Skip to Content

CBN olie Nederland, een full spectrum olie

Al een tijdje ben ik in een medische molen met een lichaam wat op verschillende punten ziek is. Zo kan ik inmiddels kwartetten met de diverse auto-immuunziektes die aan mij toegekend zijn. Qua behandeling is het een lastige puzzel want waar bijvoorbeeld mijn lever een aandachtspunt is, zo moet er dus rekening gehouden met medicatie voor bijvoorbeeld de heftige gewrichtspijnen die ik heb. Een lastige puzzel die al vele jaren duurt en wat nog even gaat duren. Ik ben sinds een paar maanden de wereld van CBD en CBN olie gedoken. Waarom? En hoe dat gaat? Ik deel het graag. CBN olie Nederland is de laatste olie die mijn kant op kwam om te testen.

CBN olie Nederland

CBD olie

Waarom ben ik deze olie gaan testen? Simpel gezegd, de afgelopen periode was ik eigenlijk zieker van de medicatie dan van mijn ziektes. Begrijp me niet verkeerd, ik ben dusdanig beperkt door mijn ziektes dat normaal leven een uitdaging is. Maar inmiddels heb ik leren omgaan met de constante pijn en voel ik me verder wel helder en sterk in mijn hoofd. Door bepaalde medicatie kwamen er hele nare bijwerkingen zoals zware depressieve gevoelens, haarverlies en meer ellende. Dat vond ik eigenlijk heftiger. Daarbij deed de medicatie niets positiefs voor mijn lichamelijke klachten. Ik heb diverse dingen getest maar ik kwam op een bepaald punt dat het even genoeg was. Ik wilde weer mijn lichaam voelen. En zo kreeg CBD olie mijn aandacht. Van CBN olie Nederland had ik toen nog nooit gehoord.

CBD olie is namelijk een natuurproduct gemaakt van de cannabisplant. Oftewel wietolie in de volksmond. Deze plant kent prachtige eigenschappen zónder dat je stoned of high hiervan wordt. De olie bevat dus niet het stofje THC zoals wiet of hasj wel heeft. De afgelopen jaren zijn er vele onderzoeken geweest dat CBD olie pijnstillende werkingen kent, je rustig maakt, slaap bevorderd en meer goeds. Het ene onderzoek is uiteraard het andere niet en het is altijd even zoeken en goed lezen wie wat getest heeft en hoe goed dit is gedaan. Als je alleen op de verhalen af moet gaan is het een wondermiddel. Maar er zijn zoveel soorten en voordat ik bij CBN olie Nederland uitkwam, ging ik eerst het aanbod in de winkel door.

Diverse soorten CBD olie uit de winkel

Diverse soorten

Ik heb uiteraard in overleg met mijn arts en ziekenhuis dit gestart. Ik heb aangegeven even een medicijn stop te willen voor mijn gewrichtsontstekingen, andere medicatie loopt wel door. Maar deze kennen gelukkig geen bijwerkingen. Ik heb voor mezelf opgeschreven waarom ik dit wilde en het onderbouwd. Ook waarom ik CBD olie wil testen. Ik vond het wel spannend want de medische wereld en de wereld van natuurlijke medicatie gaan normaal gesproken niet hand in hand. Tot mijn verbazing was het ziekenhuis (de afdeling die mij regelmatig belt om mijn medicijngebruik te controleren) bekend met CBD gebruik en stond hier niet afkeurend tegenover. Zelfs mijn reumatoloog had een verdieping gedaan over dit onderwerp en snapte mijn overwegingen en onderbouwingen. Van CBN olie Nederland, ik heb de 25% variant, hadden ze echter nooit gehoord.

Want gangbaar is zijn CBD oliën van 5%, 10% en 15%. Die kan je in de winkel kopen. Ik schrok behoorlijk al van die prijzen maar ik ben wel bekend met etherische olie en snap dat het proces en product kostbaar is. Ik ben op aanbiedingen afgegaan. Allereerst viel me heel erg op dat elke smaak, elke kleur en elk advies best wel anders is. Een teken dat het productieproces belangrijk is en dat er dus geen officiële richtlijnen zijn. Vooral laag beginnen en kijken wat je lichaam doet is denk ik het beste. In het begin kan je wat bijwerkingen ervaren zoals buikpijn of hoofdpijn. Ik had dit mild. Met de CBD oliën uit de winkel merkte ik minimaal iets qua positieve werking. Mijn slaap was misschien iets beter maar helaas bleef het gewenste effect uit.

CBN olie Nederland

CBN vs CBD

Omdat ik wel nog geloofde in de goede werking ben ik verder gaan speuren. Iets wat ik spannend vind, want zodra je voor producten gaat die niet in de winkel liggen, is de controle nog minimaler in mijn beleving. Aan de andere kant moet je ook maar op de farmaceutische en andere grote bedrijven vertrouwen waar ook fouten gemaakt kunnen worden. Zo doende kwam CBN olie Nederland op mijn pad. Met een hele enthousiaste eigenaar, een fijne website en een goed verhaal. Het zal jullie misschien wel opgevallen zijn dat ik CBD en CBN olie gebruik. Dat is geen typefout, er is een verschil tussen beide. Overeenkomstig is grotendeels de werking, al zou deze bij CBN groter en beter zijn. En de oorsprong is gelijk, allebei vanuit een cannabisplant.

