Rainbocorns Puppycorn Rescue Surprise, een verrassingsei met knuffel

Verrassingseieren mét of zonder chocolade, het blijft onmiskenbaar populair bij kinderen. Het mysterie van wat er in kan zitten. Het plezier van het uitpakken en ontdekken. Tijdloos en leeftijdloos! Dat is ook de kracht van Rainbocorns Puppycorn Rescue Surprise van Zuru Toys. Een groot verrassingsei met een knuffel. Het ei zelf is niet alleen qua formaat opvallend, ook qua vormgeving. Het is kleurrijk en onze heeft een eenhoorn en oortjes. Mijn dochters kunnen niet wachten met uitpakken.

Rainbocorns Puppycorn Rescue Surprise

Rainbocorns Puppycorn Rescue Surprise

Knuffel en kus deze harige vrienden weer gezond met Rainbocorns Puppycorn Rescue Surprise! In Rainboville voelen sommige puppy’s zich niet lekker en hebben je knuffels en kusjes nodig om ze te redden! Knal het ei open om je puppypatiënt te vinden en meer dan 12 magische verrassingen! Wis het magische hart van Puppycorns om te onthullen waardoor je zieke puppy zich ziek voelt. En gebruik vervolgens de genezende accessoires zoals verband en slijmspuiten om je Puppycorn weer gezond te maken. Lees het röntgen- en gezondheidsrapport om uw puppypatiënt te leren kennen en hun kwaaltjes te genezen met pleisterstickers! Er zijn 7 verschillende puppy’s om weer gezond te maken. Elk met een nieuwe Dr Boo-Boocorn en meer dan 12 verrassingen om je te helpen bij je redding. Red jij Peaches, Beau, Lottie of Squash?

Eigenschappen ZURU Rainbocorns Puppycorn Rescue Surprise

Meer dan 12 verrassingen te ontdekken: Help de arme pups van Rainboville weer gezond te maken met Puppycorns rescue! Elke puppy patiënt komt compleet met, een Dr Boo-Boocorn, Peel ‘n’ heal hart, verbandstickers, gezondheidsrapport, röntgenfoto’s, spuit slijm en verband! Gebruik de verrassingen om je Puppycorn te redden!

Schil en onthul hart: Pel en onthul om je puppy te helpen genezen! Gebruik het Puppycorns hart om te ontdekken waardoor jouw Puppycorn zich slecht voelt! Schiet dan te hulp met knuffels en kusjes om je puppyvriendje te redden!

Dr Boo-Boocorns: Alle nieuwe Dr Boo-Boocorns zijn experts in de gezondheid van Rainbocorns en zijn hier om je te helpen jouw Puppycorn te genezen!

Inhoud van de verpakking: 1x Puppycorn Ei, 1x Puppycorn Pluche, 1x Dr Boo-Boocorn, 1x Boo-Boocorn Ei, 1x Puppycorn Pleister Stickers, 1x Verzamelgids, 1x Spuit Slijm, 1x Uitwisbaar Hart, 1x Gezondheidsrapport, 1x Röntgenfoto’s en 1x Verband.

Rainbocorns zijn het ultieme verrassingsei: Een combinatie van mysterieuze unboxing, eigenzinnige verrassingen en knuffelbaar pluche, Rainbocorns zijn zeker je nieuwe beste vriend! Er zijn zoveel verrassingen te vinden: Boo-Boocorns, onthul harten, en zelfs Rainbocorn Poep… De lagen van magie en verbazing houden nooit op! Er komen zoveel nieuwe Rainbocorns uit Rainboville – wie ga jij vinden?!

Uitpakken maar

Wij hebben de Rainbocorns Puppycorn Rescue Surprise gekregen om te testen. Dit omdat het genomineerd is voor Speelgoed van het jaar. Mijn oudste dochter kent het van meerdere vlogfilmpjes en speelgoedfilmpjes en kan niet wachten. Mijn jongste dochter vindt de verpakking gewoon tof en kan daarom niet wachten. Ik moet zeggen dat de verpakking er ook zeer aanlokkelijk uitziet. En zoals de beschrijving die ik hierboven deel, heb ik hoge verwachtingen!

