Skip to Content

Vaderdag winactie – een inspiratieblog vol leuke winkansen

Zondag 21 juni is het vaderdag. Heb jij je cadeau voor je man/ (schoon)vader al in huis?  Dan ben je lekker op tijd. Maar misschien ben je nog wel op zoek naar iets? In deze Vaderdag winactie blog vol inspiratie geef ik je heel veel tips . De winnaars zijn bekend en mogen mij een mail sturen!

Vaderdag Winactie

Twee jaar geleden organiseerde ik de eerste mega Vaderdag winactie en dit jaar zijn er weer veel leuke deelnemers voor de volgers van mijn blog. Helemaal onderaan de blog staan de voorwaarden voor de winactie. Lees ze dus goed door want het zou zonde zijn als je een stap vergeet! Er zijn altijd mensen die een belangrijke stap overslaan en dat is zonde! En trust me zo moeilijk is het niet om een gave prijs te winnen.

WIl jij je vader verwennen met Vaderdag en ben je op zoek naar iets unieks? Lees dan vooral verder want ik heb allerlei Vaderdag cadeau inspiratie voor je op een rijtje gezet.

Een gave gadget van Radbag

Bij Radbag kun je onwijs veel gave gadgets vinden voor mannen. Heb jij een stoere papa die niet blij wordt van chocolade of bloemen dan wordt hij vast blij van een van de vele gave cadeaus bij Radbag.

Ik vond dit jaar deze 3 vaderdag cadeau’s opvallen. De veldfles waarin papa lekker zijn borreltje kan doen. Met een inhoud van 237ml ligt hij perfect in je hand.

De houten foto’s in honinggraat patroon op te plakken. Een erg leuke achtergrond om een witte muur te breken en naar je mooie herinneringen te kijken.

En die handdoek, die had ik eerder moeten weten. Die is namelijk op het lijf van mijn man geschreven haha. Daar moet eerst koffie in 😉

Als vaderdag winactie geven wij een Radbag tegoedcode van €50 weg.

Gefeliciteerd Marit Bouwman

Vaderdag winactie van Greetz

Je vader verrassen met Vaderdag? Dan mag een lief kaartje niet ontbreken. Je kunt zelfs je eigen foto in een mooie kaart zetten! Vertel je vader wat hij voor jou betekent, of bedank hem bijvoorbeeld voor het helpen met (….. vul in naar eigen keuze). Een persoonlijke boodschap wordt zeker gewaardeerd. Leuke vaderdagkaartjes kun je onder andere vinden bij Greetz.

Je kunt kleine cadeautjes bij de kaart stoppen als: een boek zoals een van de bucketlist boeken of bijvoorbeeld een drankenpakket.

Als vaderdag winactie geven wij een Greetz tegoedcode van €20 weg.

Gefeliciteerd Xaviera en Saskia

Geef een Vaderdag sieraad van Kaya sieraden

Verras papa met een stoer en persoonlijk vaderdag sieraad. Een gegraveerde leren armband, persoonlijke manchetknopen of een sleutelhanger met eigen handschrift of tekening. Want laten we eerlijk zijn, er gaat natuurlijk niets boven een prachtige tekening van de kids. Wat zal papa verrast zijn met dit speciaal voor hem uitgezochte cadeautje. Met liefde gemaakt, gratis & binnen één dag verzonden en ook nog eens mooi verpakt; gelijk klaar om te geven.

Bij Kaya sieraden kun je veel verschillende speciale Vaderdag sieraden vinden zoals stoere armbanden sleutelhangers en manchetknopen.

Wij geven een Kaya Sieraden tegoedcode van €30 weg met deze Vaderdag winactie.

Imy Ali

Lekkere chocolade voor hem van de chocolate company

Heel veel mannen zijn stiekem verslaafd aan chocolade! Dat is natuurlijk ook de reden waarom ook vaders vaak chocolade krijgen op Vaderdag. Is jouw vader ook dol op chocolade, dan is deze Vaderdag winactie van de Chocolate Company dus wat voor jou!

Waar je ook voor kiest, het assortiment is groot en er zit voor elke vader welk wat lekkers bij!

Wij geven een Chocolate Company tegoedcode van €30 weg met de Vaderdag winactie.

Gefeliciteerd Joyce Rodenburgh

Geef een Baantjer cadeau

Baantjer Vaderdag winactie

Een Baantjer is áltijd een goed cadeau! De Cock en kermis in de hel is het nieuwste deel, maar ze zijn alle 86 leverbaar.

