Voel je je futloos en uitgeblust? Na een avondje Ladies Night bij Kinepolis ben je zo weer opgeknapt.

Het is woensdag. Dat betekent kinderen van en naar school, afspraken met vriendjes, zwemles, was wegwerken en ga zo maar door. Mijn vrije dag die nooit voelt als een vrije dag. Ik heb zitten twijfelen of ik wel naar de Ladies Night zou gaan. Mijn energie was ver te zoeken, ik had niemand om mee te gaan en een echte ‘lady’ voelde ik me ook niet. Tussen de zwemles door en het maken van het avondeten toch besloten om te gaan. Ik wilde de film die werd vertoond, Singel 39, graag zien.

8 mei, Ladies Night Kinepolis, film – singel 39 –

Ik had recent iets over singel 39 gelezen en een trailer van gezien en dat had wel mijn interesse gewekt. Nederlandse films kunnen mij nooit zo bekoren, maar deze film leek me wel wat. Goede acteurs en een liefdesverhaal dat wel eens boeiend kon zijn. Na mijn verkleedpartij (ik ga toch zeker niet in mijn spijkerbroek en gympen naar een Ladies Night) en het snel naar binnen schrokken van het avondeten, verliet ik ons huis op weg naar Kinepolis in Zoetermeer. Mijn man en kinderen aan een goed gedekte eettafel achter latend. En met een klein beetje schuldgevoel reed ik naar Zoetermeer. Op weg naar een hele leuke avond, maar dat wist ik toen nog niet.

Ladies Night bij Kinepolis

Ladies night Kinepolis Singel 39

Kinepolis houdt regelmatig een Ladies Night, in totaal 5 á 7 keer per jaar. Bij alle bioscopen gebeurt dat op dezelfde avond en met dezelfde film. Ik was erg benieuwd naar een dergelijk avondje. De Ladies Night was uitverkocht. Beide mogelijkheden, om 20.00 en om 20.30 waren volzet. Alleen om 20.00 waren nog twee plekjes vrij. Er was sprake van een gemêleerd publiek: jong en oud, vriendinnen, collega’s, moeders met dochters, zussen.

Ladies night Kinepolis Singel 39

Het kaartje voor de Ladies Night kost €14,50 en daar krijg je heel wat voor. Er zijn standjes met producten waar vrouwen dol op zijn. Tja af en toe zijn we toch makkelijk te verleiden met sjaaltjes, kettingen en kraaltjes. Lekker keuvelend met een glaasje dingen kopen. Heerlijk toch? Veel dames hadden die avond een tasje erbij. En ook al draag ik niet veel bling-bling, ook ik vind het altijd leuk om naar sieraden te kijken. Na een tijdje werd iedereen verzocht naar de zaal te gaan. De vrouwelijke manager gaf op een enthousiaste en aanstekelijke manier meer informatie over de Ladies Night. Er viel ook nog wat te winnen. Alle standhouders hadden namelijk een product cadeau gedaan voor deze tombola. Daarnaast had Kinepolis zelf ook nog twee prijzen: een ‘Golden Goodie Bag’ en een citruspers. Dat alles vond in de pauze plaats en een tiental dames ging met een prijs naar huis. Tot slot krijgt dan ook nog iedereen een goedgevulde goodiebag van Kinepolis mee naar huis.  Ik heb het uitgerekend en de inhoud van deze tas heeft een winkelwaarde van minimaal 10 euro.

Genoten en vol energie naar huis

Ik heb echt genoten van deze Ladies Night avond. Ik ging er futloos naartoe, maar kwam vol energie terug. Ik was alleen, maar heb me geen enkel moment alleen gevoeld. Het  is bijzonder om met alleen je ‘soortgenoten’ in een ruimte te zijn en samen iets te doen. Zouden mannen zich ook zo voelen als ze samen naar voetbal zitten te kijken?

Singel 39

Ladies night Kinepolis Singel 39

En dan de film, singel 39: wat een geweldige film. Echt een aanrader. Goede acteurs (o.a. Lies Visschedijk en Waldemar Torenstra), Veel humor, maar ook liefdevol, met een bijzondere wending. Ik zal niet snel zeggen ga naar een Nederlandse film in de bioscoop, maar deze moet je echt gaan zien.

Mo – kort voor Monique en gespeeld door Lies Visschedijk – heeft slechts één focus in haar leven: haar medische carrière. Al het andere is van ondergeschikt belang. Waar zou ze alleen al de tijd vandaan moeten halen om bijvoorbeeld te daten? Maar wanneer de extraverte Max (Waldemar Torenstra) naast haar komt wonen, ontstaat er een bijzondere vriendschap die Mo doet inzien dat er meer in het leven is dan alleen haar carrière. Dat je het leven moet léven in plaats van moet plannen.

Voor 14,50 heb jij een heerlijke avond onder ‘de meiden’, maar let op…. het kan een latertje worden!

Volgende mogelijkheden Ladies Night zijn er op:

21 juni – meidenavond (9 tot 15 jaar) – 100 % Coco

26 juni – Yesterday (niet in Zoetermeer, vanwege verbouwing)

Elles
Delen is enorm lief

Elles

Ik ben Elles, 49 jaar, moeder van een 7-jarige dochter en een 13-jarige zoon. Ik blog regelmatig op Mamascrapelle en StoerLeesVoer. Ik hou namelijk van koken, mooie prentenboeken en literatuur. Daarnaast ben ik vorig jaar gestart met een eigen coachingspraktijk. In dit nieuwe jaar zal ik regelmatig een blog schrijven over coaching en mindfulness.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.