ebb and flow cbd – een tip voor cbd olie op gezicht

CBD olie, het is steeds bekender en ik hoor ook steeds meer mensen om mij heen die het om verschillende redenen gebruiken. Zelf had ik het nog nooit gebruikt, maar toen ik een persbericht ontving over CBD in gezichtsverzorging besloot ik toch om het eens uit te proberen. Na ruim een jaar mijn gezicht niet goed verzorgd te hebben begin ik dat goed te zien. En nee ik ben niet boos op mezelf dat ik niet goed voor mijzelf zorgde, andere gebieden van mijn eigen ik hadden even wat meer aandacht nodig. Maar nu is mijn grootste orgaan aan de beurt! De Huid die ga ik verwennen met ebb and flow cbd!

marihauna versus hennep

Wat is CBD

CBD staat voor Cannabidiol en is een van de meer dan 120 chemische verbindingen, cannabinoïden genaamd, die in de cannabis- of marihuanaplant voorkomen. Het is een van de belangrijkste natuurlijk voorkomende cannabinoïden die voorkomen in de bladeren, stengels en bloemen van de cannabis sativa, de industriële hennepplant.

CBD is niet psychoactief, wat betekent dat je er niet “high” van wordt. Het menselijk lichaam produceert kleine hoeveelheden endogeen cannabinoïden. CBD is een fytocannabinoïde (afkomstig van planten) die nabootst wat het lichaam aanmaakt.

De gerapporteerde voordelen van CBD zijn breed, lopende wetenschappelijke studies associëren CBD met ontstekingsremmende eigenschappen, kalmering (nabootsing van serotonine), zich ontspannen en minder angstig voelen en verzachtend en balancerend voor de huid.

Op deze site vind je nog veel meer informatie en wat CBD olie voor je kan betekenen als je het inneemt.

ebb and flow cbd gezichtsverzorging

Het gebruik van CBD in gezichtsverzorging is relatief nieuw, maar eigenlijk heel logisch. CBD gaat ontstekingsreacties tegen. En we kennen allemaal dat moment dat je weer een vervelend puistje ontdekt op je gezicht. Door de CDB worden overactieve talgklieren tot rust gebracht. Maar het doet meer. Zelf heb ik een gecombineerde huid, waarbij ik regelmatig tussen mijn wenkbrauwen echt huidschilfers heb zitten. Maar mijn neus en kin zijn vaak wat vettig.

Er zijn periodes dat ik braaf elke avond en ochtend een crème opsmeer, maar ook weken dat ik het gewoon vergeet. Dat gebeurt nu eenmaal als je een Burn-out hebt.

Door de zorgvuldig geselecteerde bioactieve ingrediënten ontstaat een heel krachtig verzorgingsproduct, dat ook voor de gevoelige en vette huid geschikt is.

CBD in gezichtsverzorging de ingrediënten

De CBD in gezichtsverzorging van ebb + Flow heeft prachtige ingrediënten.

  • CBD (500 mg/1,5%): CBD vermindert de effecten van ontstekingen op uw huid en is verzachtend voor alle huidtypes.  
    Bakuchiol (1%): Veganistisch plantenextract is een alternatief voor retinol, zit boordevol antioxidanten die heilzaam zijn om de ontstoken huid te kalmeren, de huidtextuur te verfijnen en de teint te egaliseren.
  • Tocoferol (Vitamine E): Gewaardeerd als een van de beste ingrediënten in huidverzorging voor anti-oxidant eigenschappen.
  • Bisabolol: Huidkalmerende en verhelderende extract van kamille. Wordt al honderden jaren gebruikt vanwege de sterke anti-irriterende, ontstekingsremmende en anti-microbiële eigenschappen.
  • Alaria esculenta-extract: extract van bruin zeewier – zeer hydraterend dankzij zijn mengsel van herstellende vetzuren. 
  • Aangepast mengsel van plantaardige oliën: Jojoba, druivenpit-, zonnebloem- en amandelolie, alle gekozen vanwege hun kleine moleculaire omvang, antioxiderende, hydraterende, herstellende en huidversterkende eigenschappen.
CBD in gezichtsverzorging

ebb and flow cbd gezichtsverzorging

Van Ebb + Flow ontving ik Haven 21 en Haven 22. Twee prachtige flacons met CBD in gezichtsverzorging. Ik hoop dat je het verschil goed kunt zien op de foto. Links is de Haven 21 een wat minder vette gezichtsolie die perfect is voor de dag en de nacht. Rechts is de Haven 22 die wat duidelijker in een druppel blijft zitten. Deze iets rijkere gezichtsolie is perfect als nachtverzorging of voor de droge huid.

Waar ik met een crème vaak het gevoel heb dat het op mijn gezicht blijft liggen, of waar je zo’n vies zweterig gevoel van krijgt. En dat kan dan ook nog per dag verschillen. Ik vind het verschrikkelijk!

Ik gebruik de gezicht oliën van Ebb + Flow nu een week en ik heb nog nul keer een vervelend gevoel gehad.

CBD in gezichtsverzorging is wat mij betreft echt een aanrader. Beide gezichtsolien worden snel in mijn huid opgenomen. Mijn huid wordt zichtbaar gehydrateerd en sinds ik de olie gebruik heb ik geen droge huid tussen mijn wenkbrauwen gehad. Ondanks dat de olien vettig zijn, wordt mijn huid niet vet en zijn mijn porien niet verstopt.

Duur maar duurzaam

Ik moest wel even slikken van de bedragen, maar dat komt wellicht ook omdat ik niet gewend ben om veel geld uit te geven aan gezichtsverzorging. Een flacon kost €69,75 per stuk. Dat lijkt heel duur, maar eigenlijk is de CBD in gezichtsverzorging van Ebb + Flow heel duurzaam. Je hebt namelijk maar 4 druppels nodig voor je hele gezicht! En wat je nog aan je vingers hebt zitten, wrijf je lekker in op je handen, want die kunnen van al dat handen wassen en het koude weer ook wel wat goede olie gebruiken. 4 druppels per keer dus en dat is heel wat minder dan je nodig hebt van een potje crème!

En het is ook nog eens hygienischer. Want je hoeft niet met je vinger in een potje te dippen, maar het werkt met een fijn pipetje waar je precies de druppels van kunt uittellen.

ebb and flow cbd gezichtsverzorging dat is nieuw. Met de twee prachtige oliën van ebb + flow ben je lief voor je grootste orgaan, de huid!

De producten van ebb + flow zijn nu in Europa verkrijgbaar via www.ebbandflowonline.com 

Lees ook deze blogs

Footer2 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.