We beginnen met het lospeuteren van de buitenste laag plastic. Altijd een leuke uitdaging want bij ons gaat het nooit mooi open zoals het hoort. Mijn oudste dochter blijft maar zeggen dat ze moet knuffelen. Ze pakt het ei, knuffelt het hard en…. POP het springt open! 1-0 voor haar kennis van dit product. Meteen popt er een toffe zilveren knuffel uit met ook haar lievelingskleur lichtblauw. Het heeft een blauwe glitterhoorn en blauwe glittervleugels. Op de buik van deze Rainbocorns Puppycorn Rescue Surprise zit een sticker die we eraf kunnen pielen. En eronder staat dan een icoontje met welke verzorging dit beestje nodig heeft.

Extra items

De Rainbocorns Puppycorn Rescue Surprise bevat ook nog extra elementen. Stickers, een boekje, en een verbandje. Ook een zakje in de vorm van een spuitje met slijm erin. Ik had een echt spuitje verwacht waarin je het slijm zou kunnen bewaren. Maar nee het is een zakje en daardoor is het slijm ook erg eenmalig. Want waar bewaar je het in? Ook gaan we niet het slijm op de mooie knuffel doen, dat wordt een kliederboel. Er zit ook een klein verrassingseitje bij met een hard poppetje. Daarop gebruiken we nu maar het slijm. Het kleine verrassingseitje heeft een gat onderin dus ook dit is geen geschikte bewaarcontainer.

Mijn dochters vinden de Rainbocorns Puppycorn Rescue Surprise prachtig. Officieel moet je de boekjes en regels volgens als je het beter wil maken. Maar dit is wat ingewikkeld voor ze. Mijn oudste dochter bedenkt zelf een spel met de meegeleverde checklist en maakt haar diertje weer beter. Het bijgeleverde verbandje vinden ze erg leuk om overal vast te knopen.

Kind versus volwassene

Heel eerlijk, ik was wat teleurgesteld door de Rainbocorns Puppycorn Rescue Surprise. Waarom? Nou allereerst dacht ik dat er echt een vast spuitje met slijm bij zou zitten. En ik had meer verzorgingsitems verwacht. Ook is het slijm in combinatie met een pluche knuffel niet echt handig. Maar dat ben ik als volwassene! Mijn dochters vinden dit dus echt te gek. Ze zijn al uren zoet aan het spelen en verzorgen het diertje er op los. Het slijm hielden ze netjes gescheiden van de knuffel en het ging verder zonder protest de prullenbak ook in.

Het openmaken en uitpakken vinden ze tof en het ei zelf wordt ook gebruikt om mee te spelen. Wat mijn dochters betreft is de Rainbocorns Puppycorn Rescue Surprise een absolute cadeautip. En ja, het is dan ook gemaakt voor kinderen. Als volwassene heb ik hier eigenlijk vrij weinig van te vinden :).

Speelgoed van het jaar

Het is natuurlijk nu een ideale tijd om alvast ideetjes op te doen voor cadeautjes voor de feestdagen. Je kunt maar vast op tijd beginnen met inkopen! Met de verkiezing Speelgoed van het Jaar heb je in ieder geval wat inspiratie. De publieksprijzen worden eind oktober bekend gemaakt, en daar kan dus nog op gestemd worden. Kijk op de website, stem op je favorieten en maak kans op mooie prijzen!

Extra: na het lezen van mijn blog wees een medeblogger en -mama (dankjewel Ellen) mij op het feit dat mijn actie van het slijm weggooien een erg hoog loedermoeder gehalte heeft. Ik had natuurlijk gewoon een hersluitbaar bakje of herbruikbaar zakje kunnen gebruiken. Sja… dat had gekund inderdaad maar helaas heeft dit slijm een kort leven gekend. Voor de volgende keer zal ik deze logische tip bewaren. Iets met slaaptekort en mombie modus :).

Rainbocorns Puppycorn Rescue Surprise
Footer4 nieuw
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.