Na jaren staan twee rivaliserende leden van een kermisfamilie weer allebei met hun attractie op een Amsterdamse kermis op het Westergasfabriekterrein. Tegen de afspraak in, en de oude familievete laait dan ook meteen op. De Cock raakt erbij betrokken als een dode wordt aangetroffen op het kermisterrein. Vermoord, met bij zijn lichaam een tarotkaart. 

We mogen een exemplaar van Baantjer weggeven namens uitgeverij Fontein met de Vaderdag winactie.

Gefeliciteerd Maryse Hocks

Pantoffels van Hemd voor Hem

Hemd voor Hem is de ultieme website als het op Vaderdag cadeaus aankomt. Vorig jaar en dit jaar ook bestelde ik voor manlief een mooie polo. Ze zijn van een goede kwaliteit en wat heel fijn is, is dat je ook kunt kiezen voor modelkeuzes. Voor slanke en bourgoundische mannen genoeg keuze!

Maar je kunt natuurlijk ook voor happy socks gaan, stropdassen of overhemden gaan. Maar misschien wil je wel alvast pantoffels kopen voor de winter. Of lekkere thuissokken ideaal voor op de camping! Sja aangezien veel mensen weer gaan kamperen in eigen land misschien wel extra leuk!

We mogen twéé winnaars een set pantoffels aanbieden naar keuze van Hemd voor Hem.

Gefeliciteerd Marlou Beaujean en Mirjam Hellingman

Pakket van Van de Boom

Van de Boom is een Nederlands merk dat vanaf november 2016 producten op de Nederlandse en Belgische markt brengt. Ze hebben als doel om deze landen een beetje gelukkiger en gezonder te maken. Daarom maken ze heerlijk verrassende en gezonde dranken met minder suiker. De producten van Van de Boom zijn bijna overal verkrijgbaar.

Van de Boom is bijna overal verkrijgbaar! Van de Boom Appel, Peer en Druif vind je bij Albert Heijn, Jumbo, Hoogvliet, Deen, Plus, Boon en Jan Linders. De siropen zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, Plus, Hoogvliet en Deen, en de waters vind je bij Albert Heijn en Hoogvliet. Gewoon in het sap… eh schap!

Ik mag met de Vaderdag winactie een compleet pakket weggeven met sappen en siropen van Van de Boom.

Gefeliciteerd Lieke van Veen

Een gave poster van Posters.nl

Heeft jouw papa zijn eigen mancave? Of een plekje over in zijn kantoor, boven de bank of boven het bed? Misschien is het dan wel een heel gaaf idee om een mooie poster te geven van posters.nl Of mee te doen met deze Vaderdag winactie natuurlijk.

De selectie is erg ruim. Kies bijvoorbeeld voor een stoere foto, of een mooi schilderij van de Sagrada Familia in Barcelona of ga voor de hoe bestel je een biertje poster in alle talen. Je vindt vast wel een passende voor jouw vader tussen de 3197 verschillende posters.

Wij geven een Posters.nl tegoedcode van €40 weg.

Gefeliciteerd Thomas Geurts

Een verrassing voor vader Pluis

In een verrassing voor vader pluis zie je wat nijntje allemaal doet met haar vader: samen in de tuin werken, spelen en eropuit gaan. Op een dag wil nijntje haar vader verrassen met iets moois. Wat zal dat zijn?

Een verrassing voor vader pluis is een lief cadeautje voor vaders. Een mooi geschenk voor Vaderdag, een verjaardag, voor andere speciale gelegenheden of om zomaar te geven. Het boekje is ook leuk voor vaders om aan hun kinderen voor te lezen en om samen naar de plaatjes te kijken.

En nog een leuke tip: Speciaal voor de 65ste verjaardag van Nijntje is er een special instagramfilter gemaakt!

Wij geven een exemplaar van dit boek van uitgeverij Mercis weg.

Gefeliciteerd Marianne Tilburg

Thuistapsysteem van Beerwulf

Keep the best for last.. Ik mag ook nog eens een SUB weggeven van Beerwulf.

The SUB Beerwulf Vaderdag winactie

The SUB Classic Zwart is geschikt voor 2 liter SUB Vaten. The SUB houdt je bier perfect op 2°C en je bier blijft 15 dagen vers op temperatuur en onder druk. Dus je hoeft niet in 1 keer al je bier op te zuipen maar kunt er een tijdje overdoen.

