Incredibles 2 bij Kinepolis met een Marathon en Kidsweekend

De nieuwe film Incredibles 2 is voor bioscoopketen Kinepolis reden om groots uit te pakken. Je maakt namelijk kans op een supergave superhelden prijs! Een Indoor Skydive Familiesprong! Naast de winactie staan Kinepolis bioscopen in het weekend van 23 en 24 juni geheel in het teken van Incredibles 2, met een gethematiseerd Kids Weekend én een Incredibles Marathon.

Kinepolis trakteert ‘Incredible’ gezin op Indoor Skydive Familiesprong

Incredibles 2

Is jouw familie Incredible? Laat dit zien aan Kinepolis en maak kans op een Indoor Skydive Familiesprong. Durfals maken kans door voor 25 juni via Facebook of Instagram te delen waarom hun familie Incredible is, met vermelding van de tags #IncrediblesKidsWeekend en #KinepolisNL. Op 25 juni maakt Kinepolis bekend welk superheldengezin gewonnen heeft en zich mag gaan verheugen op de Indoor Skydive Familiesprong bij City Skydive in Utrecht. Speciaal voor Kinepolis doet Pip Pellens – die in de Nederlandstalige versie de stem inspreekt van Voyd – een oproep aan alle Incredible families om mee te doen.

Incredible 2 Kidsweekend

Alle superheldengezinnen kunnen uitkijken naar het weekend van 23 en 24 juni, want dan is het speciale Kids Weekend Incredibles 2. Er zijn spelletjes en kinderen kunnen knutselen en kleuren; allemaal in het thema van de film. Daarnaast krijgt ieder kind een bekertje welkomstlimonade en een leuke verrassing (op=op). De activiteiten beginnen een uur voor aanvang van de film.  Een Incredible leuk gezinsuitje gegarandeerd! Vertoningen zijn tussen 10:00 en 17:00 en het duurt, inclusief pauze, 135 minuten.

Let op de film is geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder!

Incredibles Marathon

Incredibles 2

The Incredibles kwam 14 jaar geleden uit. De tijd vliegt voorbij daarom is die Skydive actie ook zo leuk verzonnen! Kinepolis biedt op zaterdag 23 juni de unieke kans om de twee delen achter elkaar in de bioscoop te zien tijdens de Incredibles Marathon. Beide films draaien in de Engelstalige versie, waarbij deel 1 in 2D en deel 2 in 3D wordt vertoond. Dubbel feest dus! De film start om 16:00 en is verschillende bioscopen van Kinepolis te zien. Ja en dan ben je wel blij dat er pauze is tijdens deze lange zit!

Dit bericht is gebaseerd op een persbericht  welke is ontvangen van Kinepolis

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.