Ladies Night Kinepolis – een gezellige avond met vriendinnen

Woensdagavond ging ik voor het eerst in mijn leven naar een Ladies night bij Kinepolis in Zoetermeer. Getogen in Den Haag en woonachtig in Delft ben ik alleen maar Pathé bioscopen en die ladies nights gewend. Een uitgebreide ervaring blog over de Ladies night bij Kinepolis en natuurlijk wat ik van de film Ocean’s 8 vond! 

Ladies night bij Kinepolis

Kinepolis Zoetermeer ligt letterlijk naast een parkeergarage en mijn date van deze avond liep dus zonder problemen met haar high heels naar de bioscoop toe. Het viel ons op dat dit stukje hal er nog knus uit zag ook met de bontgekleurde tegeltjes op de vloer. De eerste twee uur is ook nog eens gratis parkeren waardoor dat al een welkome afwisseling was met de Pathé bioscopen in Den Haag waar je en een stukje verder moet lopen en de parkeerkosten vele malen hoger zijn.

Op de website en in mijn uitnodiging stond dat wij er echt om 19.00 al moesten zijn in verband met de activiteiten van de Ladies night bij Kinepolis De film zou om 20.00 beginnen.

Wachten…..

Trouw als ik ben met op tijd zijn waren wij er dan ook stipt om 19.00. Dat viel nog niet mee er moest snel gegeten worden en ik nam in plaats van een maaltijd, maar een smoothie om snel klaar te zijn. Maar ze waren er nog niet klaar voor in Zoetermeer. Waar blijkbaar overal bij Kinepolis de Ladies night echt een uur van te voren begint, willen ze in Zoetermeer liever pas een half uur van te voren beginnen. Even wachten dus met een club vrouwen die altijd wel wat te kletsen hebben dus de tijd vloog voorbij.

Klimmen en bubbels

Woensdagavond ging ik voor het eerst in mijn leven naar een Ladies night bij Kinepolis in Zoetermeer. wat ik van de film Ocean's 8 vond! 

Toen het eindelijk zover was bestegen wij vele trappen om bovenin de bioscoop te komen voor de Ladies night bij Kinepolis. Tip: Ben je moe van een lange dag werken, slechte nachten met jonge kinderen, slechte conditie, last van achillespezen of een andere “geldige” reden neem dan de lift want je moet 6 trappen op met dikke vloerbedekking.

In de hal stond er al direct een massagestoel waar je tegen betaling een massage kon krijgen. Maar met 50 vrouwen in een half uur tijd 10 minuten een massage krijgen gaat niet lukken dus hier liepen wij direct voorbij.

Heel verstandig want daar stonden de bubbels, glazen wijn en jus d’orange al klaar. Gelijk een groot verschil met Pathé Ladies night waar je alleen maar bubbels krijgt. Er was zelfs een stuk Red Velvet Cake voor de liefhebbers! Helaas niet geschikt voor mijn date en mij.

red velvet cake

Standhouders Ladies night bij Kinepolis

sieraden
Woensdagavond ging ik voor het eerst in mijn leven naar een Ladies night bij Kinepolis in Zoetermeer. wat ik van de film Ocean's 8 vond! 

Er waren verschillende standhouders aanwezig op de Ladies night bij Kinepolis. Heel veel stands met Sieraden wat natuurlijk helemaal in stijl met de film is. Ik zag kinderkleding, tupperware en meukvrije nagellak van het merk Zoya.

Woensdagavond ging ik voor het eerst in mijn leven naar een Ladies night bij Kinepolis in Zoetermeer. wat ik van de film Ocean's 8 vond! 

Zoya nagellak bevat géén: tolueen, kamfer, formaldehyde, formaldehyde hars, parabenen, TPHP, xyleen, ethyl tosylamide, dibutylftalaat en loodvrij. Alle kleuren nagellak van Zoya zijn veganistisch en dierproefvrij.

Ook een kapper die wel vroeg om mijn visitekaartje, maar toen we de film uitkwamen lag dat kaartje gewoon nog op tafel . Vraag er dan niet om, beetje jammer. duss….

Met 20 minuten rondkijken heb je die stands verder ook wel gezien dus een uur van tevoren aanwezig zijn hoeft echt niet!