De klassiek zwarte behuizing van The SUB® Classic Zwart past in ieder interieur. Geniet thuis van perfect tapbier met je favoriete thuistap. Kijk hieronder hoe het werkt! Er zijn nog meer filmpjes die kun je vinden bij alle andere informatie over The Sub black edition

En win je The Sub nou niet, en je wilt toch iets gaafs met bier doen, kijk dan zekers eens naar de bierpakketten!

Wij geven een The Sub black edition van €169 weg met de Vaderdag winactie.

Gefeliciteerd Marlies van der Schoor

Grote Vaderdag winactie voorwaarden

Dat zijn een hoop mooie prijzen voor Vaderdag!

  • Laat een reactie achter onder deze blog ( met een geldig emailadres) wie jij blij wil maken met welke prijs!
  • Volg MamaScrapelle op Instagram en/of Volg MamaScrapelle op Facebook geef dit aan door een like op de winactie achter te laten!

Dit vinden de sponsors heel fijn (niet verplicht)

Natuurlijk vinden de sponsors het ook heel fijn als je hun ook volgt en tagt op social media.

Extra kans voor deze grote Vaderdag winactie:

  • Reacties, likes en deelacties op Facebook en Instagram tellen mee als extra kans, maar zijn alleen geldig als er ook onder deze blog is gereageerd. Voor delen in je stories let goed op dat je @mamascrapelle tagt zodat ik het niet mis.
  • Volg MamaScrapelle op Bloglovin en/of volg MamaScrapelle op Pinterest

Lees ook deze blog over een stoere outfit

ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Linda Smeets

Sunday 14th of June 2020

Wat een feest! Ja, de lieve papa's verdienen ook het beste! Ik zou mijn lieve vader graag eens verrassen met het pakket van Van de Boom. Echt iets om van te genieten!

Linda

Sunday 14th of June 2020

Wauw wat een geweldige prijzen!

Ik maak graag kans op een cadeau voor Hidde, papa van Fenna en Sepp. Het tegoed van the chocolate company zou tof zijn, dan kan ik iets lekkers uitkiezen voor zowel Hidde als voor mijn eigen vader. Twee vliegen in één klap!

En met het shoptegoed van Radbag weten we ook wel raad. Zoveel leuke items!

Saskia

Sunday 14th of June 2020

Super leuke actie! Ik maak graag kans op het Greetz tegoed

Francis Akerboom

Sunday 14th of June 2020

Wat een super leuke actie en geweldige prijzen. Wij (mijn 2 dochters en ik) kunnen niet kiezen. Alle prijzen zijn geweldig en hun papa zal met alles blij zijn. Wij doen daarom graag mee en laten ons graag verrassen wat we misschien mogen winnen voor de liefste, leukste, knapste en super papa van de hele wereld???????

Sebastiaan

Sunday 14th of June 2020

Lieve papa hier zijn 8 redenen waarom ik jou de liefste papa van de hele wereld vind:

Jij geeft nooit de moed op en vergeeft mij altijd weer hoe moeilijk ik soms ben.

Jij maakt altijd de lekkerste ontbijtjes klaar op zondag met lekkere verse jus.

Jij werkt heel hard zodat ik alle dingen kan doen waar ik zo blij van word zoals paardrijden en streetdance.

Jij vertelt altijd aan iedereen dat mijn mama echt de aller leukste is, dat vind ik namelijk ook.

Van jou mag ik altijd lekker laat naar bed omdat jij altijd de tijd vergeet.

Jij gaat altijd op vakantie urenlang met ons in het zwembad bommetjes doen.

Het is zo fijn om te voelen dat jij van mij houd precies zoals als ik ben met al mijn eigenaardigheden.

Ik ben je altijd zo dankbaar dat jij op moeilijke momenten altijd weer met humor aankomt om de situatie wat lichter te maken.

Lieve papa, ik hou van jou!

Silvia

Sunday 14th of June 2020

Doe graag mee voor de Kaya Sieraden tegoedcode. Om voor mijn man, een hele lieve vader voor onze 2 dochters, een armband uit te kiezen. Hij is recent zijn armband onderweg verloren. En het lijkt me onwijs leuk om hem met een nieuw exemplaar blij te kunnen maken.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.