Skip to Content

Schoenen met dierenprint – een musthave in je schoenenkast

Een paar maanden terug schreef ik al hoe blij ik ben met de hippe enkellaarsjes van Sacha. Waar ik vroeger eigenlijk niet zoveel had met dierenprintjes begin ik er langzaam aan toch aan gewend te raken en ze stiekem steeds leuker te vinden. En voor aan mijn voeten zijn schoenen met dierenprint een goede manier om te wennen aan deze nog steeds populaire mode. Bij Sacha zijn er heel veel schoenen met dierenprintjes.

Sportief en netjes met dierenprint

De enkellaarsjes vind ik echt horen bij nette schoenen. Ze kunnen prima onder een rokje, of nette broek maar ook onder een hippe spijkerbroek. Nu ben ik als gastouder niet perse altijd netjes gekleed en straks voor de klas zie ik mijzelf ook niet altijd in nette schoenen rondlopen. Je loopt en staat veel als kleuterjuf en een paar goede gympen zijn dan wel handig aan je voeten. Dus besloot ik om eens sportieve schoenen met dierenprint uit te proberen!

Sportieve schoenen met dierenprint

Ik dacht ik ga eens van die gave Dad sneakers proberen. Lijk ik gelijk een stukje groter door de dikke plateauzool. Ze lopen heerlijk! Maar met dit warme weer zijn ze eigenlijk veels te warm. Die staan dus netjes in de kast te wachten tot over een paar maanden als ik liever warme schoenen aan heb. Er zijn nog veel meer sportieve schoenen met dierenprint! Ook die wel perfect zijn voor de zomer.

Zomerse schoenen met dierenprint

Beter had ik direct voor zomerse schoenen met dierenprint kunnen gaan. Maar ik vind het zo lastig kiezen. De hak moet niet te hoog zijn, want ik ben totaal niet gewend om op hakken te lopen, laat staan heel de dag schoenen aan te hebben. Dat wordt vanaf september nog wel een dingetje. Hier thuis loop ik het liefste op blote voeten van mei tot september ongeveer. En in de andere maanden loop ik op sokken.

Dus de schoenen met dierenprint met hoge hak zijn voor mij niet geschikt. Nu is de keuze bij Sacha erg groot en ik vind het wel leuk om voor de zomer nog een paar leuke schoentjes te hebben. Ik twijfel tussen nummer 1 ( zou dat lekker lopen zo’n dun hakje?) nummer 2 fijne sandalen, nummer 4 heerlijke espadrilles en nummer 5 met een fijn laag hakje.

Welke schoenen met dierenprint vind jij het leukste?

ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.