Skip to Content

Kleuterbios: Paw Patrol: The Mighty Movie – een kleuteruitje

Op zoek naar een leuke zondagochtendactiviteit? Dan is de Kinepolis Kleuterbios perfect voor de allerkleinste filmliefhebbers (2-6 jaar). Speciaal voor hen wordt het geluid van de film iets zachter gezet en blijft het zaallicht gedeeltelijk aan. Bovendien krijgen de kinderen na de voorstelling een echt filmdiploma om mee naar huis te nemen. Een bioscoopervaring om nooit te vergeten! Ga bijvoorbeeld naar Kleuterbios: Paw Patrol: The Mighty Movie!

Kleuterbios: Paw Patrol: The Mighty Movie

Op zondag 8 oktober staat de Kinepolis Kleuterbios in het teken van de nieuwste Paw Patrol-film. Alle peuters en kleuters worden bij de Kleuterbios verwelkomd met een glaasje limonade. Voorafgaand aan de film kunnen ze lekker spelen op een springkussen (afhankelijk van de locatie) of zich bezighouden met kleurplaten van Paw Patrol. Vervolgens gaat iedereen de zaal in om te genieten van de film. Om de vertoning van “Paw Patrol: The Mighty Movie” niet te spannend te maken, wordt het geluid zachter gezet dan normaal en is het licht in de zaal gedimd. Halverwege is er een korte pauze en na afloop van de film krijgen alle jonge bezoekers een filmdiploma mee naar huis.

Paw Patrol The Mighty Movie

In “Paw Patrol: The Mighty Movie” krijgen de Paw Patrol-pups superkrachten wanneer een mysterieuze meteoriet neerstort in Avonturenstad, waardoor ze veranderen in De Megapups. Het verhaal neemt een onverwachte wending als de aartsvijand van de pups, burgemeester Humdinger, uit de gevangenis ontsnapt en samen met een gekke geleerde de superkrachten van de pups probeert te stelen. Het lot van Avonturenstad staat op het spel en de Megapups moeten de superschurken stoppen voordat het te laat is.

Paw Patrol: The Mighty Movie

Praktische informatie

  • Wat: Kleuterbios: “Paw Patrol: The Mighty Movie”
  • Wanneer: Zondag 8 oktober
  • Aanvangstijd: 10:30 uur
  • Start film: 11:00 uur
  • Speelduur: 93 minuten
  • Ticketprijs: € 8,00
  • Te beleven in Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Haarlem, Hoofddorp, Huizen, Utrecht Jaarbeurs, Leidschendam, Oss, Schagen, Spijkenisse en Zoetermeer.

Wereldrecord Paw Patrol

Paw Patrol: The Mighty Movie heeft het wereldrecord voor meeste honden die aanwezig waren bij een filmvertoning verbroken. De “super-sized” screening vond plaats op 24 september jl. in Los Angeles, CA.

Families en hun harige vrienden kwamen samen om het record voor ‘De meeste honden die een filmvertoning bijwonen’ te verbreken. Er keken 219 honden naar een speciale vroege vertoning van Paw Patrol: The Mighty Movie in het Autry Museum in Griffith Park. De ‘paw-dience’ omvatte pups in alle soorten en maten, van kleine rassen, grote rassen tot lieve straathonden. Een officieel jurylid van GUINNESS WORLD RECORDS, Michael Empric, was aanwezig om het officiële certificaat uit te reiken, waarmee hij het recordpubliek erkende en het vorige record van oktober 2022 met 199 honden inhaalde.

Meer kleuterbios events

Fan event: De Club van Sinterklaas
Op 14 oktober organiseert Kinepolis een speciaal Fan Event met deze film! Tijdens deze middag ontvang je bij binnenkomst een heerlijk welkomstdrankje, een lekker bakje popcorn én een lesje Pietengym met de echte leden van de Club van Sinterklaas! De inloop start vanaf 13:00 waarna het zaalprogramma start om 13:30. Ben jij erbij?

Sing-a-long van Frozen bij Kinepolis
Opnieuw bij Kinepolis te zien: Frozen! Op 15 oktober. Als je naar deze voorstelling gaat ontvang je een speciale button van Disney’s nieuwste film Wish (op=op). à zie hier meer info:

Lees ook giftbox Kinepolis

Footer 6 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.