Skip to Content

Casper en Emma en de gouden ring – een achtste film

Vanaf 12 juli is al weer de achtste Casper en Emma film te zien in de bioscoop in Nederland en België. De populariteit van de uit Noorwegen afkomstige Casper en Emma blijft groeien. Wekelijks bekijken duizenden kindjes filmpjes van Casper en Emma op het YouTube kanaal van Just4Kids en is de serie al 10 jaar te zien bij Zappelin op NPO 3. Casper en Emma en de Gouden Ring wordt weer een leuk en spannend avontuur. De beste vriendjes gaan samen met hun families op vakantie naar Malta. In de zee vinden ze een gouden ring. Ze gaan direct op onderzoek uit om te achterhalen of de gouden ring afkomstig is uit de gezonken stad Atlantis. ‘Casper en Emma en de gouden ring’ is vanaf 12 juli te zien in de bioscoop in Nederland en België!  Lees snel verder hoe jij kans maakt op vrijkaarten!

casper en emma en de gouden ring

Casper en Emma en de Gouden Ring

Casper en Emma besluiten samen met hun familie naar het prachtige eiland Malta te gaan, gelegen in de betoverende Middellandse Zee. Op hun eerste dag op het strand maken ze kennis met Pawlu en zijn trouwe metgezel, Dolfijn. Dit is het begin van een oprechte vakantievriendschap. Tijdens het spelen ontdekken de drie vrienden iets buitengewoons in de zee: een gouden ring! Casper en Emma vermoeden dat iemand zijn trouwring is verloren en ze gaan vastberaden op zoek naar de rechtmatige eigenaar. Helaas blijkt het vinden van de eigenaar van de ring moeilijker dan ze hadden gedacht.

Een behulpzame visser vertelt de kinderen dat de ring afkomstig is uit de gezonken stad Atlantis. Terwijl Emma en Pawlu nog steeds bezig zijn met hun zoektocht, komt Casper Agatha tegen, een meisje uit Malta. Ondertussen besluit Emma plotseling om de ring terug in de zee te werpen, in de hoop dat het op de juiste plek terechtkomt. Echter, op dat cruciale moment maakt Casper kennis met Agatha’s oma en wordt het mysterie van de gevonden ring uiteindelijk opgelost…

casper en emma en de gouden ring

Andere Casper en Emma films

Wij hebben vroeger echt alle afleveringen van de tv serie gezien en de kinderfilms. Toen mijn dochter naar school mocht wilde ze het liefst ook haar knuffel in haar rugtas stoppen in de hoop dat hij magisch zou worden. En het liedje “ga maar lekker slapen” heb ik ook ontelbare keren gezongen voor haar.

Casper en Emma op zoek naar de schat
Beste vriendjes, wintersport en safari*

Releasedatum: vanaf 12 juli te zien in Nederland en België | Speelduur: 80 minuten | Taal: Nederlands | Classificatie: AL | Genre: Familiefilm

Over Casper en Emma

Casper en Emma zijn twee 5-jarigen. Ze ontmoeten elkaar voor het eerst op school en zijn sindsdien beste vriendjes. Ze hebben allebei een knuffel: Caspers knuffel heet Welpje en Emma’s knuffel heet Mevrouw Konijn. Deze knuffels kunnen praten en komen alleen tot leven bij Casper en Emma. De knuffels gaan overal mee naartoe en beleven de avonturen op hun eigen wijze. De verhalen van Casper en Emma zijn gebaseerd op de boeken van de Noorse Tor Age Bringsværd. Casper en Emma oftewel ‘Karsten og Petra’ zijn al 20 jaar razend populair in Noorwegen en Denemarken. Naast een nieuwe film komt er ook een nieuwe Tv-serie van Casper en Emma. Deze zal ook te zien zijn bij Zappelin. 

winactie casper en emma en de gouden ring

Winactie Casper en Emma en de Gouden Ring

Namens In the Air mag ik 2x 3 vrijkaarten weggeven voor Casper en Emma en de Gouden Ring

Gefeliciteerd Bas en Jen

  • Laat hieronder, met een geldig emailadres, weten dat je meedoet.
  • Ik vind het leuk om te lezen wat jouw lievelingsknuffel was vroeger als kind
  • Een reactie achter laten op social media en MamaScrapelle volgen op Instagram en/of Facebook is lief!

Kijk hier voor meer leuke kinderfilms! En let op er komen deze zomer nog meer leuke winacties aan. Hou MamaScrapelle dus zeker in de gaten!

footer-7
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aïde

Sunday 9th of July 2023

Zo leuk! Ik doe graag mee.

Mijn lievelingsknuffel was een aapje genaamd Monkey. Overal nam ik hem mee naartoe

Lisanne

Wednesday 5th of July 2023

Superleuk om met mijn dochter in de zomervakantie naar toe te gaan. Ze is 5 jaar en doet graag haar eigen zin ;-) Ik had vroeger een knuffelmuis, die heb ik nog steeds trouwens, maar daar slaapt mijn dochter nu mee.

Marian B

Wednesday 5th of July 2023

Leuk voor mijn dochter. Mijn lievelingsknuffel was een aapje. Uiteindelijk is dat ding van ellende uit elkaar gevallen en was het niet meer te repareren.

Jen

Sunday 2nd of July 2023

Wat tof dat er weer nieuwe avonturen van Casper & Emma bijkomen! We zijn hier met het hele gezin fan en kijken graag met zn allen een DVD van ze. Gezellig op de bank met de favo knuffels: een dikkie dik en een witte beer zijn favoriet maar de andere knuffels mogen vaak ook meekijken. Ik ga duimen voor deze leuke verrassing 🍀🤞

Elle

Saturday 1st of July 2023

Leuk, onze jongste is groot fan van de Casper en Emma films. Mijn knuffel vroeger was Goofy, zijn been lag er bijna af en hij was volledig versleten maar hij heeft tot mijn 15e bij mijn bed gestaan. Toen ik op kamers ging is Goofy in de afvalbak beland

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.