Shoppen voor Kids tag

Soms kom je hele leuke tags tegen die je gewoon wilt overnemen! Zo ook deze shoppen voor je kids tag bedacht door Angelique van Shopaholiek. Nu heb ik de laatste tijd wat geshopt voor dochterlief en daar komt qua smaak duidelijk verandering in.

 • wat is jouw favoriete kledingmerk?

Voor kinderen vind ik de kleding van Souza! echt helemaal geweldig om te verkleden.

Vlinder van Souza !

Daarnaast vind ik de kleding van Mimpi  ook heel erg mooi, maar helaas hangt er niks van in dochterlief haar kast.

Kinderkleding van H&M, Primark, C&A hangen er het meeste in dochterlief haar kast eigenlijk.

 • wat is jouw absolute musthave op het gebied van kinderkleding?

Genoeg jassen en schoenen. Zelf heb ik meerdere schoenen en vaak wel 2 jassen om uit te kiezen. Bij onze dochter vind ik het leuk en belangrijk dat ze keuze heeft tussen verschillende schoenen en ook jassen. Zeker omdat kinderjassen nog wel eens vies worden en ik ze dan gewoon wil kunnen wassen en dat ze dan nog wat anders aan kan doen. Maar ook omdat sommige jassen niet direct passen bij de kleding die er onder uitkomt.

klompjes madurodamshoppen voor kids tag

 • wat vind jij een  no-go qua kleding?

Sokken in sandalen! Vind ik verschrikkelijk bij volwassen mensen, maar ook bij kinderen. Doe dan of je sokken uit of trek gewoon even andere schoenen aan als het te koud is voor blote voeten.

 • heb je wel eens een miskoop gehad? zo ja.. wat?

Miskoop niet echt, meer vergeten kleding die tegen de tijd dat ik het ontdekte in de kast alweer te klein was helaas. Dat is gelukkig maar 1 keer voorgekomen.

 

En 1 keer heeft dochterlief in de Primark kleding in mijn mandje gedaan wat ik niet had gezien en bij de kassa had ze me zo afgeleid dat ik ook niet had gezien wat er gescand werd. Eenmaal thuis ontdekte ik dus 3 kledingstukken die helemaal niet gekocht hadden moeten worden. Snel teruggebracht haha dat was dus een hele onbewuste miskoop.

 • welk kledingstuk is voor jou onmisbaar op vakantie?

Badkleding natuurlijk omdat er gezwommen moet worden! Voor mezelf een pyjama waar ik niet snel aan denk omdat ik die thuis niet draag, maar op vakantie vaak toch wel handig is. Voor dochterlief neem ik altijd voldoende mee om op verschillende temperaturen voorbereid te zijn.

 • hoeveel geld geef jij gemiddeld uit per maand aan kinderkleding?

Niet veel. Tot en met eind 2017 heb ik denk ik nog genoeg tweedehandskleding liggen thuis. Soms koop ik via marktplaats vuilniszakken met kleding op voor weinig. Met het idee al zit er maar 1 of 2 goede kledingstukken in dan ben ik nog voordelig uit. Ook op rommelmarkten zoals met koningsdag slaag ik altijd erg leuk voor ongeveer een euro per kledingstuk. Meestal hoef ik dan aan het begin van het seizoen alleen even 2 broeken en wat leuke truien en jurken voor net te kopen en is haar kledingkast weer vol.

 • wat vind jij ervan dat de sale steeds vroeger begint?

Sja ik let dus niet zo goed op de sale nog, maar hoe eerder hoe beter toch?!

 • waar haal jij je inspiratie vandaan voor kinderkleding? Wij hopen natuurlijk dat jullie zeggen: bij Shopaholiek

Persberichten vind ik erg leuk om te krijgen en lees ik altijd vol interesse. Daarnaast volg ik niet zozeer de mode maar kijk ik wat ik leuk vind staan en leuk vind voor dochterlief. Zij begint nu ook heel erg haar mening te krijgen ( bloemen en vlinders vond ze in de Primark dus echt niet leuk).

 • shop jij veel online?

Nou toevallig heb ik van de week wat kleding besteld voor dochterlief bij Aliexpress. Ik ben heel benieuwd hoe dat eruit ziet in het echt qua kwaliteit en maten. Zodra het binnen is zal ik er uiteraard een blogje over plaatsen.

Bestelling Aliexpress

 • wat doe jij met kleding die te klein is?

Heeft dochterlief het gedragen, is het nog mooi? hup in de doos voor het geval wij ooit nog een tweede kindje mogen krijgen en die toevallig een meisje is. Is het kapot/ vies weg ermee. Heeft dochterlief het niet gedragen of is het toch niet helemaal mijn stijl dan geef ik het weg.

 • omschrijf de kledingstijl van je kids?

Casual, stoer, lief en een beetje meisjesachtig maar niet te. Zo zijn bloemen en vlinders niet meer in bij dochterlief, Anna en Elsa en prinsessenjurken wel. Draagt ze liever een broek, maar soms toch een rok 🙂

 • koopt jouw man ook kinderkleding?  En zo ja.. doet hij dat goed?

Nee dat doet hij niet omdat hij dat niet durft haha Het zal toch wel niet goed zijn hihi Al heeft hij voor dochterlief wel een super Hello Kitty badjas en vest gekocht 2 jaar terug die ze nog steeds met plezier draagt. Vest begint nu wel te klein te worden maar is nog steeds een favoriet!

 • hoeveel geef jij maximaal uit aan een spijkerbroek voor je zoon/dochter?

Die heb ik bij de Primark gekost. Wat zal het zijn  7 euro ofzo?

 • koop je zelf wel eens tweedehands?

Ja heel veel!

 • wat is jouw beste koop ooit?

shoptag

Zeker weten dit leuke jasje wat ik 2de hands kocht en wat nu al de derde winter meegaat. Het eerste jaar de mouwen ver omgeslagen en de jas tot haar knietjes en nu de mouwen op de juiste lengte en de jas over haar billen. Dus het zal wel het laatste jaar worden, maar hij staat haar zo schattig! ( het is overigens een nepperd hoor)

Wat zou jij nooit kopen voor je kinderen? Hou jij ook zo van winkelen voor je kinderen?

De  ‘Shoppen voor kids tag’ is bedacht door Shopaholiek wil je hem overnemen noem dan aub haar blog. 

Willen jullie niks meer van MamaScrapelle missen? Volg  dan ook op Instagram, Facebook, Pinterest  en Twitter

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

1 Response

 1. Wat grappig om te lezen, jij koopt echt alleen maar budget. Ik ben meer van de merkjes omdat ik die zelf vroeger nooit kreeg. Leuk om te zien dat je zoveel mooie voordeeltjes weet te scoren. Nog nooit iets bij Aliexpress gekocht, ziet er leuk uit 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.