Wat is er dan anders? De manier van olie verkrijgen is anders. CBD en CBN zijn cannabinoïdes, grotendeels gevonden in de cannabisplant. Cannabinol, of CBN, is een andere cannabinoïde in de cannabisplant. Hoewel het vergelijkbaar is met CBD, is de oorsprong ervan anders, omdat het een product is van oxidatie. Fabrikanten stellen THC bloot aan hitte en licht, waardoor het afbreekt en CBN achterblijft. Bij CBN olie Nederland gebeurd dit door de zon! Bij CBD olie wordt de THC er dus op een andere manier uit gehaald waardoor er ook meer werkzame stoffen verdwijnen. Daardoor is uiteindelijk de werking ook anders, minder. CBN olie Nederland noemt zich de enige echte full spectrum olie en dat komt door hun unieke manier van CBN olie maken.

CBN olie Nederland

CBN olie Nederland

Ik zei al dat CBN olie Nederland een enthousiaste eigenaar kent. Hij is heel actief en enthousiast over zijn eigen product. Daardoor is hij heel toegankelijk voor vragen. Dat stelt mij wel gerust. Ook is zijn olie momenteel erg in trek bij sporters die positieve effecten ervaren bij het gebruik ervan. Het zou hen helpen met bijvoorbeeld spierherstel. Zijn CBN olie maakt geen gebruik van filters waardoor het echt full spectrum is. Alle goede stoffen blijven intact. Ook heeft hij een eigen cannabisplant ontwikkeld die de beste in de soort moet zijn. Het productieproces vind plaats in Europa.

De smaak valt me heel erg op. Dit is de eerste CBD/CBN olie die mild plantig smaakt. Niet vervelend en voor mij juist een teken dat het echt een natuurproduct is. En nu komt het lastige deel, wat doet het voor mij? Ik heb bewust even gewacht met mijn recensie zodat ik het effect kan ervaren. Tijdens het gebruik heb ik ook mijn eerste coronabesmetting te pakken gehad. Wat ik merk bij het gebruik van CBN olie Nederland? Mijn slaap is vele malen beter geworden! En bij betere kwaliteit nachtrust kan je de wereld beter aan en ook kan ik dan beter mijn pijnprikkels handelen. Hiervan zijn overigens ook echt onderzoeken naar gedaan volgens mijn reumatoloog met militairen. De groep met CBD olie sliep beter en kon daardoor overdag beter pijnprikkels verwerken.

ingrediënten

En verder?

Ik maakte me best wel zorgen over corona met mijn zieke lichaam. Maar gelukkig zat ik niet aan medicatie die mijn immuunsysteem plat legt. Ik was ziek maar niet zo ziek als dat ik dacht dat ik zou zijn. Zou dat door de CBN olie Nederland komen? Er zijn wederom ook onderzoeken gedaan naar CBD en corona. Ik was wel ziek maar niet hondsberoerd en of dat door het gebruik van mijn CBN 25% olie komt durf ik niet te zeggen, maar het zou kunnen. In de periode van gebruik heb ik ook bloed laten prikken voor mijn artsen en daarop was niks raars te zien.

Het gebruik van CBN olie Nederland gaf geen negatieve effecten of uitslagen weer in mijn bloed. Dat vond ik ook een fijne bevestiging. En mijn gewrichtspijnen? Ik heb het idee dat het op sommige dagen milder is, en dat het minder verspreid in mijn lichaam zit momenteel. Wederom weet ik niet of ik dit aan de CBN olie Nederland kan toekennen maar het valt me wel op in de afgelopen periode. Iets wat ik wel met zekerheid durf te zeggen is dat ik geen bijwerkingen heb ervaren en dat ik in een diepere en betere slaap kom.

CBN olie Nederland in het kort

Ik kan me voorstellen dat het je allemaal een beetje duizelt qua informatie. Hieronder deel ik nog even de belangrijkste punten in het kort!

  • Er is een sterke variant van 25% maar ook een 5% extract die is uiteraard ook een stuk voordeliger
  • GMP gecertificeerd
  • Gepatenteerde technologie op de extractie methode. Deze is op basis van natuurlijke enzymen en natuurlijke zuren
  • CBDA en CBGA zitten ook in de olie. Deze zouden m.b.t. Covid een gunstige werking kennen
  • 100% natuurlijk
  • CBN is anders dan CBD olie. Wat CBN precies doet lees je hier
  • CBN olie Nederland is een full spectrum olie
  • Ook te volgen via Facebook en Instagram voor meer nieuws en actuele dingen!
ingredienten

CBN olie Nederland zelf testen?

Nieuwsgierig geworden? Hieronder deel ik wat linkjes zodat je zelf onderzoek kunt doen. Ik moet zeggen dat ik het voorlopig bij CBN olie Nederland hou en van alles wat ik getest heb, dat dit het beste werkt voor mij. Mocht je interesse hebben stuur dan even een privé berichtje via social media of naar Ellen@mamascrapelle.nl per mail.

Heb jij ervaring met CBD of CBN olie?

CBN olie Nederland
Footer2 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.