Lieve Moeder FIT-challenge van 11 – 19 januari – doe jij mee?

De combinatie thuisonderwijs en zelf (thuis) werken is behoorlijk pittig. Het valt daardoor misschien niet altijd mee om dan ook nog eens een lieve moeder te blijven. Bewegen helpt je om niet alleen fysiek, maar ook mentaal fit te blijven. Bewegen zei ik hè, niet meteen fanatiek sporten! Tijdens de gratis Lieve Moeder FIT-challenge krijg je namelijk elke dag tools of inzichten om sterker te worden. En ik daag je uit om, net als ik en bijna 10.000 andere moeders, van 11 t/m 19 januari mee te doen aan de Lieve Moeder FIT-challenge!

Lieve Moeder Marjolein organiseert de FIT-challenge

Ik kende Marjolein van LieveMoeders.nl via Facebook, daar kwam in juni vorig jaar ineens de ‘Lieve Moeder Wandel Challenge’ voorbij tijdens het scrollen. Vier dagen achter elkaar wandelde ik elke dag een kwartiertje, tijdens de pauze op mijn werk, met de prettige stem van Marjolein in mijn oor. En omdat dat me zo goed beviel, schreef ik me na afloop in voor ’30 dagen mindful met je kind’. Daar werd ik me weer bewust van het feit dat je eerst voor jezelf moet zorgen om goed te kunnen zorgen voor je kind. En met dat motto doe ik nu dan ook mee met de Lieve Moeder FIT-challenge. Ik wil fit en sterk blijven, fysiek én mentaal, om goed voor mijn kind te kunnen blijven zorgen.

Fysieke kracht

Marjolein werd ruim een jaar geleden nieuwsgierig naar hoe het zou zijn om fysiek wat meer kracht te krijgen. Omdat voor haar vast staat dat ons lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Ze noemt bijvoorbeeld die steek in je buik die je voelt wanneer je je kind hard ziet vallen. Om te ontdekken hoeveel effect meer fysieke kracht zou dat hebben op hoe zij zich voelt, nam ze zich voor om dagelijks zichzelf op te drukken. Ze begon met de knieën op de grond, maar dat ging al gauw makkelijk. En zo had ze verdeeld over de dag een paar van dit soort ‘rituelen’.

En wat bleek? Haar (emotionele) draagkracht is gegroeid! Ze voelt zich sterk, ondanks ze geen fanatieke sporter is en dat heeft ook impact op hoe zij zich voelt. Voor haar werkt bewegen veel beter dan sporten. En hoe ze zover is gekomen, dat wil ze gratis met ons delen in de Lieve Moeder FIT-challenge!

lieve moeder fit-challenge
100% natuurlijk en vegan badzout met ontspannende werking op lichaam en geest

Wat kan je verwachten?

Tijdens de Lieve Moeder FIT-challenge ontvang je van Marjolein dagelijks een email. Daarin staat een waardevolle les en inzicht om je mentaal en fysiek sterk te voelen.

Dag 1 van de Lieve Moeder FIT-challenge gaat over herstel van de verbinding tussen hart en hoofd. Een sessie om je lichaam te voelen. Op dag 2 krijg je inzicht in de regie over je emoties. Krijg grip op al je (pieker-)gedachten. Dag 3 vergroot je draagkracht. Ga op eigen benen staan en voel de kracht van je lichaam. Op dag 4 krijg je de liefdevolle doorbraak om jouw manier en pad te volgen in het moederschap.

Dag 5 van de Lieve Moeder FIT-challenge staat in het teken van de wijsheid van je lichaam ontdekken. Dat wil zeggen, blijven staan, ook als het moeilijk wordt. Op dag 6 ontdek je het geheim voor een ijzersterk fundament. Een wandeling met je ware zelf. En dag 7 krijg je een kleine aanpassing met grote impact. Verandering vind je in beweging. Dag 8 van Lieve Moeder FIT-challenge is een nieuw begin en merk je dat je van goed voornemen naar liefdevolle gewoonte gaat. Ik ben erg benieuwd! Jij ook?

lieve moeder fit-challenge
Foto van lograstudio op Pixabay

Aanmelden voor de Lieve Moeder FIT-challenge

Hoe doe je mee met de gratis Lieve Moeder FIT-challenge van 11 t/m 19 januari?

Meld je aan via www.lievemoeders.nl/fitchallenge en je krijgt dan van 11 t/m 19 januari elke dag een oefening en inzicht in je mailbox.

Had je ook de gratis mindfulness oefeningen al gevonden waar ik een andere blog over schreef? Mooi om mee deze challenge mee te combineren!

lieve moeder fit-challenge
Foto van arhy82 op Pixabay
Footer1
Delicia
Delen is enorm lief

Delicia

Ik ben Delicia en in het dagelijks leven werk ik in de zorg. Sinds eind 2016 ben ik moeder van mijn zoontje. Op de dagen dat ik vrij ben, ben ik vaak samen met hem buiten te vinden. Bijvoorbeeld hardlopend naast mijn zoontje, want sinds deze zomer kan hij zonder zijwieltjes fietsen! In de avonduren maak ik, na het voorleesritueel bij mijn zoontje, graag tijd om te schrijven. Al een aantal jaar zit ik in het blogteam van StoerLeesVoer en MamaScrapelle. Ik schrijf niet alleen graag reviews van peuterboeken, maar ik vind het ook erg leuk om mijn visie en ervaringen te delen over gezondheid, interieur en (actieve) uitstapjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.