Nieuw hoesje voor mijn telefoon

Een tijdje geleden nam ik de ‘oude’ telefoon van mijn vader over. Nou ja oud, de Samsung Galaxy 9 + is zo oud nog niet in mijn ogen. Maar eindelijk had ik wel de telefoon die ik al langer graag wilde. Mede vanwege het maken van mooiere foto’s die voor mij toch wel belangrijk zijn. Maar nu moest ik nog wel op zoek naar een nieuw hoesje voor mijn telefoon..

Nieuw hoesje voor mijn telefoon

Toen ik gastouder was mochten de kinderen van mij rustig mijn telefoon vast houden. Ik gaf dat immers ook als een soort voorbeeld, door steeds foto’s van hun te maken. Dus er volgden ook altijd selfie fotosessies. Ik had altijd wel een nieuw hoesje voor mijn telefoon die paste binnen een thema. Zo was mijn ‘De Gruffalo‘ hoesje de favoriet bij de kinderen!

Telefoonhoesjes

Er zijn heel veel soorten telefoonhoesjes. Jarenlang had ik altijd backcover hoesjes, dus een hoesje alleen aan de onderkant. Op vakantie had ik een Flipcover / Bookcase die ook als portemonnee kon dienen met een ritsje en ruimte voor pasjes.

Full body, screenprotector het zijn allemaal termen die voorbij komen en die heel persoonlijk wel of niet bij je passen. Een screenprotector raad ik sowieso aan! Dat houdt je scherm bij elkaar als je je telefoon laat vallen.

nieuw hoesje voor mijn telefoon

Ik zag bijvoorbeeld dit leuke Hoesje Samsung a71 en heb in een winkel een soortgelijk nieuw hoesje voor mijn telefoon gekocht.

nieuw hoesje voor mijn telefoon voor aan je riem

nieuw hoesje voor mijn telefoon

Manlief heeft tegenwoordig zo’n soort hoesje aan zijn riem hangen. De telefoon, ( lees mini computer), wordt te groot voor in de broekzak en valt steeds uit zijn borstzakjes dus dit is de ideale oplossing.

Winactie:

Omdat ik zo blij ben met een nieuw hoesje voor mijn telefoon gun ik een van mijn volgers dat ook!

Ik mag een shoptegoed weggeven van 35 euro bij hoesjes-outlet!

Verplicht:

  • Laat een reactie achter onder deze blog ( met een geldig emailadres) welke hoesjes jij uitkiest!
  • Volg MamaScrapelle op Instagram en/of Volg MamaScrapelle op Facebook

Extra kans:

  • Reacties, likes en deelacties op Facebook en Instagram tellen mee als extra kans, maar zijn alleen geldig als er ook onder deze blog is gereageerd.
  • Volg MamaScrapelle op Bloglovin en/of volg MamaScrapelle op Pinterest

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

13 Responses

  1. Toevallig een keer zo’n flipcover hoesje bij de kringloop gevonden die op mijn telefoon paste. Lekker goedkoop voor een keer en tot mijn verbazing bleek ik het erg prettig te vinden. Rijbewijs en betaalpas altijd bij me. Enige wat ik onhandig vind is dat je muntgeld niet handig kwijt kan, maar een briefje kan er makkelijk in.

  2. Ik kies altijd een volledig hoesje, een bookcase. Kwestie van dat dure stukje electronica maximaal te beschermen 😉

  3. Zo’n leuke site! Ik zou in ieder geval hoesje “Live your life” aanschaffen voor mijn iPhoneX!

  4. Oh, wow heel leuk en graag maak ik kans op deze prijs. Ik zou voor de Mobilize 2in1 Wallet Zipper Case Samsung A51 Luipaardprint Groen gaan. Super mooi

  5. Leuk een nieuw hoesje, ik doe mee voor mijn zoon die heeft nu een i phone X en zou graag een nieuw hoesje willen.

  6. Ik weet nog niet welke ik kies, want ik weet nog niet welke telefoon ik zal kiezen als ik in September weer mag verlengen. Maar dat er een nieuw hoesje moet komen weet ik wel dus ik doe graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.