Nieuwe (kinder) schoenen kopen – een twinning uitdaging

Mijn zoontje en ik vormen een hecht team. Met die gedachte als een mantra heb ik in de couveusetijd mijn grootste angst ooit overwonnen. En met die team-gedachte probeer ik nog altijd subtiel iets te doen. Zoals dezelfde kleur sokken aantrekken, of een sjaaltje om in de kleur van zijn trui of broek, haha. Zodat we elke dag opnieuw kunnen vieren. En nu wil ik dus nieuwe (kinder) schoenen kopen die met elkaar matchen…

Nieuwe (kinder) schoenen voor moeder en zoon

Als je nieuwe (kinder) schoenen zoekt, kun je kiezen uit vele soorten en merken. Bijvoorbeeld veterschoenen, hoge laarzen, pumps, boots, en ga zo maar door. Omdat ik op zoek ben naar dames én jongensschoenen die bij elkaar passen, lijkt het me niet handig om te kiezen voor leuke Western getinte laarsjes of die hoge laarzen die nu helemaal in zijn. Maar sneakers zijn prima om te matchen, niet alleen als moeder en zoon, maar ook bij de rest van je garderobe. Bovendien vind ik sneakers zelf toch altijd het lekkerste lopen.

Sneakers als nieuwe (kinder) schoenen

nieuwe schoenen voor kind

Sneakers mogen sowieso beslist niet ontbreken in een schoenengarderobe. Van deze nieuwe (kinder)schoenen heb je altijd plezier, omdat ze erg comfortabel zijn. Alsof je de hele dag op wolkjes loopt! En onder elke outfit past een sneaker. Niet alleen onder een jeans of in het geval van mijn zoontje een lekkere joggingbroek voor naar de opvang, maar ook onder nette kleding waarmee mama gaat solliciteren of onder een vlot jurkje passen sneakers. Er is erg veel keuze uit verschillende merken en modellen. Bijvoorbeeld hele sportieve, maar ook klassieke sneakers.

Belangrijk aan nieuwe (kinder) schoenen

Voor mijn kind vind ik het nog belangrijker dan voor mezelf dat nieuwe (kinder) schoenen comfortabel zijn en goede steun geven. Dus daar let ik altijd extra op. Toen ik zelf nog een kind was, mocht ik van mijn ouders niet altijd de schoenen die ik wilde. “Daar zit geen goed voetbed in,” zeiden ze dan weer. Ik kon soms wel huilen door dat woord! Maar nu ik door mijn werk in de zorg vaak al boven de 10.000 stappen per dag zit, ben ik ze daar dankbaar voor. Kindervoeten zijn dus kostbaar. Verantwoorde sneakers zijn daarom een must.

Welke kleur kies ik?

De hoofdkleur blauw zorgt voor een mooie match met jeans. Maar die kleur heb ik eigenlijk al. Nog niet zo lang geleden heb ik mijn schoenenkast uitgemest en ik ben nu gelukkig van de dubbele kleuren af. Zwarte dan maar, want die zijn binnenkort aan vervanging toe… Maar hoge grijze sneakers heb ik nu helemaal niet meer op dit moment. Eens even kijken hoe dat matcht met nieuwe (kinder) schoenen voor mijn zoontje.

Help!

Welke combinatie zal ik kiezen? Hoge grijze voor mij met lage Vans in het zwart voor mijn zoontje? Of zal ik dan toch de lage zwarte nemen en voor hem ook Nike, maar dan grijs? Die lage grijze van hem kan ik natuurlijk ook combineren met hoge grijze van mij. Pfff… Zal ik dan toch maar alle nieuwe (kinder) schoenen nemen? Haha. Help!

Delicia
Delen is enorm lief

Delicia

Ik ben Delicia en van 2018 - 2021 zat ik met veel plezier in het blogteam van StoerLeesVoer en MamaScrapelle. Ik schreef hier niet alleen graag reviews van peuterboeken, maar ik vond het ook erg leuk om mijn visie en ervaringen te delen over gezondheid, interieur en (actieve) uitstapjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.