Alpro met meer fruit en zonder suiker!

Gisteren ontving ik dit persbericht en ik ben zo blij dat ik het direct met jullie wil delen. Alpro heeft weer wat nieuws zelfs zonder suiker! Dat betekent voor mij weer iets extra’s wat ik kan eten zonder lactose en sacharose! Ontdek de nieuwe Alpro met meer fruit in de smaken Kers en Mango. Het beste van blozende kersen en sappige mango’s, zonder toegevoegde suikers!

Alpro met meer fruit

Alpro met meer fruit

De belofte is : Meer fruit, meer smaak! En ja over smaak valt te twisten natuurlijk. Maar zelf ben ik een type wat al nooit suiker in de thee deed, of suiker of slagroom op aardbeien. Super zonde van de heerlijke echte smaak! Sowieso vind ik het opvallend hoeveel toetjes met suiker er zijn en hoe weinig toetjes zonder suiker. Alpro heeft met de komst van de Alpro meer fruit, kersen en mango, hier gelukkig verandering in gebracht.

Mango of kersen?

Alpro met meer fruit Alpro met meer fruit

Je kunt nu heerlijk genieten, want sappig en rijp fruit geeft deze plantaardige variaties op yoghurt een volle fruitsmaak. Ze bevatten alleen van nature aanwezige suikers uit sappige mango’s of rijpe kersen; suiker of kunstmatige zoetstoffen toevoegen is dus niet meer nodig! Bovendien zijn Alpro Kers en Mango, met meer fruit, 100% plantaardig. De producten van Alpro zitten boordevol eiwitten en die zijn voor het behoud van je spieren erg belangrijk.

Verkrijgbaarheid

Alpro met Meer Fruit, zonder toegevoegde suikers is verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, Hoogvliet, Deen (week 27), Poeisz (week 28) en Plus (week 29).

Alpro met meer Fruit heeft de perfecte combinatie van een fruitige smaak met een zachte, romige textuur voor een heerlijk zomers gevoel.

Ik ben heel erg benieuwd hoe lekker ze zijn. Ik ga ze in elk geval testen en ik ga ook uittesten of ik er Yoghurt ijsjes van kan maken trouwens. Lijkt mij heerlijk voor de warme zomermaanden.

Ga jij de nieuwe smaken Alpro met meer fruit ook proeven?

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.