Skip to Content

Joseph Joseph snijplanken. Praktisch en stijlvol. Eenvoud siert de mens.

Praktisch en stijlvol gaan wat mij betreft prima samen. Dat geldt ook voor de attributen die ik in de keuken gebruik. Ze moeten praktisch, maar ook mooi zijn. Het moet bij de stijl van mijn keuken passen. Eenvoudig en tegelijkertijd bijzonder. Ik was zo blij als een kind dat ik de nieuwe snijplanken van Joseph Joseph uit mocht proberen. Joseph Joseph is een merk dat producten heeft die aan mijn eisen voldoen. Of zoals ze zelf zeggen: Brilliantly Useful Design.

Joseph Joseph snijplanken, praktisch

Joseph Joseph snijplanken

Eenvoud siert de mens is mijn motto. Tegelijkertijd hou ik van bijzondere dingen. En dat gaat heel goed samen. Ik hoop dat jullie dat teruglezen in mijn blogs. Recent over Elements of Nature of over een boek waar ik stil van word, zoals Evergreen. Voor zoiets simpels als snijplanken wil ik dat ze handig zijn in het gebruik. Waar heb ik het dan over? Makkelijk te hanteren, makkelijk schoon te maken en licht genoeg om met één hand op te pakken. Eén hand bij de plank, de andere bij de pan of met een mes of afwasborstel. De snijplanken van Joseph Joseph voldoen hier aan. Daarnaast wordt er met verschillende kleuren gewerkt. Deze kleuren geven aan voor welke ingrediënten ze zijn bedoeld. Zoals het ook in de professionale keuken wordt gehanteerd.

Joseph Joseph snijplanken, stijlvol

De snijplanken van Joseph Joseph zijn niet alleen praktisch. Ze zijn ook stijlvol. Ze zijn modern en dat is de stijl waar ik van hou. Dat vind ik mooi. Strak en eenvoudig. In de kleuren zwart, grijs of chroom. Dat past goed in de stijl van mijn keuken. Door deze moderne smaak kies ik vaak producten die hierbij passen. Hout vind ik ook heel mooi. Meestal is dat een prima match. Overigens is dat ook een materiaalkeuze die mogelijk is bij Joseph Joseph.

Ik ga niet alleen voor stijlvol. Als een product niet handig is in gebruik, dan heb je er niks aan dat iets er mooi uit ziet in je keuken. Wat heb je aan een snijplank die je niet goed schoon kan maken? De snijplanken van Joseph Joseph zijn zo stijlvol dat je ze niet in je keukenkast hoeft te verstoppen. Ze kunnen zo op het werkblad van je keuken staan. En dat is nog praktisch ook. Deze nieuwe snijplanken zijn prachtig. Ik was zo blij als een kind dat ik ze mocht proberen. Er zit een klein handvatje aan iedere snijplank. Dat oogt niet alleen mooi. Het is ook handig.

Joseph Joseph snijplanken met groente

Een snijplank met krassen

Wat ik altijd zo jammer vind is dat snijplanken na verloop van tijd vol krassen zitten. Dat is bij de snijplanken van Joseph Joseph niet anders. En uiteindelijk geldt dat voor alle snijplanken. Behalve die van glas. Maar goed, het is net zoals bij krassen in hout: het zijn stijlvolle krassen in deze prachtige, en praktische, snijplanken.

Kijk ook deze blog Finest borrelplanken

Footer2 nieuw
Elles
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.