Skip to Content

Stoere meiden cadeau – een lijst met gave gadgets

Zo met de feestdagen in zicht verschijnen er een heleboel speelgoed inspiratie blogs op MamaScrapelle, dat is je vast niet ontgaan. Maar wat nou als je kind eigenlijk al genoeg speelgoed heeft? Is het dan niet eens tijd voor andere inspiratie op de verlanglijstjes dit jaar? Wij kozen de leukste gadgets voor een stoere meiden cadeau voor je uit!

Stoere meiden cadeau

Stoere meiden cadeau met eenhoorns

eenhoorn cadeaus

Welk meisje houdt nu niet van eenhoorns. Ok, tuurlijk er zullen echt meisjes zijn die er niks mee hebben. Maar eerlijk is eerlijk zelfs ik vind ze leuk! Sowieso alles wat magisch heeft vind ik leuk stiekem dus misschien dat ik deze eenhoorn sloffen wel zelf inpik. sstt als dochterlief op school zit natuurlijk, dan mag mama ze echt wel aan! Met haar maat 34 en mijn maat 39 kan dat makkelijk want de pantoffels passen denk ik ook nog wel met maat 40!

De leukste gadgets voor stoere meiden

De eenhoorn mok is voor een vriendinnetje. Een prachtige eenhoorn mok met een mooie lepel met een ster erop. De sterren komen ook weer terug in de beker en het zal een feestje zijn om daar warme chocolademelk met slagroom uit te drinken. De lepel gebruik je dan natuurlijk om de mini marshmallows eruit te eten 😉 Een echte leuke gadget voor meiden om ook cadeau te doen!

Kijk hier voor meer eenhoorn cadeautips

Letterbord

Een letterbord staat al een tijdje op dochterlief haar verlanglijstje. Tot nu toe had ze hem nog niet gekregen met de feestdagen of haar verjaardagen dus toen we deze zagen wisten we gelijk, hebben!
Ze koos de witte en dat vind ik erg leuk en mooi staan. Dan kan deze mama hem ook af en toe even gebruiken als ze hem straks met de kerst dan ook echt krijgt. Nog even geduld dus voor ze dit Stoere meiden cadeau krijgt. Ondertussen heeft deze mama er stiekem al een beetje mee gespeeld.. ssstt!!

tekstbord

Dit is een leuke gadget voor meiden die letters leren en leuke teksten willen opschrijven. Een aanrader voor kinderen vanaf groep 3 en natuurlijk niet alleen voor meiden maar ook voor jongens. Ook in het zwart beschikbaar met witte letters! Het houten frame is goed dik en stevig en er zit best wel wat gewicht aan. Straks krijgt hij een mooi plekje in haar kamer op het bureau denk ik!

De leukste gadgets voor stoere meiden en jongens met lichtgevende veters

Stoere meiden cadeau lichtgevende schoenveters

Wat ook super leuk is en niet alleen een Stoere meiden cadeau, maar ook voor jongens zijn deze lichtgevende veters. Dochterlief koos ze in het blauw en we moeten nog even nieuwe schoenen kopen met veters om ze in te stoppen. Iets met een groeispurt en een zomer op slippers haha

Deze lichtgevende veters is extra leuk met donkere dagen natuurlijk en die periode komt steeds dichterbij!

De absolute favoriet: Het snoepjesapparaat

Snoepjesmachine Stoere meiden cadeau

Toen ze deze candy grabber zag riep ze gelijk: ja mama die wil ik, die wil ik!

Van te voren moest ik natuurlijk snoepjes kopen en daar kreeg ik vrij duidelijke instructies bij! Allemaal verschillende soorten zoals die colasnoepjes in papier, kleine lolly’s, van die kleine rolletjes mentos en gewoon allemaal lekkere dingen mama! Maar wel verpakt natuurlijk anders wordt de grijper vies. “Uw wens is mijn bevel”. Stoere meiden cadeau maar ook voor jongens en andere snoepkonten.

snoepgoed voor De leukste gadgets voor stoere meiden

Dus snoepjes erin, hele grote D batterijen gehaald, muntjes klaargelegd, grijper via een slinkse manier van het plastic ontdaan en even een keer geopend en gesloten en hup aan!

Ja en dan moet je opeens werken voor je snoep! En centjes betalen. Al zitten er gelukkig nep centjes bij, maar er kan ook echt geld in! Het enige wat ik een beetje irritant vind is dat muziekje haha die is vrij hard, dus daar gaan we nog even wat op verzinnen. Het is echt heel leuk om kinderen met tong uit mond te zien proberen om hun snoep te verdienen. En natuurlijk hebben ze ook nog allemaal hun eigen voorkeur en als dat snoepje dan onderop ligt…
Tot nu toe is er al een hoop gelachen met stoere cadeau voor meiden en jongens. Het is maar goed dat er een hoop nepcentjes bij zitten, anders was al haar spaargeld al op geweest denk ik.

Voor in de keuken

Ook in de keuken kunnen we aan de slag met deze leuke gadget voor meiden. Dat wordt lekker 3d koekjes bakken met de kerstdagen en voor de Pasen gaan we de eieren eens een vormpje geven in plaats van een kleurtje!

Wat geef jij je kinderen met de feestdagen cadeau? Is dat alleen speelgoed of geef je ook wel eens leuke gadgets? Ik hoop dat je genoeg tips hebt voor een Stoere meiden cadeau.

Kijk ook onze blog met gadgets voor mannen en onze verlanglijstjes verzamelblog

Footer2 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.