Skip to Content

Alpro met meer fruit en zonder suiker!

Gisteren ontving ik dit persbericht en ik ben zo blij dat ik het direct met jullie wil delen. Alpro heeft weer wat nieuws zelfs zonder suiker! Dat betekent voor mij weer iets extra’s wat ik kan eten zonder lactose en sacharose! Ontdek de nieuwe Alpro met meer fruit in de smaken Kers en Mango. Het beste van blozende kersen en sappige mango’s, zonder toegevoegde suikers!

Alpro met meer fruit

Alpro met meer fruit

De belofte is : Meer fruit, meer smaak! En ja over smaak valt te twisten natuurlijk. Maar zelf ben ik een type wat al nooit suiker in de thee deed, of suiker of slagroom op aardbeien. Super zonde van de heerlijke echte smaak! Sowieso vind ik het opvallend hoeveel toetjes met suiker er zijn en hoe weinig toetjes zonder suiker. Alpro heeft met de komst van de Alpro meer fruit, kersen en mango, hier gelukkig verandering in gebracht.

Mango of kersen?

Je kunt nu heerlijk genieten, want sappig en rijp fruit geeft deze plantaardige variaties op yoghurt een volle fruitsmaak. Ze bevatten alleen van nature aanwezige suikers uit sappige mango’s of rijpe kersen; suiker of kunstmatige zoetstoffen toevoegen is dus niet meer nodig! Bovendien zijn Alpro Kers en Mango, met meer fruit, 100% plantaardig. De producten van Alpro zitten boordevol eiwitten en die zijn voor het behoud van je spieren erg belangrijk.

Verkrijgbaarheid

Alpro met Meer Fruit, zonder toegevoegde suikers is verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, Hoogvliet, Deen en Plus.

Alpro met meer Fruit heeft de perfecte combinatie van een fruitige smaak met een zachte, romige textuur voor een heerlijk zomers gevoel.

Ik kan inmiddels vertellen dat ze heerlijk smaken! Soms zijn ze niet in de kleinere filialen op voorraad. Ik eet het niet dagelijks, maar gun het mijzelf echt even als cadeautje om een lekker toetje te hebben op speciale dagen.

Ga jij de nieuwe smaken Alpro met meer fruit ook proeven?

ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.