Schattig tekenen doe je zo – een tip voor de zomervakantie

Als ouder kijk je soms angstig uit naar de zomervakantie. 6 weken lang je kinderen entertainen hoe ga je dat doen? Je hebt wellicht nog zelf te werken en je wil ook niet steeds de hulp inschakelen van elektrische apparaten om je kinderen zoet te houden. Met schattig tekenen doe je zo komt het goed geloof me maar!

Schattig tekenen doe je zo

Wat heb je nodig?

Men neme een schetsboek of gewoon witte vellen uit je printer. Een paar schetspotloden een puntenslijper en een goede gum. Natuurlijk mogen goede kleurpotloden en stiften of gelpennen niet ontbreken. Het boek schattig tekenen doe je zo pak je feestelijk in samen met de benodigdheden. Dit geef je op de eerste vakantiedag en de pret kan beginnen!

Schattig tekenen doe je zo

In Schattig tekenen doe je zo! leert Leon Römer je stap voor stap de kunst van kawaii tekenen. ‘Kawaii’ betekent schattig in het Japans. Je vindt de populaire stijl terug in Japanse mode, speelgoed, voorwerpen, films en series.

Dit boek leert je niet alleen hoe je schattig eten, knuffelbare dieren, planten en voorwerpen tekent, je krijgt ook tips over de beste soort potloden, hoe je makkelijk overtrekt én hoe je de liefste gezichtjes op papier krijgt. Ideaal om mee te nemen naar een restaurant als je wat langer wil natafelen en je kinderen nog even zoet gehouden moeten worden.

Schattig tekenen doe je zo! is voor iedereen die begint met tekenen en houdt van een flinke dosis kawaii!

Tekenen en kleuren

Met het boek schattig tekenen is je kind uren zoet! Heeft het even geen zin om na te tekenen? Geen probleem er staan ook kleurplaten in dit boek. Schattig en stoer voor jongens en voor meisjes voor uren vermaak. Ouders van Nederland wees niet meer bang voor de zomervakantie, dit boek is je redding! Mijn dochter vind het geweldig en heeft zelfs een oplossing bedacht voor als ze een kleinere tas mee heeft. Gewoon wat foto’s maken van wat je wil tekenen en dan via je mobiel natekenen.

Schattig tekenen doe je zo

Over de illustrator van Schattig tekenen doe je zo

Leon Römer is kunstenaar en illustrator en de maker van Schattig tekenen doe je zo! Hij studeerde af aan de Akademie voor Kunst en Vormgeving St. Joost en maakt kunstwerken van muren, trams en auto’s. Zijn opdrachtgevers zijn o.a. de NS, Samsung, McDonald’s en H&M. Voor de NPO presenteerde hij De Stripshow, waarin hij kinderen leert striptekenen. Bijna al Leons schattige tekeningen zijn ook te koop als pins.

Kijk ook deze blogs

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.