Verschillen Ladies night bij Kinepolis en Pathé

Waar je bij Pathé Ladies night een flesje water in je stoel vindt en vaak iets van popcorn krijgt voor je de zaal in loopt is dat bij Kinepolis Ladies night niet zo. Geen eten, geen drinken. Zelf kopen dus! Gelukkig kwamen wij daar op tijd achter en anders hadden wij in de pauze nog wat kunnen kopen want dat is het tweede grote verschil. Er is pauze tijdens de film. Mocht je nou aan het twijfelen zijn geweest tijdens de film of je toch niet dat ene sieraad zou kopen of voor die geweldige nagellak die ook nog eens kidsproof is gaan, dan kun je in de pauze nog wat kopen want de standhouders staan er nog.

pauze

Na de pauze begint de film (helaas) niet gelijk. Eerst worden er op basis van je stoelnummer lootjes getrokken verschillende prijzen, door de standhouders gedoneerd, te winnen. Een meneer die echt zijn best deed, op zijn manier, probeerde dit leuk aan elkaar te praten. Helaas was dit absoluut niet leuk gedaan en eerlijk gezegd zat ik mij meer te irriteren dat er zo’n lange pauze ontstond. Maar dat is misschien ook meer gewenning. Want bij Pathé is die prijsuitreiking gewoon lekker voor de film en kun je daarna onafgebroken de film gaan bekijken. Alhoewel ik andere vrouwen om ons heen ook hoorde zuchten en mopperen. Of zou dat komen omdat ze geen prijs wonnen?

Wat wel weer een voordeel is van de pauze is dat ik vele dames lekker een wijntje zag kopen in de pauze en weer gezellig gingen praten. Ik vond 1 glaasje bubbels wel genoeg en wij zaten dan ook gewoon verstandig aan het water.

Na de film is er ook bij Kinepolis een goodiebag. Wel vele malen kleiner dan die bij Pathé, maar misschien is ook dat inmiddels bij Pathé wel kleiner dan vroeger. Ach ik hou toch wel van goodies.

Nou dat waren mijn ervaringen met de verschillen tussen Ladies night bij Kinepolis en bij Pathé op naar wat ik van de film Ocean’s 8 vond!

Ocean’s 8

Woensdagavond ging ik voor het eerst in mijn leven naar een Ladies night bij Kinepolis in Zoetermeer. wat ik van de film Ocean's 8 vond! 

Ik ben een echte Ocean’s fan en heb ze allemaal gezien. Ze zijn geweldig namelijk humoristisch en actie tegelijk en allemaal goed in elkaar geknutselde plannen. Eerlijk gezegd moet ik ook altijd een beetje denken aan the Italian Job.

Na Ocean’s eleven, twelve en thirteen hebben wij nu dus een 8 te pakken. Wat bijna suggereert dat we ook nog een 9 en 10 zullen krijgen. Zouden 9 en 10 dan ook met dames zijn? Ik hoop het wel want ik vond het een welkome afwisseling van de Ladies night bij Kinepolis. Meestal is het allemaal maar romantisch, speelfilm achtig. Eindelijk eens iets met actie zonder gekke verliefdheden, maar wel met humor!

Het verhaal:

Hoofdrolspeelster Sandra Bullock speelt Debbie Oean de zus van Danny Ocean. Door haar ex vriend opgelicht heeft zij vijf jaar, acht maanden, 12 dagen en een paar uur moeten wachten op de grootste roof van haar leven. Tot in de details heeft zij alles uitbedacht. Haar partner in Crime, Lou Miller  ( Cate Blanchett) helpt haar om een team van specialisten samen te stellen.

Stuk voor stuk komen er bekende acteurs voorbij waaronder Anne Hatheway. Op haar boezem gebeurt het allemaal! De enorme ketting is namelijk de belangrijkste roof! Maar of dat ook echt zo makkelijk is? En of dat het enige is wat er gejat gaat worden?

De meiden worden in elk geval steenrijk en weten het super goed aan te pakken! Echt niks wordt aan het toeval overgelaten.

Sexy, Glamour & Humor in 1 film.

Leuk om ook nog te weten:

  • Sandra Bullock eet ongeveer net zoveel als Brad Pitt doet.
  • Is Danny Ocean nu dood of niet? Het einde blijft open dus alles is mogelijk.
  • Van de originele Ocean’s crew zagen wij kort Yen en Reuben die een mini rol hebben in deze film. Yen heeft zelfs geholpen tijdens de sieraden roof wat dan stiekem weer jammer was dat ze toch een man nodig hadden om het werk te doen. Had Yen niet ook een acrobate zus kunnen hebben?

Op de website kun je zien wanneer je weer naar de Ladies night bij Kinepolis kunt gaan.

Lees ook kleuterbios en giftbox Kinepolis en bioscoop Mall of the Netherlands

Footer 6 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.