijn zoontje.

stoere jongens rugzak

In het grote vak van de stoere jongens rugzak zitten ook nog wat kleine vakjes die heel makkelijk zijn. Ik gebruik het vak onder die met de rits voor het schriftje, maar er zou zelfs ook een tablet in mee kunnen, want de stof is extra dik daar en beschermd hetgeen in het vak dus extra goed. Daar kunnen dus ook mooi de breekbare knutsels in meegenomen worden!

in de wolken

Ik ben in ieder geval in de wolken…

En mijn zoontje liep ook meteen met de stoere jongens rugzak weg 😉

Footer2 nieuw
Delicia
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.