Skip to Content

Verhullende badmode hoeft niet ouderwets te zijn.

Ik ken genoeg vrouwen die graag willen zwemmen, maar het niet doen omdat ze hun buik of benen niet mooi vinden. En dan is er een grote groep die niet in een badpak wil omdat het te ouderwets zou zijn. Maar gelukkig is er genoeg te vinden om dat buikje of die putjes benen te verbergen. Verhullende badmode hoeft namelijk helemaal niet ouderwets te zijn!

Verhullende badmode
foto van pexels.com gemaakt door RODNAE productions

“Verhullende badmode is niet sexy!”

Althans volgens een vriendin van mij. Ik zat namelijk op de computer naar badkleding te kijken toen ze achter mij stond. “Badpakken zijn echt voor oude vrouwen. Dat ga je toch niet aan doen?” Toen ik haar liet zien wat er allemaal te koop was qua verhullende badmode draaide ze bij. “Tja, dat is echt wel mooi!” was uiteindelijk haar antwoord. Al snel zat ze naast mij om ook te kijken. Zij heeft namelijk striae over gehouden aan haar zwangerschap, maar wil ze verhullen. Zo’n tankini met beugel leek haar wel wat.

Praktisch, mooi en corrigerend

Want dat is wat we allemaal willen, toch? En daar is echt een heleboel in te vinden. Verhullende badmode hoeft niet lelijk of ouderwets te zijn. Ik wil badkleding die lekker zit, mooi is en hier en daar mijn figuur complimenteert. Oké, je kan ook lezen… wat corrigeert. Want dat willen we toch allemaal? Zeker na wat kinderen is je figuur niet meer zoals het was toen je twintig was. Kijk vooral naar badpak dames voor hele mooie modellen.

Verhullende badmode met broekje

Wist je ook dat er grotere broekjes zijn? Lijkt een beetje op zo’n hot paints. Ideaal als je jouw bikinilijn niet elke keer wil of kan bijhouden. Of misschien wil je die putjes in je billen en benen camoufleren. Dan is zo’n broekje echt een uitkomst. Sommige zijn ook liftend, dus jouw billen zien er dan weer net zo uit als vroeger. Ideaal toch die verhullende badmode?

Voor iedereen iets te vinden

Er is dus voor iedereen wel iets te vinden en het hoeft echt niet meer in een oma printje. De kleuren zijn namelijk lekker hip en de vorm hier en daar best sexy. Dus pak een kop thee en ga ervoor zitten, want ook voor jou is verhullende badmode echt wel een optie en totaal niet ouderwets!

Welke badmode heb jij thuis? Ga jij nog steeds voor de bikini of heb je liever een badpak aan?

Footer3
Joyce
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.