Skip to Content

Derma Sun Zonnebrand een troepvrije zonbescherming voor kinderen

Derma Sun zonnebrand, ik had er nog niet van gehoord. Ik ben erg into troepvrije zonnebrand. Dat wil zeggen; optimale bescherming maar zonder teveel chemische zooi. Tijdens het proces van de zon op je huid, is je huid erg kwetsbaar en dan wil ik dat mijn zonnebrand verzorgend en ondersteunend is. Gelukkig is er tegenwoordig heel veel keuze en ik ben blij dat ik Derma Sun zonnebrand heb mogen testen!

Kinderen en zon

goed smeren in de zon

De kinder- en zeker babyhuid is nog erg gevoelig. Ze hebben niet de beschermende eigenschappen die een volwassen huid heeft. Tegelijk snappen jonge kinderen de kracht van de zon niet en zoeken ze deze graag op. Enkele tips ter bescherming zijn:

 • Gebruik een zonnehoedje
 • Draag uv-kleding, let op gewone kleding beschermt niet altijd de zon gaat er gewoon doorheen!
 • Maak genoeg schaduw
 • Blijf op het heetst van de dag uit de zon
 • Kies een goede zonnebrand zoals bijvoorbeeld Derma Sun Zonnebrand

Eisen van zonnebrandcrème

zonnebrandcreme

Bij een zonnebrand voor kinderen zijn een paar vereisten wat mij betreft. Het moet beschermen, meukvrij zijn en lekker smeren. Veel goede zonnebrand crèmes laten een witte waas achter en smeren wat lastiger. Deels is dat vervelend omdat je kind als spook rondloopt en het kan vlekken op kleding en meubels achterlaten. Aan de andere kant is het juist goed want je ziet precies de bescherming zitten! Je weet dat je geen plekjes (of juist wel) hebt overgeslagen.

Derma Sun zonnebrand 30 baby smeert prettig uit en laat ook een lichte witte waas achter. Het is niet heel aanwezig dus het spookgehalte is minimaal. Ik smeer mijn dochters ruim van te voren in zodat het kan intrekken en dan is er niks aan de hand met kleding.

Derma Sun zonnebrand 30 baby smeert prettig uit en laat ook een lichte witte waas achter. Het is niet heel aanwezig dus het spookgehalte is minimaal. Ik smeer mijn dochters ruim van te voren in zodat het kan intrekken en dan is er niks aan de hand met kleding. De geur is lekker neutraal en het beschermt prima. Bij wat spetteren met water blijft het ook zitten en loopt het niet meteen eraf. En nog belangrijker voor de gevoelige huid van mij dochter; geen allergische reactie! Dat het biologisch en organic is maakt mij weer blij.

Derma Sun zonnebrand

Derma Sun Zonnebrand

Ook de normale zonnebrand factor 30 lotion heb ik mogen testen en ook dit maakte mijn gevoelige huid blij. Het smeert fijn, geen witte waas, neutrale geur en beschermt prima. De gevoelige huid hebben mijn dochters niet van een vreemde, maar op deze Derma Sun zonnebrand reageren we allemaal prima. Heel fijn! Daarbij is deze zonnebrand ook vegan dus echt voor iedereen te gebruiken. Een fijn idee vind ik.

Ik ben enthousiast over Derma Sun zonnebrand. Nu met de zonnige zomer voel ik me fijn en beschermd en datzelfde geld voor mijn dochters.

 • Ecocert
 • Geen parfum
 • Geen kleurstoffen
 • Waterbestendig
 • Allergy certified
 • Geen parabenen
 • UVA en UVB filter
 • Ashtma allergy Denmark
 • Nordic swan ecolabel
 • Vegan
 • Speciaal voor de gevoelige huid
Derma Sun Zonnebrand factor 30

Lees ook troepvrije zonnebrand kind

Footer4 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.