Casper en Emma de bergen in

“Casper en Emma zijn groot geworden hè mama!” Voor die kinderen die Casper en Emma alleen nog op Netflix hebben gekeken is het even wennen, maar dochterlief zat al gauw in de nieuwe bioscoop film. Casper en Emma de bergen in.

Casper en Emma de bergen in

casper en emma de bergen in

De laatste dag voor de vakantie zijn er twee mensen te gast in de klas van Casper en Emma. De gids André en avonturier Cecilia die op ieder continent de hoogste berg heeft beklommen. Samen vertellen zij over de veiligheidsregels tijdens het wandelen. En dat is heel handig want Casper en Emma gaan op vakantie!

Met behulp van een ventilator laten ze zien wat er allemaal kan gebeuren en ze leren ook een liedje. De belangrijkste regel is natuurlijk de lol. Op de gang bespreken Mevrouw Konijn en Welpje ook de regels en Uil is er ook. Zij verteld dat ze steeds vaker vergeten wordt omdat haar kindje steeds groter wordt.

De hele film door zie je dan ook steeds dat Welpje en Mevrouw Konijn soms vergeten lijken te worden maar het komt gelukkig steeds goed.

De bergen in

Deze film heeft prachtige beelden van de natuur en sleehonden!

Diep in de bergen rijden Casper met zus en ouders en Emma met haar moeder. Daar treffen ze Aksel, een oude vriend van Casper zijn vader die hun gids blijkt te zijn. Omdat Casper het zielig vindt voor Emma dat ze geen vader heeft dat hij hoopt dat Emma haar moeder en Aksel verliefd op elkaar worden. Want ook zij verdient het om gelukkig te zijn.

Onderweg in de bergen beleven ze leuke avonturen en zien ze prachtige dingen. Helaas lijkt het verliefd worden niet te lukken.

Gevaarlijke plannen

Siri leest ondertussen een romantisch boek waar Casper ideeën uit haalt. Zo bedenkt hij dat ze bloemen moeten plukken en deze aan Aksel moeten laten ruiken. Op een eiland aangekomen vinden ze eindelijk bloemen en als hij ze naar Aksel gooit valt deze uit de boot en raakt in paniek. Als Mevrouw Konijn dan langzaam wegdrijft en Aksel er niet achteraan wil zwemmen lijkt het plan helemaal te mislukken. Want Aksel is een angsthaas!

Ze bedenken nog een ander best gevaarlijk plan om Aksel en Maria met elkaar te koppelen. Maar tijdens dit plan raakt Emma verdwaald. Gelukkig weet Aksel haar te redden en komt het avontuur allemaal goed in de bergen!

Trailer:

 

Mening van dochterlief en mama

Dochterlief moest er echt even aan wennen dat Casper en Emma er anders uit zien. Ik legde uit dat ze groter en ouder waren geworden en toen was het goed. De andere acteurs zijn wel nog hetzelfde en door Mevrouw Konijn en Welpje had ze er snel vrede mee.

Er waren een paar scene’s die ze wat spannend vond en mijn arm vastpakte maar verder vond ze de film wel leuk.

Zelf vond ik de film prachtige beelden hebben en voor kinderen waarvan de ouders gescheiden zijn of 1 ouder overleden net zoals bij Emma is dit een prachtige film om papa en/of mama aan een nieuwe partner te koppelen op een leuke manier voor kinderen.

De scene dat Emma verdwaald was in de bergen vond ik ook wat spannend maar ze herhaalden goed de veiligheidsregels en zodoende leren de kinderen er ook nog wat van.

Casper en Emma de bergen in duurt 83 minuten en is in heel veel bioscopen te zien in Nederland.

Winactie

Ik mag een dvd weggeven van de tv serie van Casper en Emma!

Wil jij meedoen?

Actievoorwaarden

  • Laat hieronder een reactie achter waarom jij het leuk vindt om mee te doen en wie weet win jij de dvd van Casper en Emma de serie
  • Liken & Delen van deze blog wordt zeer gewaardeerd!
  • Wil je mij blijven volgen op mijn blog leuk! Je kunt mij ook volgen op Facebook, Twitter Instagram en Pinterest.

 

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

7 Responses

  1. Leuk! Fleur en Fenna zijn dol op Casper en Emma…..helaas zijn ze nog net te jong om 83 minuten geconcentreerd in de bioscoop te zitten en geen overlast te bezorgen :)….de serie is meer dan welkom want stel je het drama eens voor wanneer Netflix ineens de serie er af haalt.

  2. Zou een leuke verrassing voor mijn dochter zijn. Ze heeft het al is op tv gezien en vond het toen zo leuk. Hier zou ze heel blij mee zijn!

  3. Wat een leuke film lijkt mij dit voor mijn zoontje ik doe graag mee met deze actie. Zodat mijn zoontje kan weten dat hij niet de enige is die gescheiden van ouders woont.

  4. WAUW! Ik zou dit graag willen winnen, aangezien mijn neefje erg fan is van Casper & Emma! Hij kijkt altijd met een glimlach van oor tot oor naar deze serie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.