Skip to Content

Maak van elke dag een succes met onderstaande tips 

In Nederland wordt veel geklaagd, maar objectief gezien hebben we het natuurlijk best goed in vergelijking met veel andere landen in de wereld. Sterker nog: Nederland is een van de rijkste landen ter wereld met een supersterke economie. We leven bovendien in een democratie en dat zorgt ervoor dat je voor een groot deel jezelf kunt zijn en je kansen op een geweldige manier kunt benutten. Toch is lang niet iedereen gelukkig en dat is ook logisch, want ook in een rijke samenleving krijg je met tegenslagen, leed en verlies van naasten te maken. Maar als de fundamenten op orde zijn, dan lukt het je met onderstaande tips vast wel om van vrijwel elke dag een groot succes te maken.

elke dag succes met boobtape

Comfortabele kleding dragen

Het is verleidelijk om met de huidige modetrends mee te gaan. De mens is van nature immers een groepsdier. Toch geeft het vaak voldoening, al is het soms eerst eng, om je eigen pad te bewandelen. Je wordt blijer wanneer je voor een outfit gaat die volledig bij je past. Dit heeft namelijk ook direct een positief effect op je mentale gezondheid. 

Kijk overigens niet alleen naar de stijl, maar ook hoe comfortabel alles voelt. Hakken zien er bijvoorbeeld mooi uit, maar draag ze niet als je daardoor pijnlijke voeten krijgt. Ook een bh zit niet altijd comfortabel, maar gelukkig heb je daarvoor tegenwoordig handige alternatieven zoals Boobtape.nl

BoobTape wordt gebruikt voor een “no bra look” en kan op diverse manieren worden aangebracht om te schitteren in die mooie jurk met een diepe snit of strapless shirt. Ook onder strakke kleding is het gebruik van BoobTape een aanrader om een glad effect te krijgen en geen snijranden van BH bandjes te zien.

Wees creatief in het bedenken van oplossingen om je kledingstijl elke dag tot een succes te maken! Variatie is de sleutel tot succes.

Lees dagelijks zelfhulpboeken

Aan jezelf werken en een beter mens worden, past ook helemaal bij deze tijd. Dit zie je ook duidelijk aan de populariteit van zelfhulpboeken. Het is verstandig om dagelijks te lezen in een zelfhulpboek, maar doe dit wel op een verstandige manier.  Veel mensen gebruiken zelfhulpboeken namelijk op de verkeerde manier. 

Ze kopen bijvoorbeeld een zelfhulpboek dat op dit moment erg populair is, maar misschien niet bij hun leven past. Als je bijvoorbeeld druk bezig bent met de opvoeding van je kinderen, dan is een zelfhulpboek voor meer ondernemerssucces voor jou misschien niet heel relevant. Dan past een goed opvoedingsboek namelijk beter bij jou. 

De regel bij zelfhulpboeken is als volgt: je loopt tegen een probleem aan en daarna zoek je een boek dat je daarbij kan helpen. Het werkt niet andersom. 

werken aan zelfvertrouwen
Photo by Daria Pimkina on Unsplash

Aan je zelfvertrouwen werken  – elke dag succes

Er is een groot verschil tussen extern en intern zelfvertrouwen. Extern zelfvertrouwen is gebonden aan een specifieke situatie.  Kun je bijvoorbeeld goed presenteren en is dit duidelijk te zien aan je lichaamshouding? Maar ben je tegelijkertijd zeer onzeker tijdens een sollicitatiegesprek? Dan heb je veel extern zelfvertrouwen als het om presenteren voor een grote groep gaat, maar waarschijnlijk minder bij 1-op-1 gesprekken.

Intern zelfvertrouwen is niet gebonden aan een bepaalde situatie. Dat zit in je en draag je altijd met je mee. Gelukkig kun je daaraan werken door bijvoorbeeld een assertiviteitscursus te volgen. Elke dag een succes gevoel door te werken aan je zelfvertrouwen.

Nog een paar tips om van elke dag een succes te maken

  • Stel doelen: Begin elke dag met het stellen van haalbare doelen. Maak ze specifiek, meetbaar en realistisch.
  • Plan je dag: Maak een planning voor de dag en organiseer je taken op basis van prioriteit. Zorg ervoor dat je voldoende tijd reserveert voor belangrijke taken.
  • Wees dankbaar: Begin je dag met een gevoel van dankbaarheid. Neem even de tijd om te waarderen wat je hebt en wees dankbaar voor de kansen die de dag biedt.
  • Beweeg: Besteed aandacht aan je lichamelijke gezondheid door regelmatig te bewegen. Dit kan een wandeling zijn, een workout of zelfs gewoon stretchoefeningen.
  • Leer iets nieuws: Streef ernaar om elke dag iets nieuws te leren voor een succes gevoel. Dit kan variëren van het lezen van een artikel tot het volgen van een online cursus. Zelf leer ik elke dag wat Duitse woorden.
  • Wees flexibel: Wees bereid om aanpassingen te maken aan je plannen als dat nodig is. Flexibiliteit stelt je in staat om beter om te gaan met onverwachte gebeurtenissen.
  • Neem pauzes: Neem regelmatig pauzes om jezelf op te laden en te ontspannen. Dit helpt je om productiever te zijn wanneer je aan het werk bent.
  • Focus op het positieve: Richt je aandacht op het positieve en probeer negatieve gedachten te vermijden. Positiviteit kan je motivatie en energie versterken.
  • Doe iets waar je van houdt: Reserveer tijd om iets te doen waar je van geniet, of het nu gaat om hobby’s, tijd doorbrengen met dierbaren of gewoon ontspannen.
  • Reflecteer: Aan het einde van de dag, neem even de tijd om terug te kijken en te reflecteren op wat goed is gegaan en wat je kunt verbeteren. Dit helpt je om te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen.

Misschien pas jij sommige van deze tips al toe, laat je weten wat goed werkt voor jouw succes gevoel elke dag?

Lees ook deze blogs

Footer3
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.