Mijn favoriete vakantieland is ideaal voor jonge gezinnen

Al van jongs af aan ga ik naar mijn favoriete vakantieland. Eerst met mijn ouders en nu met mijn eigen gezin. Er is namelijk zoveel te zien en te ontdekken. Elk jaar ontdekken we weer mooie plekjes van dit land. Wil jij weten welk land mijn favoriet is en waarom het ideaal is voor jonge gezinnen? Lees dan vooral verder!

foto van Robert Pügner pexels.com

Mijn favoriete vakantieland

Het land waar wij graag heen gaan heeft genoeg leuke campings waar je als jong gezin heen kan gaan. Elk jaar kiezen we een ander stukje van dit land uit en gaan op zoek naar campings. Mijn favoriete vakantieland is Frankrijk en elk jaar laat het ons weer verbazen. Ergens eind december gaan we op zoek naar campings in Frankrijk. Soms kiezen we eerst een gebied en soms gaan we eigenlijk af op de campings die we online vinden. Het heeft ons al naar veel leuke plekjes gebracht.

Bergen, bos of strand?

Mijn favoriete vakantieland Frankrijk heeft het allemaal. We hebben een keer gekampeerd tussen de bergen, maar ook eens aan een groot meer. En ook in een natuurpark hebben we gekampeerd. Super gaaf om een hert langs je tent te zien rennen. Maar in Frankrijk heb je dus zoveel verschillende gebieden dat je eigenlijk niet uitgekeken raakt. Vooral mijn man is handig in het uitzoeken van mooie plekjes. Ook dit jaar heeft hij weer een mooi gebied gevonden. Midden op een berg en anderhalf uur van het strand. Heerlijk!

Mont Saint-Michel door Matt Hardy van pexels.com

Kastelen, grotten en oude dorpjes

Maar niet alleen de natuur is een reden om naar Frankrijk te gaan. De geweldige kastelen, de middeleeuwse dorpjes en de grotten zijn ook een van de redenen waarom het mijn favoriete vakantieland is. Er is namelijk zoveel te zien en te bezoeken waar je ook in Frankrijk zit. Bij elke camping is wel een kasteel te vinden. Gelukkig vinden onze kinderen van vier en acht het ook geweldig om erop uit te gaan, dus een uitje is zo gepland. Onze oudste gaat graag naar kastelen, terwijl onze jongste graag rondwandelt in de Franse dorpjes en proeft van al het lekkers op zo’n markt.

Wat is jouw favoriete vakantieland?

Soms, maar dan ook heel soms gaan we eens een jaartje naar een ander land. Maar altijd komen we weer terug bij Frankrijk. Ook dit jaar zijn we er weer te vinden. Maar ik ben wel benieuwd naar jou. Wat is jouw favoriete vakantieland? Ben je net zo weg op Frankrijk als ik of ga je liever ergens anders heen? Ik hoor graag waar jullie elk jaar naar toe gaan of bezoeken jullie elke zomer een ander land? Laat het mij vooral hieronder weten.

Lees ook deze blogs

Footer3
Joyce
Delen is enorm lief

Joyce

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied. Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Kleuter tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.