Hippe enkellaarsjes van Sacha – een shoplog

Een tijdje geleden liet ik al even op een foto zien dat ik heel erg blij ben met mijn nieuwe hippe enkellaarsjes van Sacha. Nu weten de mensen om mij heen heel goed dat ik eigenlijk altijd op gympen loop of op stevige wandelschoenen. Zeker sinds ik vorig jaar zo’n last had van mijn achillespezen moest ik echt op stevige schoenen lopen. Ik vond dat wel jammer, maar het heeft ook geresulteerd in iets leuks. Want door de verhoging die ik in mijn schoenen had en de kleine hak, kan ik eindelijk weer op hakken lopen!

Hippe mama met hippe enkellaarsjes

Thuis loop ik eigenlijk het liefst op blote voeten of sokken. Sloffen heb ik alleen bij extreme kou aan en schoenen alleen bij andere mensen. (Alhoewel ik ze daar het liefst ook uit doe). Dus nu ik wat vaker mijn schoenen aan moest houden en zodoende met die zooltjes mijn achillespezen wat kon oprekken doen mijn benen niet meer moeilijk over een hakje! Dochterlief vond dat wel heel super want toen ze mijn nieuwe hippe enkellaarsjes van Sacha zag staan zei ze: Wow mama wat een hippe schoenen heb jij zeg! haha

Ja dat wordt hip heeft ze geleerd toen papa met de kerstdagen slangenleren schoenen kocht. Dus deze mama, nu ook hip bevonden, koos dus ook slangenleren laarsjes. Iets wat ik nooit had bedacht van te voren.

Beige Snakeskin Chelsea Boots

Printjes zien we op het moment overal en dat vinden wij helemaal niet erg! Of je ze nu combineert met een pantalon, jeans of jurkje. Deze beige snakeskin chelsea boots passen overal bij. De hippe enkellaarsjes worden gekenmerkt aan hun zwarte elastiek en hebben een hakhoogte van 4,5 cm. De buitenkant van de schoenen is gemaakt van een synthetisch materiaal en de binnenkant van leer.

Maar wist je dat er nog veel meer soorten schoenen te koop zijn in bijvoorbeeld snakeskin look?

Zo zie je maar dat of je nu van een lage hak of een hoge hak houdt. Van stoer, klassiek of sportief. De keuze is reuze! En dat niet alleen voor dit slangenprintje. Je kan ook kiezen voor andere printjes!

Deze hippe mama is in elk geval heel erg blij met haar hippe enkellaarsjes van Sacha. Als we nu naar een verjaardag gaan of wat anders leuks gaan doen dan trek ik meestal deze laarsjes aan.

Animal prints

Animal prints helemaal hot dit seizoen!  De animal printjes zijn échte klassiekers en komen elke keer weer terug in fashionland, but we don’t mind! Kies voor een mooi panterprintje, slangenprintje of zebraprint. Heb lef en mix & match deze prints met zoveel mogelijk kleur en andere prints. Het kan niet gek genoeg!

Heb jij al schoenen met Animal prints?

Lees ook deze blogs

Hippe mama look

Footer2 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.