Skip to Content

Rosa de kleine bloemenfee een aandoenlijke kinderfilm

In haar vertrouwde rozenstruik leeft Rosa, een bloemenelfje van bescheiden gestalte. Haar diepste wens was simpel: een metgezel vinden om vriendschap mee te delen. Echter, angst weerhoud haar ervan ooit haar groene schuilplaats te verlaten. Op een dag kruist het pad van Rosa met dat van Silke, een vlinder doordrenkt van avontuurlijke geest. Verrassenderwijs vinden de twee direct een verbinding, ondanks hun contrasterende aard. Terwijl Silke verlangde naar ontdekkingsreizen, koesterde Rosa genegenheid voor haar rozenrijk. Rosa de kleine bloemenfee is een film voor de allerjongsten die vanaf 27 september te zien is in de bioscoop.

Rosa de kleine bloemenfee

Rosa de kleine bloemenfee

Het lot neemt een onverwachte wending als Silke ten prooi valt aan een boosaardige steentrol. Deze benarde situatie dwingt Rosa om haar angsten aan de kant te schuiven en haar beschermde omgeving te verlaten. Vastbesloten begint ze aan een avontuurlijke reis, gemotiveerd door de vastberadenheid om Silke te bevrijden uit de klauwen van het kwaad.

Tijdens haar tocht ontmoet Rosa een bijziende uil, een muizenfamilie die meester is in het bakken van taarten, een winderige trol, een altruïstische vlieg en een betoverende spiegel. Samen met haar nieuwe metgezellen leert Rosa waardevolle lessen over zelfontdekking, begrip voor de wereld om haar heen en het innerlijke vermogen om zonder vrees het leven tegemoet te treden.

Rosa, De Kleine Bloemenfee, is een animatiefilm die de jongste kijkers zal betoveren en tegelijkertijd een bron van troost en inspiratie zal zijn voor volwassenen.

Prachtige film

Rosa de kleine bloemenfee lijkt mij echt een prachtige film voor het hele gezin. Hier in huis hebben we een ‘feetje’ en een ‘elfje’ (klanken van dochterlief en mijn naam). De magische wereld en verwondering bij kinderen is altijd mooi om samen te zien komen. Zeg tegen een klein kind dat je net achter die bloemen een klein elfje of feetje zag en ze gaan helemaal stralen. En natuurlijk nieuwsgierig op zoek, maar helaas ze waren net te laat.
Net zoals de kabouters die in paddenstoelen dorpen wonen die alleen in de herfst zichtbaar zijn voor mensenogen. Als je heel goed kijkt dan zie je soms een rode puntmuts.

Hoe mooi dat deze magie nu verweven wordt met een verhaal over vriendschap, dapperheid en doorzettingsvermogen. De trailer ziet er geweldig uit voor jonge kinderen.

In The Air productions

Lees ook de volgende recensies van In the Air Productions

winactie kinderfilm

Winactie Rosa de kleine bloemenfee

Namens In the Air Productions mag ik 2×2 vrijkaarten weggeven voor de film Rosa de kleine bloemenfee.

Gefeliciteerd Vivianne en Anneliese

  • Laat hieronder, met een geldig emailadres, weten dat je meedoet.
  • Ik vind het leuk om te lezen welke kleine vriend of vriendin jij mee neemt
  • Een reactie achter laten op social media en MamaScrapelle volgen op Instagram en/of Facebook is lief!

Kijk ook deze blog met meer leuke kinderfilms er komen nog meer leuke winacties aan. Hou MamaScrapelle dus zeker in de gaten!

footer-7
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Melanie Postma

Wednesday 27th of September 2023

Ik zou graag samen met mijn lieve peuter dochter Sophie kijken naar deze film

An De Brandt

Saturday 16th of September 2023

Ik wil graag met mijn dochtertje Aurelia naar deze mooie film! Zij heeft de stem van het Honingbijtje in het Nederlands ingesproken en wil het resultaat heel graag in de bioscoop horen 😍🐝.

Wijnie

Thursday 14th of September 2023

Mijn buurmeisje Tess!

Willem de Wal

Thursday 14th of September 2023

Mijn twee buurmeisjes gun ik graag een bioscoopuitje.

Marja

Wednesday 13th of September 2023

Heel erg leuk om samen met mijn dochtertje Eden naartoe te gaan

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.