Skip to Content

Met de Braun minipimer 3 maak je splashvrij smoothies!

Ik hou van smoothies. Het liefst maak ik ze zelf en experimenteer ik erop los. Maar na het maken van de smoothies had ik overal druppels en vlekken in mijn keuken. Sinds ik de Braun minipimer 3 heb weet ik dat dit ook anders kan! Ik maak in een handomdraai de lekkerste smoothies en andere heerlijke dingen!

Braun minipimer 3 hoofdfoto

Geen spetters met de Braun minipimer 3

De mixers die ik hiervoor had spetterden erop los. Als ik een lekker saus, soep of smoothie had gemaakt kon ik altijd daarna mijn keuken vrij van spetters maken. Dus toen ik las dat de braun minipimer 3 splashcontrol had moest ik dat natuurlijk uitproberen! Ik wil namelijk ook wel eens smoothies maken zonder daarna mijn hele keuken hoeven schoon te maken! Heel benieuwd dus of hij echt splashvrij werkt!

Drie verschillende functies

De Braun minipimer 3 bestaat uit een handmixer, een hakmolen en een maatbeker. Dankzij deze combinatie kan je dingen mixen, pureren of fijn maken. Of je nu een saus wil maken, een smoothie of iets anders, met dit apparaat ben je zo klaar. Ideaal ook voor mijn wekelijkse smoothie. Als ik alles in die maatbeker gooi, moet het goed komen, toch?

Snel een heerlijke smoothie

Wat mij gelijk opvalt is dat de braun minipimer 3 lekker snel is en inderdaad niet spat. Alles blijft in de maatbeker en voor ik het weet is mijn smoothie klaar. Een heerlijke smoothie vol met heerlijk fruit en yoghurt. Precies zoals ik het graag heb. De staafmixer kan trouwens gewoon in de vaatwasser, dus dat vind ik persoonlijk ideaal. Alles erin en genieten maar!

Smoothie

Braun minipimer 3 is jouw keukenhulpje

Maar dit handige hulpje kan nog veel meer! Zo hakt hij al jouw groente lekker fijn. Of maak een heerlijke pesto van tomaten, pijnboompitten en andere dingen. Door zijn verschillende standen en het molentje kan je hem voor veel dingen gebruiken. Naast mijn smoothie heb ik hem ook gebruikt om een courgette fijn te malen en in mijn lasagne saus te verwerken. Zo eten mijn kinderen toch groente zonder dit door te hebben. Win – win situaties.

Welke smoothie maak jij?

Stel dat jij ook de Braun minipimer 3 thuis hebt. Wat zou jij dan voor smoothie maken? Ik vind het bijvoorbeeld erg lekker om groente en fruit te combineren. Smoothies met mango zijn mijn favoriet en qua groente vind ik spinazie altijd makkelijk om met andere dingen te combineren. Maar wat je ook doet, alles kan en alles mag! Voor welke combinatie ga jij?

Wil je ook aan de slag met de Braun minipimer 3? Klik dan hier

Footer4 nieuw
Joyce
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.