Casper en Emma op jacht naar de schat

Je favoriete vriendjes Casper en Emma zijn terug voor een nieuw bioscoopavontuur! Dit voorjaar reizen de kinderen af naar het zuiden van Noorwegen om vakantie te vieren. . Terwijl Siri met papa en mama gaat zeilen naar een eiland mag Casper met Emma en haar opa en Esther mee met de grote boot. 
Op het strand vinden ze een mysterieus kistje met allemaal bijzondere voorwerpen erin . Een
schat van opa, die hij jaren geleden begroef met zijn beste vriend. Er zit een briefje bij dat de schat verstopt is “op de plek die je ’s nachts verblind”. Casper kan er niet van slapen en als in het donker de vuurtoren aangaat weet hij het zeker. Casper en Emma moeten op jacht naar de schat bij de vuurtoren.

Op jacht naar de schat

Opa vaart ze met zijn boot naar het eiland met de vuurtoren en Casper en Emma gaan op jacht naar de schat die er verborgen moet liggen. Ze vinden de schat niet, maar Welpje en mevrouw Konijn hebben wel een succesvolle jacht naar de schat gehad. Dat is maar goed ook want de meneer van de vuurtoren is niet blij dat Casper en Emma zo gevaarlijk deden bij de railing van de vuurtoren, dus ze gaan snel weg.

Alfred en Jurgen

Het is inmiddels duidelijk dat het zeker de oude vriend van opa is die de schatten heeft begraven. Overal staat hun wapen AJ op. Van Alfred en Jurgen. Opa herinnert hun leuke vakanties als kleine kinderen nog. In het blikje die Welpje en mevrouw Konijn vinden zit weer een schatkaart. Casper en Emma gaan vol goede moed verder op jacht naar de schat!

Spannende stukjes in Casper en Emma op jacht naar de schat

Het stukje van de vuurtoren vond dochterlief al spannend, maar nu komt er weer een spannend stukje aan.

Op de schatkaart staat een ijshoorn. Casper en Emma gaan verder op jacht naar de schat. Welpje en mevrouw Konijn vinden het wel spannend. Dochterlief en gastkindje van 3 jaar vinden het ook spannend en kruipen dicht tegen me aan als Welpje in een donkere grot kruipt. Welpje bezeert zich maar vind ook een brief.

Ondertussen zijn Siri en de ouders van Casper nog midden op het water. Geen brandstof en eigenlijk weet papa niet goed hoe je moet zeilen. Dus nu moeten ze gaan roeien. Siri vind het deze vakantie niet leuk! 

De brief die Welpje vond in de grot staat vol met signaalvlaggen. Maar hoe je dat moet ontcijferen dat weten ze niet. Gelukkig hoort de buurman, met de grote oren, dat en schiet te hulp. Terwijl ze deze ontcijferen komen daar eindelijk Siri en papa en mama. 

Hoe gaat het verder?

op jacht naar de schat

Casper en Emma gaan verder op jacht naar de schat. Ze vinden een vogelhuisje waar ook weer wat inzit.. 

Zou opa Alfred vinden? Gaan Casper en Emma verder op jacht naar de schat? Doet Casper nog gekke dingen? En wat is er toch met Siri aan de hand? Is het besmettelijk?

Ontdek dat vriendschap de grootste schat is van allemaal in het hartverwarmende avontuur.
Een echte Just Entertainment film van Casper en Emma die weer super leuk is voor alle kinderen!

Meer informatie over Casper en Emma op jacht naar de schat

casper en emma op jacht naar de schat

Release: 29 mei
Kijkwijzer: AL
Speelduur: 74 minuten

Handige linkjes Casper en Emma

Footer1
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.