Kneipp voetverzorging – zijn jouw voeten klaar voor de zomer?

Zijn jouw voeten klaar voor de zomer? De mijne waren dat een paar weken in elk geval nog lange niet! Maar met de hulp van de nieuwe voetenlijn van Kneipp voetverzorging is daar gelukkig wel verandering in gekomen. 

Zijn jouw voeten klaar voor de zomer? Kneipp voetverzorging met goede ingrediënten die je voeten goed verzorgen en eeltvrij maken.

Voeten klaar voor de zomer met Kneipp voetverzorging

Ik loop veel en het liefst op mijn sokken in de winter en op blote voeten in de zomer. Dit heeft alleen 1 nadeel en dat is dat ik altijd lelijke hielen heb vol met eelt. Ik moet dan altijd denken aan het boek Australië op blote voeten. Waar de hoofdpersoon het heeft over heel dikke eeltplekken op de voeten waardoor je geen hinder hebt van alles wat er op de grond ligt. Een beetje eelt is goed en beschermd je voeten dus, maar teveel eelt is niet goed. Gelukkig is daar Kneipp voetverzorging!

Lief zijn voor je voeten

blote voeten in gras

Nu wil je natuurlijk het liefst mooie zachte voeten. Maar liefst 8 op de 10 vrouwen hebben last van voetproblemen en ik ben er 1 van. Mijn voeten zijn altijd droog en ik heb veel eelthuid. Maar hulp kwam onderweg. Gelukkig introduceerde Kneipp dit voorjaar haar vernieuwde range voetverzorging die zachter en effectiever is dan ooit. De frisse geur van natuurlijke calendula en sinaasappelolie vormt de basis voor deze producten. Op naar voeten klaar voor de zomer met Kneipp voetverzorging!

De nieuwe lijn Kneipp voetverzorging bestaat uit

 • Voetbadbruistablet:  verfrissing en ontspanning van vermoeide voeten. €1,89 is de adviesprijs.
 • Voetbadkristallen:  Verfrissen, reinigen en verzorgen  € 7,99
 • 5-in-1 voetcrème  Beschermt en herstelt, verzorgt en hydrateert, verlicht jeuk en versterkt de huidbarrière    € 8,49
 • Voetbutter  Voedend voor droge voeten, houdt voeten fris  € 8,99
 • Eeltcrème  Vermindert eelt effectief en langdurig    € 8,49

Een uurtje Me- Time

Liggen je kinderen op bed? Manlief de deur uit? Pak een fles wijn, zet wat kaarsjes aan en begin je avond met een lekker voetenbad. Tijd om je voeten klaar voor de zomer te maken. Neem een bak warm water, zorg voor een handdoek in de buurt en set je favoriete serie van Netflix op of pak een goed boek erbij. Voeg een bruistablet of kristallen toe. Laat ze lekker weken!

Na een half uur weken ( of korter als je koude voeten krijgt) haal je je voeten een voor een uit het water droogt ze af en met de voetvijl verwijder je zo veel mogelijk eelt. Doe dit met beide voeten.

Nu is het tijd voor een lekkere voetbutter van Kneipp voetverzorging! Smeer je voeten lekker dik in en trek katoenen sokken aan over de crème. Heb je geen katoenen sokken maar wil je wel snel resultaat doe dan een pedaalemmerzak over je voeten heen, lekker een handdoek erom heen wikkelen en natuurlijk die serie verder kijken. Door de warmte gaan je poriën beter open staan en kunnen de werkzame stoffen goed hun werk doen.

Voor extra ondersteuning kun je elke avond of elke ochtend je voeten insmeren met de Eeltcrème. De crème bevat 25% ureum, een huideigen stof die de huid verzacht.

Productvoordelen Kneipp Voetverzorging

 • Natuurlijk verzorgende werkstoffen
 • Geschikt voor diabetici
 • Voedt en verzacht de voeten door de natuurlijke oliën
 • In samenwerking met pedicures ontwikkeld
 • Geen conserveringsmiddelen
 • Zonder paraffine, siliconen en minerale oliën
 • Huidverdraagzaamheid bevestigd door dermatologen
 • Kneipp respecteert het welzijn van mensen en dieren

voeten klaar voor de zomer de test!

eelt op voeten
eelt op voeten

Al na 2 weken smeren zijn mijn hielkloven aanzienlijk minder geworden! Terwijl ik deze blog tik zitten mijn voeten weer heerlijk dik in de butter en hopelijk met nog eens 2 weken smeren met Kneipp voetverzorging heb ik weer mooie voeten klaar voor de zomer!

Calendula in Kneipp voetverzorging

Calendula staat in bijna alle oude culturen bekend als medicinale plant. Het extract van calendula is zeer geschikt voor het herstel en de verzorging van gevoelige en overbelaste voeten. Daarom is dit extract één van de hoofdingrediënten in de nieuwe formulering van de Kneipp voetverzorgingsproducten. Zelf ben ik verslaafd aan calendula in verzorgingsproducten. Het ruikt heerlijk en geeft mij een ontspannend gevoel!

Etherische sinaasappelolie

Etherische sinaasappelolie zorgt voor de frisse geur van de nieuwe voetverzorgingsproducten. Deze olie heeft daarnaast een vitaliserende werking. De geur ruik je erg goed in Kneipp voetverzorging!

Zijn jouw voeten klaar voor de zomer?

Lees ook deze blogs

Footer4 nieuw

ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.