Skip to Content

Gezichtsbehandeling met een liquid facelift – wat zijn de voordelen?

Weet jij wat een liquid facelift is? Dit is een manier om ervoor te zorgen dat de kwaliteit en uitstraling van jouw gezicht erop vooruitgaat. Het is een cosmetische behandeling waarbij er geen sprake is van pijn. Verder is de gezichtsbehandeling volstrekt gezond voor de huid, gezien de wetenschappelijke methode die aan strikte regelgeving voldoet. Na afloop zal je merken dat er sprake is van een effect waarbij je minder ouder, bozer of vermoeider eruit ziet dan voorheen het geval was. Een arts is in staat om door gebruik van fillers het volume in jouw gezicht te herstellen en ervoor te zorgen dat jij er weer jonger uitziet.

Geen operatie

Een van de grote voordelen die een liquid facelift te bieden heeft bestaat uit het feit dat er geen sprake is van een operatie. Er is enkel sprake van een gezichtsbehandeling, die na enkele minuten weer is afgelopen. De arts die de behandeling uitvoert zal verder niet aandacht geven aan één enkel deel van het gezicht, maar het gehele gezicht bestuderen en vervolgens actie ondernemen. Het heeft niet altijd zin om te kiezen voor een traangrootbehandeling, als er bijvoorbeeld sprake is van een situatie waarbij de jukbeenderen volume missen. 

liquid facelift
Foto door Orhun Rüzgar ÖZ: via pexels

Methode van de gezichtsbehandeling

Het kan lastig zijn om te achterhalen hoe een gezichtsbehandeling zal verlopen, waardoor het name bij een cosmetische behandeling is om voldoende onderzoek te doen. Als particulier heb je namelijk het recht op voldoende informatie. Bij een facelift is er sprake van een situatie waarin er een op maat gemaakt plan wordt opgesteld. Dit plan moet binnen het financiële budget blijven dat jij hebt doorgeven. Vervolgens kun je aangeven wat voor middelen jij gedurende de behandeling wenst in te zetten. De arts is verplicht om jou hier goed over in te lichten. 

Huidverslapping

Als je vaak boos kijkt, zonder dat er sprake is van een boos gevoel, heb je te maken met een fronsrimpel. Hierdoor heb je voor iedereen een boze uitstraling, ondanks het feit dat jij je op dat moment wellicht erg vrolijk voelt. Dit is een vorm van huidverslapping die kan voorkomen als gevolg van langdurige stress en het aanspannen van de spieren tussen de wenkbrauwen. Als dit te maak is gebeurd, kan er sprake zijn van een permanent effect waarbij de spieren altijd aanspannen. Een efficiënte oplossing hiervoor bestaat uit het kiezen voor een gezichtsbehandeling waarbij deze situatie direct wordt verholpen. 

gezichtsbehandeling
Foto door cottonbro: via Pexels

Veiligheid en gezondheid tijdens de gezichtsbehandeling

Bij het uitvoeren van een gezichtsbehandeling staat jouw veiligheid en gezondheid voorop. Daarom is het van belang om de behandeling niet door een amateur in een goedkope praktijk te laten uitvoeren. Kies voor een ware professioneel. De kosten liggen dan wellicht hoger, maar de resultaten zullen dan gewenst zijn.

Footer3
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.