Skip to Content

Gravitrax challenge – een knikkerbaan uitdaging voor jong en oud

De huidige situatie in verband met het coronavirus vereist veel fantasie voor het thuisonderwijs. Mede daarom hebben ze bij GraviTrax® een Academy gelanceerd! Ben jij al klaar voor een Gravitrax challenge?

Gravitrax Academy

Al eerder schreef gastblogger Idde een uitgebreide review over de Gravitax producten en de uitbreidingsets. Heb je de filmpjes ook goed bekeken?

2 weken meivakantie vis voor onvermoeibare Gravitrax fans geen saaie tijd. Zij bouwen als echte beginnende ingenieurs vrolijk door aan hun ingewikkelde banen. De GraviTrax® Academy biedt verschillende Gravitrax challenges die kinderen kunnen maken. Hebben zij deze gehaald? Dan kunnen zij erkend worden met een echt diploma!

De challenges zijn opgebouwd in 3 moeilijkheidsgraden, zodat ieder kind kan beginnen met zijn of haar niveau! Zodra de kinderen een niveau behaald hebben, kun je een echt GraviTrax® diploma printen en overhandigen!

De Gravitrax challenges van Rosalie

Gravitrax challenge

Toen de corona tijd begon heb ik van m’n eigen geld een Gravitrax startset gekocht. Ik speelde er al mee bij m’n vriendinnetje, maar nu wou ik het ook zelf graag hebben. Sinds ik het spel binnen heb ben ik elke dag wel aan het bouwen. Elke keer weer een andere baan en een andere manier verzinnen om een zo leuk, snel of zelfs eindeloos durende baan te maken.

Ook heb ik van de academy de Gravitrax challenges gemaakt. De eerste was heel makkelijk maar nu ben ik met Expert 1 aan de slag. Dit is een erg leuke uitdaging en je moet er ook echt even over nadenken. Inmiddels heb ik voor de Pasen geen chocola maar de uitbreiding set, de tracks en de Flip van Gravitrax gekregen dus kan ik nog leukere banen bouwen.

Ook de Gravitrax app is leuk. Je kan je Gravitrax challenge baan na bouwen en zien welke route je bal aflegt. Ik vermaak me prima zo na mijn schoolwerk.

Gravitrax challenge
Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.