Rosa de kleine bloemenfee een aandoenlijke kinderfilm

In haar vertrouwde rozenstruik leeft Rosa, een bloemenelfje van bescheiden gestalte. Haar diepste wens was simpel: een metgezel vinden om vriendschap mee te delen. Echter, angst weerhoud haar ervan ooit haar groene schuilplaats te verlaten. Op een dag kruist het pad van Rosa met dat van Silke, een vlinder doordrenkt van avontuurlijke geest. Verrassenderwijs vinden de twee direct een verbinding, ondanks hun contrasterende aard. Terwijl Silke verlangde naar ontdekkingsreizen, koesterde Rosa genegenheid voor haar rozenrijk. Rosa de kleine bloemenfee is een film voor de allerjongsten die vanaf 27 september te zien is in de bioscoop.

Rosa de kleine bloemenfee

Rosa de kleine bloemenfee

Het lot neemt een onverwachte wending als Silke ten prooi valt aan een boosaardige steentrol. Deze benarde situatie dwingt Rosa om haar angsten aan de kant te schuiven en haar beschermde omgeving te verlaten. Vastbesloten begint ze aan een avontuurlijke reis, gemotiveerd door de vastberadenheid om Silke te bevrijden uit de klauwen van het kwaad.

Tijdens haar tocht ontmoet Rosa een bijziende uil, een muizenfamilie die meester is in het bakken van taarten, een winderige trol, een altruïstische vlieg en een betoverende spiegel. Samen met haar nieuwe metgezellen leert Rosa waardevolle lessen over zelfontdekking, begrip voor de wereld om haar heen en het innerlijke vermogen om zonder vrees het leven tegemoet te treden.

Rosa, De Kleine Bloemenfee, is een animatiefilm die de jongste kijkers zal betoveren en tegelijkertijd een bron van troost en inspiratie zal zijn voor volwassenen.

Prachtige film

Rosa de kleine bloemenfee lijkt mij echt een prachtige film voor het hele gezin. Hier in huis hebben we een ‘feetje’ en een ‘elfje’ (klanken van dochterlief en mijn naam). De magische wereld en verwondering bij kinderen is altijd mooi om samen te zien komen. Zeg tegen een klein kind dat je net achter die bloemen een klein elfje of feetje zag en ze gaan helemaal stralen. En natuurlijk nieuwsgierig op zoek, maar helaas ze waren net te laat.
Net zoals de kabouters die in paddenstoelen dorpen wonen die alleen in de herfst zichtbaar zijn voor mensenogen. Als je heel goed kijkt dan zie je soms een rode puntmuts.

Hoe mooi dat deze magie nu verweven wordt met een verhaal over vriendschap, dapperheid en doorzettingsvermogen. De trailer ziet er geweldig uit voor jonge kinderen.

In The Air productions

Lees ook de volgende recensies van In the Air Productions

winactie kinderfilm

Winactie Rosa de kleine bloemenfee

Namens In the Air Productions mag ik 2×2 vrijkaarten weggeven voor de film Rosa de kleine bloemenfee.

Gefeliciteerd Vivianne en Anneliese

  • Laat hieronder, met een geldig emailadres, weten dat je meedoet.
  • Ik vind het leuk om te lezen welke kleine vriend of vriendin jij mee neemt
  • Een reactie achter laten op social media en MamaScrapelle volgen op Instagram en/of Facebook is lief!

Kijk ook deze blog met meer leuke kinderfilms er komen nog meer leuke winacties aan. Hou MamaScrapelle dus zeker in de gaten!

footer-7
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

11 reacties

  1. Graag met mijn tante zeggers Eva en Iris die dit enorm goed kunnen gebruiken.
    Ze weten sinds 2 dagen dat hun opa ongeneselijk ziek is. Voor de kinderen enorm heftig daar gun ik ze dit enorm.

  2. Ik wil graag met mijn dochtertje Aurelia naar deze mooie film! Zij heeft de stem van het Honingbijtje in het Nederlands ingesproken en wil het resultaat heel graag in de bioscoop horen 😍🐝.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.