Cadeau inspiratie voor de feestdagen – waar let je op?

Wist jij dat september en oktober de beste maanden zijn om inkopen te doen voor de feestdagen? Niet alleen is het dan nog vele malen rustiger in de winkelstraten ook ligt de prijs van artikelen als speelgoed nog vele malen lager. Misschien ben jij nog op zoek naar cadeau inspiratie voor de feestdagen en die wil ik je natuurlijk met alle liefde geven!

cadeau inspiratie voor de feestdagen
Foto door Vlada Karpovich via pexels

Cadeau inspiratie voor de feestdagen

Allereerst is het fijn om te weten voor wie je cadeau inspiratie voor de feestdagen zoekt. Is het voor een man, vrouw of kind? Wat is de leeftijd? Wat zijn de hobby’s? Weet je waar die persoon echt blij van wordt? Op Bigshopper kun je heel handig zoeken naar cadeaus voor hem of haar. Maar ook op merken, thema’s of categorieën waar je ook baby en peuter en speelgoed vind voor kinderen.

Zelf vind ik het altijd fijn om voor de feestdagen verschillende cadeautjes te geven aan mijn dierbaren. Van een herinnering als een dagje weg tot een nuttig cadeau zoals nieuwe kleding. Natuurlijk hoort er ook wat te spelen bij en het liefst ook nog wat te lezen. Mijn man maak ik alleen niet blij met een goed boek, mijn dochter wel. Vaak kies ik ook voor een nieuw gezelschapsspel voor het hele gezin. Dat kan een groot spel zijn zoals Ticket to Ride, maar ook een klein spelletje van 999 games bijvoorbeeld.

Voor mijn man kom ik meestal niet verder dan een paar nieuwe sokken en een goed fles rode wijn. Ja wat kan ik zeggen, hij is al gauw tevreden. Voor kinderen kopen de meeste mensen in de decembermaand toch heel wat meer cadeautjes.

Kijk ook zeker naar onze verlanglijstjes blogs waar je heel wat cadeau inspiratie voor de feestdagen kunt vinden voor jong en oud.

sparen voor kinderen geld spaarpot

Goedkoop inkopen doen

Uniek bij Bigshopper is dat zij werken via een Price Monitoring Tool. Door via google shopping allerlei websites af te struinen kun jij dankzij deze tool in 1 oogopslag zien waar je welk product het voordeligste kunt kopen. Let wel op de verschillende voorwaarden van verzendkosten die per webshop verschillen, die staan er duidelijk bij vermeld.

Naast de tip om op tijd te beginnen met je cadeaus voor de feestdagen is het dus ook voordelig om via deze site te kijken waar je iets goedkoop kunt scoren.

Met al die oplopende energieprijzen en benzine prijzen en boodschappen is elk dubbeltje dat we niet hoeven uit te geven er weer eentje!

Vaak kijk ik ook op sites als marktplaats of ik tweedehands speelgoed kan vinden dat mijn dochter graag wil hebben. Het maakt haar echt niet uit of het nieuw is of niet en we hebben op die manier al heel wat geld bespaart, en aan de andere kant ook net zo goed weer terugverdiend. Alhoewel ik tegenwoordig heel veel wegbreng naar de pleegzorgbank waar pleegouders gratis spullen kunnen halen voor de pleegkinderen.

cadeau inspiratie voor de feestdagen
Foto door George Dolgikh via Pexels

Cadeau inspiratie voor de feestdagen

Ik ben eigenlijk wel benieuwd of jij nog goede cadeau inspiratie voor de feestdagen voor de feestdagen hebt voor mij? Heb jij ook je kinderen het motto: Iets nuttigs, iets leuks, iets om te lezen en een herinnering of heb jij wellicht nog andere gewoontes?
En wat geef jij meestal aan anderen cadeau? Wie weet heb help je een ander ook nog inspireren!

Footer3
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.