Peppa Pig Weebles, een toffe cadeautip voor speelgoed!

Ik ga heel eerlijk met jullie zijn, ik zag een filmpje van dit speelgoed en ik snapte in eerste instantie niet wat hier leuk aan zou zijn. Maar tegelijk zaten mijn twee dochters naast me en die werden helemaal wild van enthousiasme toen ze hetzelfde filmpje zagen. Peppa is al heel lang een geliefd karakter in huis, ik vind haar en haar leefwereld ook leuk. Peppa Pig Weebles van BOTI is speelgoed uit deze leefwereld. Speelgoed wat kan wiebelen, draaien en wobbelen! En ik kan alvast verklappen dat dat wiebelelement ontzettend goed werkt voor de speelpret!

Peppa Pig Weebles

Peppa Big… Wie dat zingend in zijn of haar hoofd hoort heeft al vele kijkuren meegemaakt van dit lieve varkentje. Hier in huis hebben we menig aflevering, film, knuffel, speelgoed en spel al gespeeld in deze leefwereld. Ik vind het ook echt een leuke leefwereld. Peppa is een nieuwsgierig en eigenwijs meisje en dat vinden mijn dochters erg leuk. Het is een vriendelijke wereld vol met gekke grapjes. Daarbij is het heel herkenbaar en voelt het veilig aan. Peppa Pig Weebles is het nieuwste speelgoed en er zijn diverse soorten items te krijgen!

  • Losse figuren
  • Een Peppa Pig Weebles auto
  • Wind & Wobble huis

De losse figuren zijn Peppa en 3 vriendjes. Bij de auto van vader Big zit ook een Peppa poppetje. En dan is er nog een groter huisje waarbij je de Peppa Pig Weebles omhoog kan takelen om vervolgens van een glijbaan naar beneden te laten roetsjen! Uiteraard kan je er ook modderpoeltjes vinden. Iets waar Peppa en haar familie graag inspringen! En mijn dochters dus ook als ze de kans krijgen.

Onze ervaring

Peppa Pig Weebles is direct herkenbaar vanuit de Peppa leefwereld. Mijn dochters zien direct wat dit is. We hebben de rode auto van papa Big en een extra speelfiguurtje gekregen. In de auto passen twee poppetjes. De auto zelf wobbelt en wiebelt ook gezellig als het gaat rijden. En de twee poppetjes zorgen direct voor veel speelpret. En ik moet zeggen dat ik het ook leuk vind. Hoe lang kunnen ze draaien en hoe hard? Mijn dochters maken er een spelletje van welk poppetje het langst kan draaien. Ze liggen lekker in de hand en kunnen goed tegen een stootje.

De auto zelf is ook stevig en rolt lekker door als je het een duwtje geeft. Het is niet heel ingewikkeld speelgoed. Het is juist heel toegankelijk om mee te spelen en dat is fijn. Peppa Pig Weebles zijn herkenbaar en direct klaar om lekker mee te gaan spelen. Doordat mijn dochters er een spelelement aan hebben gegeven is het ook voor mijn oudste dochter van 8 leuk om met haar jongere zusje van 3 samen mee te spelen. Wat ons betreft werkt dit gewoon goed en is het een leuke cadeautip!

Producten Peppa Pig Weebles

Lees ook deze blogs

Footer5
Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.