Nieuw hoesje voor mijn telefoon

Een tijdje geleden nam ik de ‘oude’ telefoon van mijn vader over. Nou ja oud, de Samsung Galaxy 9 + is zo oud nog niet in mijn ogen. Maar eindelijk had ik wel de telefoon die ik al langer graag wilde. Mede vanwege het maken van mooiere foto’s die voor mij toch wel belangrijk zijn. Maar nu moest ik nog wel op zoek naar een nieuw hoesje voor mijn telefoon..

Nieuw hoesje voor mijn telefoon

Toen ik gastouder was mochten de kinderen van mij rustig mijn telefoon vast houden. Ik gaf dat immers ook als een soort voorbeeld, door steeds foto’s van hun te maken. Dus er volgden ook altijd selfie fotosessies. Ik had altijd wel een nieuw hoesje voor mijn telefoon die paste binnen een thema. Zo was mijn ‘De Gruffalo‘ hoesje de favoriet bij de kinderen!

Telefoonhoesjes

Er zijn heel veel soorten telefoonhoesjes. Jarenlang had ik altijd backcover hoesjes, dus een hoesje alleen aan de onderkant. Op vakantie had ik een Flipcover / Bookcase die ook als portemonnee kon dienen met een ritsje en ruimte voor pasjes. Ook ideaal om als reserve nieuw hoesje voor mijn telefoon te hebben.

Full body, screenprotector het zijn allemaal termen die voorbij komen en die heel persoonlijk wel of niet bij je passen. Een screenprotector raad ik sowieso aan! Dat houdt je scherm bij elkaar als je je telefoon laat vallen.

nieuw hoesje voor mijn telefoon

Ik zag bijvoorbeeld dit leuke Hoesje Samsung a71 en heb in een winkel een soortgelijk nieuw hoesje voor mijn telefoon gekocht.

nieuw hoesje voor mijn telefoon voor aan je riem

nieuw hoesje voor mijn telefoon

Manlief heeft tegenwoordig zo’n soort nieuw hoesje voor mijn telefoon aan zijn riem hangen. De telefoon, ( lees mini computer), wordt te groot voor in de broekzak en valt steeds uit zijn borstzakjes dus dit is de ideale oplossing.

Lees ook deze blogs

Footer2 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

13 reacties

  1. Toevallig een keer zo’n flipcover hoesje bij de kringloop gevonden die op mijn telefoon paste. Lekker goedkoop voor een keer en tot mijn verbazing bleek ik het erg prettig te vinden. Rijbewijs en betaalpas altijd bij me. Enige wat ik onhandig vind is dat je muntgeld niet handig kwijt kan, maar een briefje kan er makkelijk in.

  2. Ik kies altijd een volledig hoesje, een bookcase. Kwestie van dat dure stukje electronica maximaal te beschermen 😉

  3. Zo’n leuke site! Ik zou in ieder geval hoesje “Live your life” aanschaffen voor mijn iPhoneX!

  4. Oh, wow heel leuk en graag maak ik kans op deze prijs. Ik zou voor de Mobilize 2in1 Wallet Zipper Case Samsung A51 Luipaardprint Groen gaan. Super mooi

  5. Leuk een nieuw hoesje, ik doe mee voor mijn zoon die heeft nu een i phone X en zou graag een nieuw hoesje willen.

  6. Ik weet nog niet welke ik kies, want ik weet nog niet welke telefoon ik zal kiezen als ik in September weer mag verlengen. Maar dat er een nieuw hoesje moet komen weet ik wel dus ik doe graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.